Дом за Бъкси
Публикувано: 03 March 2009 - 09:14 AM
Красавец си е - не си пристрастна. Чудно хубаво куче и се чудя как толкова хора гледат и четат тук и никой не го пожела? Осиновиха се толкова кучета, смятам, че вече е ред и на Бъкси....Пожелавам му късмет и най-добрите осиновители. Пускай повече снимки...
Публикувано: 17 March 2009 - 09:23 PM
Бъксата и той продължава да чака добри хора и свой дом. Омръзна му да стои в една стая и един коридор, иска да влиза навсякъде, но не става. Навън слуша много, няма проблеми с другите кучета, неуморен е за игра. Към хората няма никаква агресия, обожава някой да го лигави, да му стиска бузките, да дърпа нечий ръкав-това и търкалянето по леглата
е единственото му "провинение" . Няколко пъти вече хора ме спират и ми казват колко бил красив и какво било това куче? Е, кажете, какво да им кажа, като и аз не знам?

Публикувано: 30 March 2009 - 11:41 AM
Идва пролет, после лято, а Бъксата е затворен по цял ден в една стая заради котките. Поредният ни опит да установи контакт с тях в събота щеше да завърши фатално за сиамката. Молбата ми към всички е, да не забравяте, че търсим дом за БЪКСИ! И красавецът се дава само за домашен любимец, може и на хора с двор, но зимата да може да се прибира някъде, не става за големите студове за навън. И без вериги, той е достатъчно интелигентен, за да бъде научен къде му е домът и кой му е стопанинът!