Тема за flood-ене
Публикувано: 17 October 2009 - 03:27 PM
Иначе с удоволствие бих помогнала с тренировките - две седмици, че и повече са адски много време - предостатъчно, за да се постигне една прилична ринг-дресура
Наистина може да са достатъчни , но само когато кучето има добър теньор

Публикувано: 17 October 2009 - 03:35 PM
Арти я научих на прилично поведение за една седмица, а всичките ми познания бяха само от четене в нета

Да , няма невъзможни неща :>
Ще се опитам да я подготвя колкото мога по-добре

И специално за теб , Токио

Криси ми прати линк със снимки и не можах да пропусна да я кача

Публикувано: 17 October 2009 - 07:23 PM
Много готина снимка ...

Публикувано: 17 October 2009 - 08:00 PM

Най-късно за 25 ми рожден ден ще получа хъски. Тъкмо ще си избера някой от 13 ми любими развъдника до тогава.

Публикувано: 17 October 2009 - 10:22 PM
Сега тука като се завъртя разговор за хъскита ... има едно женско в Сеславци,което(много е хубаво,само една баня,хубаво разресване и хубава храна и ще изглежда прекрасно) не спирам да го мисля и не знам защо,а всички остани са ми толкова драги ... много жално гледат въпреки,че няма как другаг да гледад,добре,че има добри хора,на които им свалям шапка и им правят дните в оная дупка малко по-хубави като ходят да ги хранят ...

Публикувано: 17 October 2009 - 11:57 PM
Публикувано: 18 October 2009 - 02:47 PM

Аз лично спомяням си,че писах за нравствения избор - между живота и смъртта,за това,че е готов да се пожерва за благодото на народа,готов е да даде най-ценното на този свят(живота си) за да бъде ознаменувана борбата му с успех... и всички в този стил ти носи минимум 5

Успех със СР!

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 18 October 2009 - 07:14 PM

Ох, АЛАДАААР

А Шрек, Балто също е много красив... Което ми напомня, че скоро не съм му гледала темата... прекрасно куче е

Публикувано: 18 October 2009 - 08:23 PM

А това в Сеславци ми е чудно как още не са го осиновили,не дискриминирам другите кучета,но съм останала с впечатление,че щом има някое породисто(или прилича на някои порода) много бързо му се намира дом,което хубаво!
Сега сравнявам две снимки на хъси в изолатора и виждам,че има промяна

Публикувано: 19 October 2009 - 02:17 PM
Глупостиииии! Тоя който го е писал да отиде да се гръмне някъде, по-добре

Публикувано: 19 October 2009 - 03:22 PM
Глупостиииии! Тоя който го е писал да отиде да се гръмне някъде, по-добре

+1

Публикувано: 19 October 2009 - 03:26 PM

Аз лично спомяням си,че писах за нравствения избор - между живота и смъртта,за това,че е готов да се пожерва за благодото на народа,готов е да даде най-ценното на този свят(живота си) за да бъде ознаменувана борбата му с успех... и всички в този стил ти носи минимум 5

Успех със СР!

Mерси много

То ми трябва за утре, а и намерих в нета едно доста добро, малко ще го попроменя и готовоо

Публикувано: 21 October 2009 - 08:25 AM
Ринг дресурата между доста лесно се получава при някои, при други не толкова.
Зависи си до характера на кучето и до този, който го води.
Пожелайте ни успех в неделя:)