Тема за flood-ене
Публикувано: 02 July 2009 - 11:25 AM
TokioHotel, в Jul 2 2009, 10:49 AM, написа:
И аз. Повечето мои връстници са толкова... незрели и безинтересни!!!
Аз пък в новия скайп нямам толкова абонати, но по-голямата част (и главно хората с които си пиша) въобще не са от Хасково.
И пусни снимки на Спайк!

Публикувано: 02 July 2009 - 12:25 PM
Мели, благодаря.
Уф, сега исках да участвам в този конкурс / http://www.pmg-shkol..._contests_.html / организиран от Математическата ни гимназия, но галерията е толкова смотана, че все дава някаква грешка. Пише ми, че снимката е много голяма, а в правилата на конкурса изрично пише по-дългата страна да е 3000пиксела.

Публикувано: 02 July 2009 - 12:28 PM
Розинка, Честит Рожден ден на Розана! Пожелавам й да е здрава е игрива! Пусни и нейна снимка. Каква порода е?
Скайпа го има в профила на потребителя.
Публикувано: 02 July 2009 - 12:28 PM
Розинка, в Jul 2 2009, 01:13 PM, написа:
Toпла, прясна снимка (току-що направена), изпяхме й "Хепи Бърдей", за да седи мирна й показах парче луканка - за добро поведение го получи. Да ти е жива и здрава.
(малко обработих снимката и я смених)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 July 2009 - 01:29 PM
Публикувано: 02 July 2009 - 01:50 PM
bushkata, в Jul 2 2009, 10:28 AM, написа:
Розинка, в Jul 2 2009, 01:13 PM, написа:
Toпла, прясна снимка (току-що направена), изпяхме й "Хепи Бърдей", за да седи мирна й показах парче луканка - за добро поведение го получи. Да ти е жива и здрава.
(малко обработих снимката и я смених)
Много е сладко това момиче!
bushka, много готин аватар!
Публикувано: 02 July 2009 - 02:21 PM
Кажете нещо интересно. Кфо праите?
Публикувано: 02 July 2009 - 03:08 PM
Буквално бях дрогирана с валериан преди да вляза, изпила съм 7-8 хапчета чист валериан(за другия устен мисля да пробвам валериан, глог и мента) и пак щеше да ми изкочи сърцето...
На 100 години станах и продължавам да се притеснявам за устни изпитвания, интервюта...
Надявам се да е минало добре, защото ако е минало добре мо-оооже и да се смилят и да ме приемат без другите 2 изпита.
(Защото това е конкурс, не изпит всъщност, условието е ако има 12класник, който изкара над 5,5 и ако иска ще бъде приет в академията с изкуствознание)
Ако пък не-хич няма да си мръдна пръста повече за академията.
Днес стресът ми дойде в повече...
Няма толкова некоректни, отвеяни, заплеснати и саркастични шматковци
Ректорът и заместник ректора, на които бяха изпратени писма преди около месец, не знаеха, че има конкурс, учебния отдел също не знаеше, че има конкурс! И без малко не ме изгониха с "ТУКА ИМА ИЗПИТИ! НЕ КОНКУРСИ! Някой ви е подвел".
Земете изтрезнейте най-накрая!
В последният момент направиха комисията, всичко наопаки го правеха, не както беше по конспекта на кункурса...
Подозирам, че никой не знаеше и точно какво прави в тоя кабинет по това време.
Отделно, че ме взеха и на подбив с едни италиански термини и много се засегнаха, когато им върнах топката и им казах, че за 5 години учене на италиански сигурно знам какво значат преди да ги използвам.
А това за изтрезняването го казвам, защото март месец се усмелих да отида в петък към 3 следобяд до академията за да си взема справочника за тази година.
Познайте какъв беше отговора?
-Шефката днес има рожден ден и цялата академия е на купон.
Аз мигам тъпо...
-Ама вие какво очаквате? В петък следобяд да му се работи на някой?
Очаквам тоя НЯКОЙ да работи, пък дали му се работи е друг въпрос...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +