Публикувано: 01 April 2009 - 02:02 PM
Аз пък се въздържах да не ревна. Попринцип много рядко плача на филми.
Олеле, хора, ако знаете какво стана!
Хич не се вълнувах, когато разбрах, че ще ходя на концерта на Мадона. Обаче вчера разбрах, че ще ходя на концерта на AC/DC в Белград и сърцето ми щеше да изскочи. Към цената е включена и тениска на AC/DC. Днеска реших да си пусна ДВД-то им. Усилих го на половина. След малко идва майка ми и ми казва да намаля, защото съседката от първи етаж е звъняла и е казала, че бебето й спи, а някакви жици много яко кънтели. А ние сме на четвърти етаж. Много ми е интересно, ако го усиля до край, до къде ли ще се чува? Още по-интересно е, че Абнър лежи на 2-3 метра от ДВД-то. Той, горкият, вече е свикнал. Преди няколко месеца се съмнявах да не е оглушал. Еееее, започва любимата ми песен на AC/DC, а не мога да надуя ДВД-то!! Не стига, че има 4-5 семейства в блока, ами и през лятото може въобще да няма. :D Ами на рождения ми ден? И тогава ли ще кажат "Не надувайте 1000 вата ДВД"? Някой има ли си на идея колко децибела са 1000 вата? Никой не може да ми каже, дори г-на по домашен бит. :(
Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.