Тема за flood-ене
Публикувано: 18 January 2009 - 06:00 PM
аз пък предпочитам първа смяна,щото като съм втора сякаш ми се изгубва целия ден :-
като съм първа ставам в 6:00 като съм втора ставам 7:30 -ГОЛЯМОТО наспиване :rolleyes:
за сметка на това цяла сутрин уча,излизам към 1/1:30 връщам се към 7/8 pm ,вечерям и на края идват така мечтаните 2 часа на разтоварване ;D
като съм първа ставам в 6:00 като съм втора ставам 7:30 -ГОЛЯМОТО наспиване :rolleyes:
за сметка на това цяла сутрин уча,излизам към 1/1:30 връщам се към 7/8 pm ,вечерям и на края идват така мечтаните 2 часа на разтоварване ;D
Публикувано: 18 January 2009 - 07:59 PM
боже мой,хора.само при мисълта какво можеше да стане преди малко ,настръхвам.
томи се беше качил на парапета на терасата и вървеше по-него.никой не смееше да се приближи,за да не се изплаши и да падне.добре ,че мама отиде бурзо ,грабна го и го прибра,че иначе..... :kisel:
а и като се има предвид ,че сме на 6-тия етаж :o
аз само стоях и го виках,а той-шматарока стои там и гледа надолу :rolleyes:
томи се беше качил на парапета на терасата и вървеше по-него.никой не смееше да се приближи,за да не се изплаши и да падне.добре ,че мама отиде бурзо ,грабна го и го прибра,че иначе..... :kisel:
Публикувано: 18 January 2009 - 08:08 PM
Цитат
боже мой,хора.само при мисълта какво можеше да стане преди малко ,настръхвам.
Мда... И нашия Джони ги прави/веше такива. Ужас. След това направо ми се реве при мислълта... на 9ти етаж сме. :(
А парапета е метален и на всичко отгоре е под формата на тръбичка... ужас! А веднъж го видях как се качва... провира се м/у железата и понякога е от външната страна на терасата... Скоро за щастие не ги е правил тези работи, но... :(

Публикувано: 18 January 2009 - 10:46 PM
goldroks честито,най накра се сдуби с фото,много хубави снимки и ги прави по-често ;D