PURSY, в 26 April 2010 - 06:03 PM, написа:
PURSY, в 26 April 2010 - 06:03 PM, написа:
Не знам какво му щукна да си промени режима. Липсва му движение и е пощръклял.
Пърси, да му организираме идния уикенд едно яко ходене по суходолските поля или някъде другаде (просто там има много пространство - малко кучета)??
Аз съм установила, че и на моята кучка (макар и при нея да са тотално различни проблемите) основният и проблем е, че просто не се движи и съответно изморява достатъчно. Събота и неделя като имам възможност да я водя да търчи както само тя и себеподобните й си знаят, след това е като ангелче - например понеделник и вторник се прибирам спокойна след работа и знам, че всичко ще е наред.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

! Остава да навием Пърси
 ! Остава да навием Пърси   

. Като гледам какви бутчета и дупара е заформил простооо ... подозирам те вече!
. Като гледам какви бутчета и дупара е заформил простооо ... подозирам те вече!

Няма начин,някъде да няма някой,който е готов да му даде много любов и да го направи своето си куче.Освен ако този Човек не сте Вие.
 Няма начин,някъде да няма някой,който е готов да му даде много любов и да го направи своето си куче.Освен ако този Човек не сте Вие. 

Днес го видях,но не беше особено на кеф,дали заради гръмотевиците,дали заради това,че беше мокро и трябваше да гази в дълбоките треви
 Днес го видях,но не беше особено на кеф,дали заради гръмотевиците,дали заради това,че беше мокро и трябваше да гази в дълбоките треви  Момчето се движи брилянтно на повод и с намордник.Много слуша Марина(въпреки,че не искаше да седне
 Момчето се движи брилянтно на повод и с намордник.Много слуша Марина(въпреки,че не искаше да седне  ,ама това не съм ви го казала).Цунках го по тиквето,погалих му кадифените ушички и за пореден път му пожелах,макар и на ум,да намери в най-скоро време свой дом-с двор и голяма зелена градинка,в която да тича на воля по цял ден
 ,ама това не съм ви го казала).Цунках го по тиквето,погалих му кадифените ушички и за пореден път му пожелах,макар и на ум,да намери в най-скоро време свой дом-с двор и голяма зелена градинка,в която да тича на воля по цял ден  той го заслужава,страхотен е и е уникален!Да не помислите сега,че не намирам Пърси достатъчно добра за него.Напротив!Аз мисля,че Бъкси отдавна я е избрал за свой човек(да знаете само как я гледа в очите),защото тя му спаси живота и се грижи с много любов за него.Но факторът котки...и факторът агресия,съсипва цялата идилия...
 той го заслужава,страхотен е и е уникален!Да не помислите сега,че не намирам Пърси достатъчно добра за него.Напротив!Аз мисля,че Бъкси отдавна я е избрал за свой човек(да знаете само как я гледа в очите),защото тя му спаси живота и се грижи с много любов за него.Но факторът котки...и факторът агресия,съсипва цялата идилия...  Ето малко снимки на младежа,мислете позитивно за неговото бъдеще,моля ви!
 Ето малко снимки на младежа,мислете позитивно за неговото бъдеще,моля ви!