Тема за flood-ене
Публикувано: 07 July 2009 - 07:59 PM
И ти стискам палци за напред! С теб сме. Аз, Джек и въображаемите ни приятели.
На мен днес ми мина италианския.
Утре е философията.
И после много се колебая дали да ходя да изпита в академията.
В най-лошия случай ще пропусна една година, защото съм изкарала 2ка на език, който съм учила 5 години, и по който имам почти максимален брой точки на италианската диплома.
Мдам, ще е весело.
Изкарвам тук 2ка, а в Италия ще ме приемат навсякъде, защото те над 90 точки диплома не са виждали сигурно през живота си.

Да живее СУ!
Публикувано: 07 July 2009 - 08:25 PM
xael, в Jul 7 2009, 08:59 PM, написа:
И ти стискам палци за напред! С теб сме. Аз, Джек и въображаемите ни приятели.
На мен днес ми мина италианския.
Утре е философията.
И после много се колебая дали да ходя да изпита в академията.
В най-лошия случай ще пропусна една година, защото съм изкарала 2ка на език, който съм учила 5 години, и по който имам почти максимален брой точки на италианската диплома.
Мдам, ще е весело.
Изкарвам тук 2ка, а в Италия ще ме приемат навсякъде, защото те над 90 точки диплома не са виждали сигурно през живота си.

Да живее СУ!
Дъщерята на една моя позната беше в абсолютно същата ситуация! Щом така става влизането в университета, представете си какво е нивото на самото обучение.
Публикувано: 08 July 2009 - 08:36 AM

Публикувано: 08 July 2009 - 10:41 AM

1. "Устройство на кости и стави. Череп"
2. "Взаимоотношения между популациите в биоценозата"
3. "Оплождане"
Не съм доволна. Втората тема е малоумна. Кой учи екологиите въобще?! А в оплождането нямам представа какво се включва, нали съм по различна програма...
Публикувано: 08 July 2009 - 10:51 AM

Кандидат-студентите, казвайте как минаха изпитите.

Снощи пък майка ми, когато разхождала Роксана, един пит ги нападнал.

Това ме наведе на въпроса, дали е по-добре кучето да се защитава при нападение или така само още повече се напича ситуацията?

Публикувано: 08 July 2009 - 01:47 PM
Melina_i_Artemida, в Jul 8 2009, 09:41 AM, написа:

3. "Оплождане"
Не съм доволна. Втората тема е малоумна. Кой учи екологиите въобще?! А в оплождането нямам представа какво се включва, нали съм по различна програма...
Това в Лесото ли се е паднало?

Публикувано: 08 July 2009 - 01:50 PM
goldroks, в Jul 8 2009, 09:51 AM, написа:

Кандидат-студентите, казвайте как минаха изпитите.

Снощи пък майка ми, когато разхождала Роксана, един пит ги нападнал.

Това ме наведе на въпроса, дали е по-добре кучето да се защитава при нападение или така само още повече се напича ситуацията?

Абнър пък въобще не обръщаше внимание на лаещите улични кучета, даже понякога се затичваха към нас, ама той хич не им обръщае внимание, та накрая аз върших черната работа и ги гоних с ръмжене и лай. После свикнах да защитавам Абнър с моя рев, докато той наперено маркираше територията и стоеше гордо в стойки.
Гледахте ли концерта за погребението на Джако? След като половината планета го е гледала..
Публикувано: 08 July 2009 - 01:58 PM
TokioHotel, в Jul 8 2009, 12:50 PM, написа:
Не само аз съм луда.. Сега ще видиш ти с малко куче какво е..

Публикувано: 08 July 2009 - 02:07 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 08 July 2009 - 02:28 PM
Melina_i_Artemida, в Jul 8 2009, 11:41 AM, написа:

3. "Оплождане"
АЗ! С Екологията /добре че се падна тя/ влязох в университета! Тва си е много яка наука, може да се разтягат леко локуми. Освен това си е важна за живота ;)
Ехххх, спомени по кандидатстудетските времена ми навяхте......

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 08 July 2009 - 02:47 PM

Публикувано: 08 July 2009 - 03:12 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 08 July 2009 - 04:48 PM
blueocean, в Jul 8 2009, 03:47 PM, написа:

Ами и тя има много мляко (за щастие). Сега се получава така, че през половината от времето има твърди цицки и когато малките огладнеят и започнат да сучат, много бързо омекват.

А това за половете - ами защо никой не го беше написал??? Има и некадърни хора като нас...

И хелп, моля ви! Сега съм с един друг комп (който е от ледената епоха сигурно) и забелязах, че адски дразнещо променя звука (песните, когато говоря с някой в скайп...) - все едно слушам ремикс със Крейзи Фрог. Такъв ефект. Търсих в Контрол панела - няма такава настройка. Някакви предложения от къде може да е??? :[
И между другуто тези дни отиваме на село. По-добре за всички - за нас, за кученцата, за съседите