Дом за Бъкси
Публикувано: 29 June 2009 - 04:08 PM

Публикувано: 29 June 2009 - 05:42 PM
Публикувано: 29 June 2009 - 09:08 PM
Дано скоро се намери свободен дом за момчето.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 June 2009 - 09:31 PM

Намерете ни във Facebook-a - Санбернари България - да се събем любителите на тези прекрасни кучета.
Публикувано: 30 June 2009 - 08:52 AM
Навън с някои мъжки кучета си играе без никакъв проблем, но с някои се бие и то здраво. С девойките няма проблеми. Не обича малки породи кучета, явно ги мисли за котки. Много е подозрителен към непознати хора, но с познати е лигав.
Вкъщи не лае без причина изобщо. Но ако идва непознат, лае страховито. Изпълнява всичките ми команди. Не обича малки деца! С хора, които са ни на гости няма никакъв проблем.
Абе, куче с характер. А, да, и инат проявява, но на мен тия не ми минават. Такъв е господинът, трябва му човек с опит в гледане на големи кучета и човек с твърда ръка. Ще има предан домашен любимец и перфектен пазач.

Публикувано: 30 June 2009 - 10:24 AM
За мен ще е голяма драма да се разделя с него. Опитвам се да не се привързвам, но не става.

Искам да му намеря стопани-истински кучкари, такива като нас във форума, но май ще е трудно. Ами ще чакам. Дано се открият и за него такива хора, като тези, които взеха Лорчето. Хората трябва да имат опит в гледането на кучета от сорта на доберман, ротвайлер, стаф, изобщо на по-груби и по-енергични кучета.
А той ме обожава, гледа ме все в очите, целува ме по ръцете с мечешката му нежност, целувката му е стискане с огромната му челюст и ръцете са ми все сини. Умира си да ми спи в краката и да го чеша по шкембенцето. В събота и неделя, за да спим по до късно, изгонвам котките от спалнята и той ляга до мен на леглото и така си спим докъсно. Не шуква, докато не стана. Това му е любимо нещо, защото имаче спи сам в другата стая.
Публикувано: 01 July 2009 - 09:38 AM

Публикувано: 01 July 2009 - 03:38 PM

Публикувано: 02 July 2009 - 08:38 AM
че най-накрая момчето се е сдобило със семейство ...
Желая му голям късмет много скоро

Стискам палци !
Публикувано: 02 July 2009 - 08:58 AM

А сутрин, като излизам, ляга пред входната врата и не знам дали цял ден не ме чака там. А можеше да си тича на някой двор..
Иначе в квартала ходя много горда

Публикувано: 03 July 2009 - 10:52 AM

Много ме ядоса, защото заради храна смлати една от моите помиярки на Мотопистата. Веселка е старичка и много се плаши от него, но дойде да яде. Той така й се метна, навря я в един храст и я набуха яката. Двамата мъжкари до нея не ги докосна. Е, може ли да посяга на жена? Много ме вбеси, набих го една хубаво, а той ми се прави на невинен. Ляга на земята, залепва глава долу и ме гледа, уж много го е страх от мен. За храна е готов да се бие с всекиго, не знам какъв е този вълчи глад. Освен това ми се струва надебелял, не ви ли изглежда леко дебел?

Публикувано: 04 July 2009 - 09:06 PM

Днес пак ми направиха забележка, че "куче от такава порода трябва да се води с намордник". Попитах го този от кафето на колко бири е, че му се струва породист?

Дали пък не е породист, дали да не му извадя едно родословие?