Тема за flood-ене
Публикувано: 14 January 2009 - 08:32 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 08:37 PM
Маринчето ли си, какво си, майки с деца не са бити. ;D Кой ти слага думи в устичката? А ако наричаш скинарчетата с ножове в джобовете деца, тогава съм съгласна. ;) Да, на агресията се отвръща с агресия- пикльовците нападаха полицаи с ритници, хвърляха огради по тях.. и имаше ответна реакция, о да! Аз бих ги пребила също, но веднъж- завинаги.
Публикувано: 14 January 2009 - 08:44 PM
Цитат
Моля? Това къде го видя?
Цитат
Обръщат внимание, но кой иска да е на страната на такива... побъркани?! Не много.
А щом не става, как ние постигнахме успеха със закона за ет. собствеността?? Мирно и тихо!

Публикувано: 14 January 2009 - 08:45 PM
"Той лично ми посочи полицая, който го е бил по пътя насам, в линейката той го е питал къде ги карат, за да ни звънне, той го е бил. Той ми разказа, че са ги смазвали от бой, без да питат..основно в главата и в гръбнака".
"Полицията просто ги е прегазила и на случаен принцип са качени в полицейските джипове, Това е полицейски терор, жестоко отношение към деца. Разбрахме от полицаите, че ще ги откарат в районното и ще ги съдят по бързата процедура", разказа Мирослав Паскалев.
12-токласникът Мануел Попов е дошъл, за да разбере за състоянието на приятелите си, с които заедно участвали в протеста.
"Бутнаха ме на земята, удариха ме няколко пъти по гърба, после лазих, бягах, атакуваха ни. Имаше момчета, които чупеха коли, магазини, беше суматоха, после в една от уличките обърнаха една полицейска кола. Приятелите ми са в болница с разбити глави всичките . Разочарован съм. Сигурен съм, че управляващите са поръчали това", смята Мануел Попов.
Как се справиха със ситуацията служителите на МВР и жандармерията?
Мирослав Радев е най-тежко пострадалият полицай. Ударен е в главата и се наложи в МВР болницата да му бъдат направени няколко шева. Мирослав е бил на пункта на улица "Аксаков", където протестиращите са проверявани за забранени предмети.
"С камък единия път. Другия път дори не съм гледал. Просто гледах да не се нарушава реда и да не се чупят витрини", разказа полицаят и допълни:
"Сложиха кофите с боклук като барикада. Разгонихме ги. Предотвратихме това нещо, защото замисълът им беше такъв...да направят барикади".
- Провокирахте ли ги?
- Не по никакъв начин. Ние просто си седяхме там и те налетяха. Ние нямахме никакъв контакт с тях. Как да ги провокираме?.
Другите полицаи са с леки наранявания по краката от летящи от тълпата предмети.
- За мен бяха вандали от агитката на Левски, които въобще не милеят за България, а бяха дошли само да мятат камъни и заграждения.
- Каква е каузата на тези момчета?
- Тях ги попитайте. За мен бяха пияни и дрогирани някои от тях. Една групичка.
- Не ви ли идваше да влезете и да им отговорите?
- Това не е решение. Това беше един мирен протест опорочен с бомби и палки.
Едва ли някой може да се ангажира със становище, че полицаите са превишили правата си.
Факт е, че много протестиращи стигнаха дори до редакцията на bTV, за да се оплачат, че са били малтретирани.
Публикувано: 14 January 2009 - 08:57 PM
Спирам да изказвам мнение...
Публикувано: 14 January 2009 - 09:07 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 09:40 PM
Много умно се извъдих бе,ей.
Я кажете сега само ние ли ще учим утре и в Петък или има и други мъченици?

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 14 January 2009 - 09:42 PM
Цитат
Де*ба свинята му..... Ако бях там.. :gnqv: :gnqv: :viking: :mazohist:
http://vbox7.com/play:42ddf87e
Публикувано: 14 January 2009 - 09:52 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 12:05 AM
А относно протеста,едно ми беше чудно,повече отидоха там напушени и пияни,а майка им ги оплакват,че полицайте са са си вършели работата,а майките им защо не си ги спряли :huh: :huh: много тъпа случка,а утре ще е пак същото ...
shadow определено си права ...
:rolleyes:
Публикувано: 15 January 2009 - 05:11 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 January 2009 - 05:12 PM