Тема за flood-ене
Публикувано: 26 March 2009 - 01:21 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 26 March 2009 - 10:56 AM
shrekky, в Mar 25 2009, 11:30 PM, написа:
Този медальон като се закачи и няма сваляне - това му е хубавото, че не можеш да го загубиш. Аз имам един на нашийника, и един на нагръдника - всеки в тон :)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 March 2009 - 03:22 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 26 March 2009 - 05:13 PM
bushkata, в Mar 26 2009, 09:56 AM, написа:
shrekky, в Mar 25 2009, 11:30 PM, написа:
Този медальон като се закачи и няма сваляне - това му е хубавото, че не можеш да го загубиш. Аз имам един на нашийника, и един на нагръдника - всеки в тон :)
А името и тела,къде се записва,че нещо не ми стана ясно,защото там прочетох,че при поръчката се казва какво се иска,но не разбрах дали и името и тела трябва да ги кажа?!
Публикувано: 26 March 2009 - 07:02 PM
shrekky, в Mar 26 2009, 05:13 PM, написа:
Състои се от две части, те са гумено-пластмасови. Имат лепило и предпазно фолио върху него. На едната част има прозрачно прозорче. Отделно имаш листчета, както и един шаблон. Шаблона е с големината на прозорчето, за да си разчертаеш размера му и да си напишеш вътре каквото искаш (повече от един телефон трудно се събира, но аз имам от малките), след което да го изрежеш. Махаш предпазното фолио, лепваш изрязаното с лицето, т.е. с написаното навън - да се вижда през прозорчето и отгоре залепваш втората половинка от медальона. Притискаш мнооого от всички страни и това е. Само трябва много да се стараеш да съвпаднеш двете части, да не стърчи ръбче от никъде, защото запепиш ли го веднъж - край, няма махане. Няма поръчка - всичко ти е в пакетчето.
Честно казано, когато го видях за първи път си помислих, че нещо лепено е абсурд да издържи и след време да не се разлепи. Но кучето ми е плувало в морето с него, търкаляла се е по пясъка, имаме го от година някъде и не е мръднало.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 March 2009 - 08:03 PM
Само аз ли не мога да влезна в сайта на Д-р Стефанов ? Ето го и сайта: http://drstefanov.com/ !
Bushka на моята ротвайлерка кой от тези медальончета да й взема ? Да взема този черният с лапичката или червеният с 3-те кокалчета ? Кой ще се забелязва повече ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 26 March 2009 - 10:00 PM
ben2418, в Mar 26 2009, 06:03 PM, написа:
Само аз ли не мога да влезна в сайта на Д-р Стефанов ? Ето го и сайта: http://drstefanov.com/ !
Bushka на моята ротвайлерка кой от тези медальончета да й взема ? Да взема този черният с лапичката или червеният с 3-те кокалчета ? Кой ще се забелязва повече ?
Аз си влизам без проблеми :)))
bushkata ма ти си цяло съкровище,адски съм ти благодарна,избрах си този синичкия с двете лапички за да му се връзва на всичко,повод-син,нашийник-син,нагръдника ще е син и му измислих една моя поредна прищявка шалче :D и то ще е синичко,ма мама още не ми го е направила,но то ще е много интересно,защото ще бъде така направено за да се слага на нашийника и да се сваля зада мога да го пера и да не го душа него :D
Публикувано: 26 March 2009 - 10:13 PM
shrekky, в Mar 26 2009, 10:00 PM, написа:
ben2418, в Mar 26 2009, 06:03 PM, написа:
Аз си влизам без проблеми :)))
bushkata ма ти си цяло съкровище,адски съм ти благодарна,избрах си този синичкия с двете лапички за да му се връзва на всичко,повод-син,нашийник-син,нагръдника ще е син и му измислих една моя поредна прищявка шалче :D и то ще е синичко,ма мама още не ми го е направила,но то ще е много интересно,защото ще бъде така направено за да се слага на нашийника и да се сваля зада мога да го пера и да не го душа него :D
И аз влизам в самия сайт но не мога да влезна в он-лайн магазина ! Пробвай да влезнеш и пише че ... :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 26 March 2009 - 10:14 PM
Публикувано: 26 March 2009 - 10:15 PM
ben2418, в Mar 26 2009, 10:13 PM, написа:

Публикувано: 26 March 2009 - 10:16 PM
shrekky, в Mar 26 2009, 10:14 PM, написа:
А получи се ! ^_^

Публикувано: 26 March 2009 - 10:19 PM
ben2418, в Mar 26 2009, 08:16 PM, написа:
А получи се ! ^_^

Здрасти Бен как си как е кучо ? :)
Публикувано: 26 March 2009 - 10:21 PM
alisa, в Mar 26 2009, 10:19 PM, написа:
ben2418, в Mar 26 2009, 08:16 PM, написа:
А получи се ! ^_^

Здрасти Бен как си как е кучо ? :)
Аз съм си добре а Тори спинка,че днес много я разхождах ! Ти как си ? Ричи как е ?

Публикувано: 28 March 2009 - 08:38 PM

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 28 March 2009 - 09:23 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 28 March 2009 - 09:41 PM
Някои включили се в часа на Земята,аз се включих малко се чуствах като в пещера и почти нищо не скивах,но се справих :D