Тема за flood-ене
Публикувано: 12 August 2009 - 11:53 AM

Чета си аз сутринта как Бела удря шамар на Джейк и си чупи ръката...
Отивам да яздя и докато мия коня, забравям че точно този кон вързан не може да стои... Къса въжето и летящо желязо се задава към мен... и ПРАС... в ръката ми... Утре ще ходя на лекар, надявам се да не е счупена... Надута е и боли...
Сега като се прибирах с Нерон от разходка, нещо профучава край мен, но не обръщам внимание... СЛед секунди само някой стой до мен, сложил ръка на раменете ми... Подскочих е меко казано...

Егати съвпаденията днес...
Едуард, твой ред е да се появиш някъде!

Наде, ако се очаква да срещнеш някой Едуард, веднага идвам.

Благодаря за комплиментите към Анукчо

:)), като не ти харесва, че се говори за Здрач тук, никой не те кара да влизаш. Това е тема за флудене, спамене и всякакви общи приказки, така че мога да си пиша каквото си искам, стига да не нарушава правилата на форума.
И да, ученички сме, нещо против??? И да, смятаме го за страхотен, неповторим, уникален... нещо против??? И какво ако са кретени, нещо против???

Ако ще се обиждаме, пиши ми в скайп. Нямам намерение да получавам БАН в любимият си форум, само защото на някой няма и капка толерантност.

Публикувано: 13 August 2009 - 05:44 PM

goldroks има едно аниме,което може и да ти хареса в него главните лица са вампири,вече му излизе и втория сезон,няма повече,още не съм го гледала и възнамерявам скоро да го гледам като преключа с едно друго

Анимето се казва Vampire knight има си даже и любовна история

Публикувано: 13 August 2009 - 07:06 PM

goldroks има едно аниме,което може и да ти хареса в него главните лица са вампири,вече му излизе и втория сезон,няма повече,още не съм го гледала и възнамерявам скоро да го гледам като преключа с едно друго

Анимето се казва Vampire knight има си даже и любовна история

Напълно съм наясно, че не може всеки да харесва Здрач, но някои го изразяват по много .... начин.

Познайте: Анукчо вече си е при новите хора. Ах, колко ми е пусто сега, без това лудо, изперколясало диване

Лия, анимето ме кефи

Публикувано: 13 August 2009 - 07:27 PM

Радвам се,че те кефи

Бтв има и едно друго аниме,в него геройте са хора,които могат да се преобразяват като вълци,то също е добро,арт е среден по хубост

Публикувано: 13 August 2009 - 08:14 PM

Публикувано: 13 August 2009 - 09:38 PM

Публикувано: 13 August 2009 - 10:05 PM

Всеки спорт носи травми

Признавам си,че ме страх от животни по-големи от едно куче

Публикувано: 14 August 2009 - 01:05 AM

Публикувано: 14 August 2009 - 11:59 AM

Ето 2 от язовир Сопот :

Куче на лодка

Трябва ми спешно предложение за прическа , защото към 6 съм на фризьор и още не знам какво да и кажа да ми прави косата.Косата ми е къдрава (чуплива) , рошава , кафяво-черна , с голям обем

Публикувано: 14 August 2009 - 12:09 PM

Всеки път ми я филират и изтъняват ... падат кълба от "козина"

Публикувано: 14 August 2009 - 04:04 PM

Днес Ърни ми извратя много "як" номер