Йо, съветвам те да не си харчиш парите за такава сапунерка! И аз все още не знам защо, но щом така пишат във ФФ значи НЕДЕЙ! Събери още 100-200 и си вземи ПРО, ако ще и от по-нисък клас да е, но ПРО! Зацепи какво искаш да кажа, нали?!
Такааа, значи....
1во в автобуса седнах до едно момче от моя клас което едно време (преди година) харесвах (нямаше при кого другиго почти) и се уверих че е пълно хлапе

Говореше си с едни дечица които седяха на съседната седлака за анимации, покемони, наруто...

Умрях! Към края на пътуването завързахме разговор за филми и най-вече за Здрач. Не бил голям фен, НО много му се гледал 2рият филм. Имаме напредък. Постоянно повтарях горите от вън колко приличат на тези във филма.
1во минахме през Чудните мостове, които бяха много скучни... да не говорим за светлината - почти невъзможно да се направи свястна снимка

Шофьорът ни върза тенекия като ни каза, че автобусът трябва да се бута, за да тръгне и когато излязохме той ни заряза

трябваше половин час да ходим до хижата... поне без багаж!

А тя самата беше пълна дупка

Мизерие от всякъде. Поне имахме собствен кенеф, който някои нямаха. Оставихме си багажериите и момчетата от 9ти клас (класа на 2те приятелки с които бях) дойдоха да ни заберат към тяхната бърлога

От тука започна купона! Лелее, бяха луди

Няма да описвам всичките дивотии които правеха (всъщност се държаха много добре - никакво пиене, пушене и такива глупости) като например как изсипаха цял пакет чипс и стаята им беше като кочина... ще спестя някои работи.

Едната ми приятелка си домъкна лаптопа и се направихме почти всички на Симс 3
Към 2 часа вече решихме че ще ходим да спим и това беше добре, защото господина тръгна да обикаля по стаите.
Едва заспахме към 3, защото идиотите до нас не млъкваха.
Не знам кой я направи тази уговорка, но в 4 и 30 момчетата дойдоха в стаята да ни будят o_0 Едното момиче не ставаше и я издърпаха от леглото

Както и да е, пак се качихме горе където 1-2 (от 7) бяха заспали и другите се опитваха да ги будят. Методите варираха от пускането на Хардкор до всякакви други тъпотии
Правихме - струвахме и към 5-6 се върнахме в стаята си за да я оправим малко. Към 7 се върнахме и какво да видим - всичките мъртво заспали. Нямат събуждане братче

Искаха да снимат изгрева, ама....

В 8 успахме да ги събудим за да си оправят стаята, защото беше меко казано кочина. Буквално спяха в чипс и трохи o_0
В 9 и 30 всички вече бяха пред хижата за да тръгваме за следващият поход (в хотела имаше 2 голдъна). Когато тръгнахме момчетата вървяха отпред със скоростта на светлината която не можехме да поддържаме и вървяхме с останалото простолюдие.

Пътят общо взето беше много изморителен.
Час и половина до върха....

И от там започна трудната част.....
Минахме на връщане през един "каньон" според даскала - точно! Едни големи скали и ние се навирахме между тях o_0 Човек може да се убие. Хлъзгаше се, беше стръмно... Най-доброто придвижване беше задник-sliding
Това момче пък като го гледаш как се придвижва, ще кажеш, че е детска играчка

Направо тичаше... е, 2 пъти падна...

Вижте мащаба скала:момче O-о

* А това в далечината е "нашата" групичка
Някой да иска да плува???

В автобуса на връщане всички дремеха
Сега имам мускулна треска на краката и ръцете + изкълчен крак.
НО си струваше!
Сори че нямам снимка на цялата група, но жените на които дадох фотото да снимат когато се събирахме за групова снимка бяха меко-казано некадърни в областта на фотографията! Би трябвало обаче от едно друго фото да има хубави снимки...