Dog.bg Форуми : Дом за Бъкси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (21 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дом за Бъкси

#121 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 18 June 2009 - 07:32 PM

Голям сладур е, снимай го и пусни още негови снимки. Нека поне да му се радваме като не можем да го вземем,пък може да погледне темата и неговият човек не се знае.

#122 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 09:46 PM

Ами пускам снимки, ама...................
Ето го пак Бъкси-хубавеца

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#123 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 09:48 PM

Страхотен пазач, без грешка!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#124 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 04:08 PM

Имам големи проблеми с Бъкси-миналата седмица се опита да затрие Пърсито, не мен, а истинското Пърси, което извади късмет, че мъжът ми беше наблизо. Обаче аз съм в пълен стрес, а мъжът ми вдигна скандал и не ми говори, за което има пълно основание. Затова да напомня, че търся дом За БЪКСИ. Като чета за Лорчето, толкова се надявам и на Бъкси да се намерят такива добри стопани! :smile:

#125 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 June 2009 - 05:42 PM

`Добре де, като му казваш Не, не бива, той хич ли не зацепва, поне във ваше присъствие не бива да опитва да яде котките. А може само да иска да играе. То е ясно, че няма да опитваш какъв ще е резултата. Уф, тоя Бъкси, що не си стои кротък и мирен и той.
User's Signature

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 June 2009 - 09:08 PM

Уви, има кучета които никога няма да се погодят с котките. Не ми се мисли под какъв стрес живеете в един апартамент с такова куче - вие и коткие, че и самия Бъкси, на който му се налагат забрани.
Дано скоро се намери свободен дом за момчето.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#127 Потребителят е офлайн   radinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 09:31 PM

Влюбих се в това куче и съм готова да си деля дивана с него,но мисля че ще е проблем понеже съм от Варна.Винаси съм си мечтала за голямо куче,а майка ми я е страх и все не искаше.Сега вече живея отделно и съм готова да си осиновя голям сладур :) Нямам животни освен риби имам и двор....очаквам включване от PURSY
User's Signature

Намерете ни във Facebook-a - Санбернари България - да се събем любителите на тези прекрасни кучета.

#128 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 08:52 AM

След няколко срещи с баба сиамка, която е бойна и печена баба, изобщо не смеем да ги събираме. Той иска да гони всичко движещо се-гони пеперуди, гарги, лови мухи в движение. Има неописуема енергия. Като види котка навън, полудява. Затова заключваме вратата на стаите, в които са котките, защото си отваря всички врати. Вечер иска да е при нас, но няма как да го пуснем, защото там са котките и стои сам в другите две стаи. За папагала да не говорим, ако го докопа, дотам беше.
Навън с някои мъжки кучета си играе без никакъв проблем, но с някои се бие и то здраво. С девойките няма проблеми. Не обича малки породи кучета, явно ги мисли за котки. Много е подозрителен към непознати хора, но с познати е лигав.
Вкъщи не лае без причина изобщо. Но ако идва непознат, лае страховито. Изпълнява всичките ми команди. Не обича малки деца! С хора, които са ни на гости няма никакъв проблем.
Абе, куче с характер. А, да, и инат проявява, но на мен тия не ми минават. Такъв е господинът, трябва му човек с опит в гледане на големи кучета и човек с твърда ръка. Ще има предан домашен любимец и перфектен пазач. :smile:

#129 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 10:24 AM

За Бъкси вече ми писаха и ми звъняха мноооого хора. Не стават и не стават.
За мен ще е голяма драма да се разделя с него. Опитвам се да не се привързвам, но не става. :rf_011:
Искам да му намеря стопани-истински кучкари, такива като нас във форума, но май ще е трудно. Ами ще чакам. Дано се открият и за него такива хора, като тези, които взеха Лорчето. Хората трябва да имат опит в гледането на кучета от сорта на доберман, ротвайлер, стаф, изобщо на по-груби и по-енергични кучета.
А той ме обожава, гледа ме все в очите, целува ме по ръцете с мечешката му нежност, целувката му е стискане с огромната му челюст и ръцете са ми все сини. Умира си да ми спи в краката и да го чеша по шкембенцето. В събота и неделя, за да спим по до късно, изгонвам котките от спалнята и той ляга до мен на леглото и така си спим докъсно. Не шуква, докато не стана. Това му е любимо нещо, защото имаче спи сам в другата стая.

#130 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 09:38 AM

Бъкси няма да става варненец :rf_011: Кандидатите за него се опасяват от това, че много-много не обича бебета и съвсем малки деца, а те са млади хора и рано или късно ще имат дете. Благодаря на Radinka, която много отговорно обмисли всичко около кандидатосиновяването на моето диване. Когато беше на паркинга, от близкото училище децата идваха да си играят с него и дълго след това го търсиха. Всъщност, моите впечатления, че не обича бебета са от това, че като е на повод и минаваме покрай тях, е все нащрек. Не защото сме имали някакъв проблем конкретно, той не е имал достъп до такива малки деца.

#131 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 01 July 2009 - 09:47 AM

Този хубавец, отново няма късмет и си чака неговите хора. А е толкова гальовен и все се бута да се гали.

#132 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 July 2009 - 03:38 PM

ще му излезе късмета на момчето! сигурна съм в това! а за момента е мноого по-добре от част от чакащите на редицата: обича го "неговата си жена" има дом, е верно не се разбира с котаците, но то май съвършенна ситуация няма...ще има най-добрите стопани момчето, явно още не му е дошъл момента :wub:

#133 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 08:25 AM

Вече ми предложиха и пари за Бъкси :eg_033: Не ги спира и това,че е кастриран, щом е як, силен и с характер, пак става за боеве. Дали да не го продам? :ab_041:

#134 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 02 July 2009 - 08:38 AM

Все отварям темата като видя, че си писала PURSY - с надеждата,
че най-накрая момчето се е сдобило със семейство ...
Желая му голям късмет много скоро :wub:
Стискам палци !
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#135 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 08:58 AM

Уви! А му е толкова тясно у нас, огромен апартамент, но за него са само две стаи. Че и за терасата се редува с котките. :ab_041: Най-нещастен е вечер, лежи на терасата пред вратата на хола и ни гледа през стъклото и какво ли си вика "Тия пък защо не ме пускат при тях?".
А сутрин, като излизам, ляга пред входната врата и не знам дали цял ден не ме чака там. А можеше да си тича на някой двор..
Иначе в квартала ходя много горда :af_089: , мислят го за бойно куче и мъжете все ми говорят колко страхотен бил станал. Ами с 5 кила отгоре, как няма да е страхотен! :ab_041: Няма изхранване, аз такова лакомо куче не съм виждала. :ab_041:

#136 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 July 2009 - 09:03 AM

PURSY ти наистина трябва да си горда, защото това момче живее втори живот благодарение на теб. Не е само това, ами го превърна в един голям и хубав куч. Браво!!!

#137 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:08 AM

Неповторим е! :smile:

#138 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 10:52 AM

Да ви се оплача: Вчера Бъкси яде бой, т.е. аз го бих. :fa_067:
Много ме ядоса, защото заради храна смлати една от моите помиярки на Мотопистата. Веселка е старичка и много се плаши от него, но дойде да яде. Той така й се метна, навря я в един храст и я набуха яката. Двамата мъжкари до нея не ги докосна. Е, може ли да посяга на жена? Много ме вбеси, набих го една хубаво, а той ми се прави на невинен. Ляга на земята, залепва глава долу и ме гледа, уж много го е страх от мен. За храна е готов да се бие с всекиго, не знам какъв е този вълчи глад. Освен това ми се струва надебелял, не ви ли изглежда леко дебел? :smile:

#139 Потребителят е офлайн   g_vasileva Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 July 2009 - 03:48 PM

Показване на мнениетоPURSY, в Jul 3 2009, 09:52 AM, написа:

Освен това ми се струва надебелял, не ви ли изглежда леко дебел? :smile:

Каква тежковозна задничка е заформил милия :ab_041:
:wub: :wub: :wub:
User's Signature

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one

#140 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2009 - 09:06 PM

Ужас, младежът има целулит :eg_033: , явно го прехранвам. Отстрани на хълбоците. Освен това поради желанието му да се бие с някои мъжки кучета, повечето време се разхожда на повод и явно е обездвижен.
Днес пак ми направиха забележка, че "куче от такава порода трябва да се води с намордник". Попитах го този от кафето на колко бири е, че му се струва породист? :ab_041: Той ми вика, "ами на каса бира съм", Аз, обаче вече бях бясна и се поинересувах "Ами на връщане ако си на две, дали кучето ще ти се стори слон?".
Дали пък не е породист, дали да не му извадя едно родословие? :wub:

• (21 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема