15, но втория срок в 12 клас имахме хора и с по 30, просто защото не могат да ги изключат.
А ние директно си извинявахме отсъствията понякога.
Аз съм предала поне 5-6 бележки по домашни причини...за по 1-2 часа,
в английски и информатика не съм влизала особено, защото или "Госпожо, имам да уча, да готвя кучето за изложба и просто нямам никакво време" или "Утре имам предварителен изпит" или "Не съм спала от 3 дни, защото учих, ще може ли да се прибера вкъщи, в противен случай има голяма вероятност да припадна в часа ви", добре че са разбрани и пет години не съм ги дразнела та ме пускат и не пишат отсъствия.
Ноо тази година е паметна.
Март месец: Искам снимки за дипломите, 2 броя. Както и лични данни от личната карта, внимавайте да не объркате. Копие от личната карта! КОПИЕ ОТ ЛИЧНАТА КАРТА КАЗАХ!
Април: Проверете си пак адресите на бележките за матурите да не са объркани. ПК не е важен.(след като март бяха казали да НЕ бъркаме нищо и да сме си извадили нови лични карти, ако някой се е преместил) И искам още 2 снимки!
Май, 3 дни преди матурата,вчера отидохме само за да си вземем 3тите поред бележки за матури и: Ааа, то и адреса да е сбъркан, важното е ЕГН-то и входящия номер да са правилни. Снимки някой има ли да ми дава! Ама нее, аз не искам от тия, които вече са ми дали, вие какво разбрахте?
"Матурата почва в 8, ама аз ви искам най-късно в 7 и 5 в училище."
(за справка от нас до Пловдив стигам по-бързо, отколкото от нас до училище, вчера съм пътувала 2 часа за да стигна до Горна баня и да кибича като закачалка пред кабинета на зам. директорката)