Първият ми изпит мина.
Буквално бях дрогирана с валериан преди да вляза, изпила съм 7-8 хапчета чист валериан(за другия устен мисля да пробвам валериан, глог и мента) и пак щеше да ми изкочи сърцето...
На 100 години станах и продължавам да се притеснявам за устни изпитвания, интервюта...
Надявам се да е минало добре, защото ако е минало добре мо-оооже и да се смилят и да ме приемат без другите 2 изпита.
(Защото това е конкурс, не изпит всъщност, условието е ако има 12класник, който изкара над 5,5 и ако иска ще бъде приет в академията с изкуствознание)
Ако пък не-хич няма да си мръдна пръста повече за академията.
Днес стресът ми дойде в повече...
Няма толкова некоректни, отвеяни, заплеснати и саркастични шматковци
Ректорът и заместник ректора, на които бяха изпратени писма преди около месец, не знаеха, че има конкурс, учебния отдел също не знаеше, че има конкурс! И без малко не ме изгониха с "ТУКА ИМА ИЗПИТИ! НЕ КОНКУРСИ! Някой ви е подвел".
Земете изтрезнейте най-накрая!
В последният момент направиха комисията, всичко наопаки го правеха, не както беше по конспекта на кункурса...
Подозирам, че никой не знаеше и точно какво прави в тоя кабинет по това време.
Отделно, че ме взеха и на подбив с едни италиански термини и много се засегнаха, когато им върнах топката и им казах, че за 5 години учене на италиански сигурно знам какво значат преди да ги използвам.
А това за изтрезняването го казвам, защото март месец се усмелих да отида в петък към 3 следобяд до академията за да си взема справочника за тази година.
Познайте какъв беше отговора?
-Шефката днес има рожден ден и цялата академия е на купон.
Аз мигам тъпо...
-Ама вие какво очаквате? В петък следобяд да му се работи на някой?
Очаквам тоя НЯКОЙ да работи, пък дали му се работи е друг въпрос...