Тема за flood-ене
Публикувано: 19 April 2009 - 12:00 PM
Да знаете става само с интернет експлорер и пишете само юзър нейм и влизате.
Публикувано: 19 April 2009 - 07:20 PM
Публикувано: 20 April 2009 - 10:16 AM
Миналата седмица видях кавказка овчарка в малкото ни градче. Беше от другата страна на кръстовището, но кога друг път ще видя кавказка овчарка наблизо? Хукнах да гоня собственика, той беше със слушалки, аз му викам,.. ама накрая ме чу. :D Прошепна "Седни!", а кучето го погледна и седна. Малко си поприказвахме и така.
Вчера бях в CCS и видях чихи. Толкова беше кльощаво, че чак ребрата му се четяха. :( Едно бебе го влачеше с повода. За първи път в живота си погалих чихуахуа!
Пак ни идваха гости и пак казаха, че само мъчим Абнър. Миналата седмица с БФФ-то ми го разхождахме и, докато се качвахме по стълбите, тя се разплака, защото видя с какви мъки "изкачва" стълбите. Пробвах да го вдигна, но започва да се върти и иска да го пусна. Майка ми пък щеше да се разплаче вчера, докато му превързваше раните, защото месото на едната му рана е толкова разядено, че му се вижда кокала.
Според вас как е най-добре да постъпим с Абнър?
Публикувано: 20 April 2009 - 10:42 AM
TokioHotel, в Apr 20 2009, 11:16 AM, написа:
Миналата седмица видях кавказка овчарка в малкото ни градче. Беше от другата страна на кръстовището, но кога друг път ще видя кавказка овчарка наблизо? Хукнах да гоня собственика, той беше със слушалки, аз му викам,.. ама накрая ме чу. :D Прошепна "Седни!", а кучето го погледна и седна. Малко си поприказвахме и така.
Вчера бях в CCS и видях чихи. Толкова беше кльощаво, че чак ребрата му се четяха. :( Едно бебе го влачеше с повода. За първи път в живота си погалих чихуахуа!
Пак ни идваха гости и пак казаха, че само мъчим Абнър. Миналата седмица с БФФ-то ми го разхождахме и, докато се качвахме по стълбите, тя се разплака, защото видя с какви мъки "изкачва" стълбите. Пробвах да го вдигна, но започва да се върти и иска да го пусна. Майка ми пък щеше да се разплаче вчера, докато му превързваше раните, защото месото на едната му рана е толкова разядено, че му се вижда кокала.
Според вас как е най-добре да постъпим с Абнър?
На колко години е? (Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм наясно)
Публикувано: 20 April 2009 - 03:30 PM
Много ми жал са куч ... не знам аз какво да ви посаветвам,но ми е гадно за вас :( предполагам,че вече не ви се ходи на ветеринар,за да ви казва една и съща диагноза :( ...
Публикувано: 20 April 2009 - 09:57 PM
Публикувано: 20 April 2009 - 10:24 PM
Публикувано: 20 April 2009 - 10:30 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2009 - 10:32 PM
Публикувано: 21 April 2009 - 09:05 AM
Публикувано: 21 April 2009 - 06:01 PM
Публикувано: 21 April 2009 - 07:49 PM
Публикувано: 22 April 2009 - 04:19 PM
Празнувахте ли го в у-ще? Часовете ни бяха по 20 мин. и бяхме на у-ще от 10.30 до 13.30ч. В 14.30 всички си доведохме домашните любимци в двора и беше много оживено. Имаше 1 рот, 4 хъскита, 1 дакел, 1 бретон спаньол, 1 кокер спаньол, 2 немски брака, 1 пекинуз, 1 самоед с къса козина, 1 шар пей, 1 далматинец, няколко дратхаара, няколко мелезчета, много хамстери, морски свинчета, костенурки, папагали, 1 паун. Но най-много от всички породи имаше пинчери. Сигурно бяха около 30. Не можах да снимам някои кучета, защото непрекъснато ме спираха, за да се снимат с Абнър и да питат какво му има на лапата. С БФФ-то нарисувахме плакат с надпис "Жестокостта към животните е престъпление". Беше укачен на оградата. За втори път ни взимаха интервю от местната телевизия. Питаха ни само за Деня на Земята. Накрая ги попитах "Няма ли да ни питате нещо за кучетата!?". Питаха ми и им казах, че няма по-добър приятел от кучето и т.н.
По едно време бретон спаньола се изака по средата на двора. :D:D
Вие как празнувахте Деня на Земята?