Тема за flood-ене
Публикувано: 14 January 2009 - 06:06 PM
А някой на мен няма ли да ми каже как да се изнижа от часа на класа без да имам отсъствие? ;D Ако някой не знае историята, на предната страница трябва да ми е поста.... ;D

Публикувано: 14 January 2009 - 06:21 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 06:32 PM
Цитат
тъкмо мислих същото да ти предложа ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 06:54 PM
Цитат
А някой на мен няма ли да ми каже как да се изнижа от часа на класа без да имам отсъствие? ;D Ако някой не знае историята, на предната страница трябва да ми е поста.... ;D
Ако майка ти бъде така добра... ;D

Публикувано: 14 January 2009 - 07:24 PM
Вчера имахме родителска среща. Единствената класна, която прави родителски срещи ВСЕКИ месец, че понякога и по 2 ... ;) Разбирам да има причини, ама то няма никакви основателни... Та...
И майка ми звъни в часа преди родителската и каза, че не може да дойде.
Влизам си аз в стаята, отивам до класната и викам "Госпожо, майка не може да дойде" и тя "Набери ми я! " :o ;D Направо ме уби... ;D Набрах я и стоях там, чакаща телефона си... ;D "Добър вечер, разбрах че сте възпрепятствана тази вечер и не може да дойдете, ще се радвам да се видим през седмицата" и затвори... :o ;D На родителската среща имаше само 3 майки... ;D
Хм да не говорим, че ни обвини в това, че сме подарили плюшена играчка на една съученичка, която по здравословни причини доста време отсъстваше... Почна да ни се кара как така сме могли да не се допитаме до НЕЯ(госпожата) какъв подарък би бил подходящ... Защо не сме й били купили, нещо което ще й върши работа- някоя книга... ;D Защо сме били ИЗНУДИЛИ класа да дадат пари... ;D И си съчиняваше докато би звънеца..... ;D

Публикувано: 14 January 2009 - 07:26 PM
Цитат
Вчера имахме родителска среща. Единствената класна, която прави родителски срещи ВСЕКИ месец, че понякога и по 2 ... ;) Разбирам да има причини, ама то няма никакви основателни... Та...
И майка ми звъни в часа преди родителската и каза, че не може да дойде.
Влизам си аз в стаята, отивам до класната и викам "Госпожо, майка не може да дойде" и тя "Набери ми я! " :o ;D Направо ме уби... ;D Набрах я и стоях там, чакаща телефона си... ;D "Добър вечер, разбрах че сте възпрепятствана тази вечер и не може да дойдете, ще се радвам да се видим през седмицата" и затвори... :o ;D На родителската среща имаше само 3 майки... ;D
Хм да не говорим, че ни обвини в това, че сме подарили плюшена играчка на една съученичка, която по здравословни причини доста време отсъстваше... Почна да ни се кара как така сме могли да не се допитаме до НЕЯ(госпожата) какъв подарък би бил подходящ... Защо не сме й били купили, нещо което ще й върши работа- някоя книга... ;D Защо сме били ИЗНУДИЛИ класа дадат пари... ;D И си съчиняваше докато би звънеца..... ;D
Тази ваща класна е много "изкукала" така да се каже ;D.
Публикувано: 14 January 2009 - 07:38 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 07:52 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 08:04 PM
Де*ба свинята му..... Ако бях там.. :gnqv: :gnqv: :viking: :mazohist:
http://vbox7.com/play:42ddf87e
Публикувано: 14 January 2009 - 08:11 PM
Излезли пишлеметата скинарски да трошат каквото сварят- не да ги бият, а да ги вкарат в затвора и там да ги потрошат трябва.
Резултатите след действията на пишлеметата- потрошени рейсове, автомобили, витрини. Браво! Те тва е гражданско общество.
Публикувано: 14 January 2009 - 08:12 PM
Цитат
Цитат
Да от Несебър съм.
Ако съм я разхождала с една жена значи съм аз ако си видяла че Дара се разхожда с един мъж и едно момиче значи е сестра ми
Значи съм видяла сестра ти ;)
Публикувано: 14 January 2009 - 08:15 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 08:21 PM
Цитат
Излезли пишлеметата скинарски да трошат каквото сварят- не да ги бият, а да ги вкарат в затвора и там да ги потрошат трябва.
Резултатите след действията на пишлеметата- потрошени рейсове, автомобили, витрини. Браво! Те тва е гражданско общество.
Току що гледах и аз клипчето!
Заслужават си боя!
Не е учудващо, защо и полицайте си изпускат нервите въпреки, че не е редно.
Те тези дето се имат за големите смелчаги и скачат на бой на полицайте, ако не забелязвате първи се крият в тълпата после.
Отделно всичко изпочупено от тях от чий джоб се плаща после?! :huh: