Тема за flood-ене
Публикувано: 06 June 2009 - 07:38 PM

Публикувано: 06 June 2009 - 08:08 PM

Публикувано: 06 June 2009 - 09:35 PM
аха, ясно за тая звезда тогава. Може да я вземат за рецепционистката-тя нали човек беше, не вампир.
Абе да взимат да го пускат тоя филм, че от чакане ще ми писне. Накрая история, която се развива за 2г, ще я гледаме 5г.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 06 June 2009 - 09:44 PM
Stella_Popova, в Jun 6 2009, 10:35 PM, написа:
аха, ясно за тая звезда тогава. Може да я вземат за рецепционистката-тя нали човек беше, не вампир.
Абе да взимат да го пускат тоя филм, че от чакане ще ми писне. Накрая история, която се развива за 2г, ще я гледаме 5г.
Недей обезсърчава така де

Публикувано: 06 June 2009 - 09:55 PM
goldroks, в Jun 6 2009, 10:44 PM, написа:

Kога????Ооооо, официално се отказвам да следя излзиането на филмите и да ги гледам!!!Моля, ако е възможно след около 4г някой да ми сигнализира, че всички филми са излезнали, че да мога да ги видя накуп и преди това да попрочета книгите, че ще забравя до тогава за какво се разправя!!! Малоумници са тея!

Публикувано: 06 June 2009 - 10:23 PM
Stella_Popova, в Jun 6 2009, 07:55 PM, написа:
goldroks, в Jun 6 2009, 10:44 PM, написа:

Kога????Ооооо, официално се отказвам да следя излзиането на филмите и да ги гледам!!!Моля, ако е възможно след около 4г някой да ми сигнализира, че филмите са излезнали, че да мога да ги гледам всички и преди това да попрочета книгите, че ще забравя до тогава за какво се разправя!!! Малоумници са тея!
Е ти как си мислиш , че се снима филм - хоп от първия път заснемат сцената и така за 1 седмица да стане филма

Публикувано: 06 June 2009 - 10:43 PM
If the people we love are stolen from us the only way to hold the live on is never stop loving them.Buildings burn,people die but the real love is forever...
И да Rest In Peace Brandon Lee... ;(

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 June 2009 - 11:31 PM
Е ти как си мислиш , че се снима филм - хоп от първия път заснемат сцената и така за 1 седмица да стане филма

[/quote]
Ами не си мисля баш така, но определено има забавяне, било то умишлено или не. А ако си вършат работата, както в Здрач...мани, мани...Ще стане задължително да си чел книгите, преди да гледаш филма.
А иначе изразих мое мнение, не задължавам никой с него!

Публикувано: 07 June 2009 - 10:55 AM
Относно книгите и филмите.Всеки знае, че книгата е по-хубава от филма.Все пак няма книги направени по филми? С книгата сам си представяш обстановката, чувставата на героите - изобщо всичко.Докато с филма е много по-различно.Вярно е , че не всичко от книгата е във филма, но няма как да го направят едно към едно.Аз дори не се досещам за пример, който да показва книга и филма към нея да е същия.
Казвам всичко с добри чувства, дано няма обидени

Публикувано: 07 June 2009 - 12:00 PM
Poli, в Jun 7 2009, 11:55 AM, написа:
Относно книгите и филмите.Всеки знае, че книгата е по-хубава от филма.Все пак няма книги направени по филми? С книгата сам си представяш обстановката, чувставата на героите - изобщо всичко.Докато с филма е много по-различно.Вярно е , че не всичко от книгата е във филма, но няма как да го направят едно към едно.Аз дори не се досещам за пример, който да показва книга и филма към нея да е същия.
Казвам всичко с добри чувства, дано няма обидени

Това да не ти е Дързост и красота, дето вечерта пишат сценария, през деня снимат и така най-веротно докато актьорите не хвърлят топа

Публикувано: 07 June 2009 - 12:07 PM
"Дързост и красота" колко епизода има вече? по едно време бяха към 4000.
Оплесках гривата на лъва. Тръгнах да рисувам Джек. Нарисувах го, умувах 1 час с какво да ги докарам цветовете и накрая му оклепах очите и край. 3 часа за кво? Кехлибарените му очи станаха кафяви.
Днес започвам на ново и този път няма да оцветявам.
Публикувано: 07 June 2009 - 12:15 PM
TokioHotel, в Jun 7 2009, 01:07 PM, написа:
Оплесках гривата на лъва. Тръгнах да рисувам Джек. Нарисувах го, умувах 1 час с какво да ги докарам цветовете и накрая му оклепах очите и край. 3 часа за кво? Кехлибарените му очи станаха кафяви.
Кой Джек? На xael?

Хора, много ми е смешно като видя на някой торент за Здрач да са написали: Ужаси; Трилър и т.н.

Публикувано: 07 June 2009 - 12:37 PM
Maggie, в Jun 6 2009, 11:43 PM, написа:
If the people we love are stolen from us the only way to hold the live on is never stop loving them.Buildings burn,people die but the real love is forever...
И да Rest In Peace Brandon Lee... ;(

Една от най-любимите ми песни е от там The Cure-Burn
Филмът и аз страшно много го харесвах...но след 5тия път вече нямах нерви да го гледам
А, Маги-НЕ гледай другите гарвани. Само сериалът и първият филм са добри, аз съм ги гледала всичките и последния беше отврат.
Публикувано: 07 June 2009 - 12:51 PM
goldroks, в Jun 7 2009, 11:15 AM, написа:
TokioHotel, в Jun 7 2009, 01:07 PM, написа:
Кой Джек? На xael?

Хора, много ми е смешно като видя на някой торент за Здрач да са написали: Ужаси; Трилър и т.н.

Същия.
И аз много се смея. Една от нашия клас уж гледала "Здрач", питаме я за кфо се разправя и тя: "Ами един вампир отвлича едно момиче..." Никъде няма влюбване и такива неща. Направо се съсипахме от смях с БФФ-то.

Публикувано: 07 June 2009 - 01:05 PM
То на него очите му по принцип са си оплескани цветово:Р
Аз сега се бъхтя с това, обаче не знам как да я извътря така че да не правя ръце.
Мразя ръце!
Мислех си за плащ отзад, но и плащ не ми се прави...
Идеи?
Всичко подлежи на редакция без главата:Р
Останалото е на леъри, само главата я изтипосах на основния бекграунд.

Пс: Боже, колко грозна излиза роклята умалена! Ужас!
Публикувано: 07 June 2009 - 01:11 PM
xael, в Jun 7 2009, 11:05 AM, написа:
То на него очите му по принцип са си оплескани цветово:Р
Аз сега се бъхтя с това, обаче не знам как да я извътря така че да не правя ръце.
Мразя ръце!
Мислех си за плащ отзад, но и плащ не ми се прави...
Идеи?
Всичко подлежи на редакция без главата:Р
Останалото е на леъри, само главата я изтипосах на основния бекграунд.

Пс: Боже, колко грозна излиза роклята умалена! Ужас!
Как го направи това нещо?

Като са й дълги ръкавите, няма да й се виждат ръцете, като сега. И аз мразя ръце!
Ами Джек ако го кача, трябва да му замъгля съсипаните очи.

П.П. Ще го нарисувам по-добре и тогава ще ти го покажа.
Публикувано: 07 June 2009 - 01:16 PM
Аз винаги мога да ги пооправя освен това:)
А това го правя от...онзи ден май, онзи ден направих главата, вчера го гледах тъпо, днес направих роклята...ужасна е, ама нещо не мога да я докарам както трябва, мисля че поне идеята ми как да е надолу се разбира...и косата днес я дооправих, но маи и нея ще променям.
А с дълъг ръкав...не ми седи добре, чудя се дали все пак да не се помъча и да не пльокна една ръка.