Японски хин
Публикувано: 31 August 2007 - 10:01 AM
buch,
При японските хинове няма деление на миниатюрни и стандартни, просто теглото им варира от 1.5 до 4 кг.
По малките екземпляри се считат за по шоу, но пък малките женски не е добре да раждат, затова за разплод се използват екземпляри над 2.5 кг.
Колкото до козината, мъжките са с по богато космено покритие от женските, които линеят по време на разгонване и особенно след раждане. Освен това естествено е младите животни да са с по къса козина от зрелите екземпляри.
При японските хинове няма деление на миниатюрни и стандартни, просто теглото им варира от 1.5 до 4 кг.
По малките екземпляри се считат за по шоу, но пък малките женски не е добре да раждат, затова за разплод се използват екземпляри над 2.5 кг.
Колкото до козината, мъжките са с по богато космено покритие от женските, които линеят по време на разгонване и особенно след раждане. Освен това естествено е младите животни да са с по къса козина от зрелите екземпляри.
Публикувано: 31 August 2007 - 10:06 AM
n1k1nka,
характера на всяко едно куче в голяма степен зависи от стопаните му. Когато се взема възрастно животно, се поема риска да наследите лошите навици от възпитанието на предишните стопани. С много любов, нежност и постоянство е възможно да го превъзпитате.
Между другото, на снимката изглежда сив с бяло, а не черен с бяло. Това ли му е цвета или само от снимката така изглежда.
характера на всяко едно куче в голяма степен зависи от стопаните му. Когато се взема възрастно животно, се поема риска да наследите лошите навици от възпитанието на предишните стопани. С много любов, нежност и постоянство е възможно да го превъзпитате.
Между другото, на снимката изглежда сив с бяло, а не черен с бяло. Това ли му е цвета или само от снимката така изглежда.
Публикувано: 31 August 2007 - 10:18 AM
ами майка му е чисто черна,но бащата е черно бял японски хин:)a Джекито което умря на 13 годинки си беше японски хин,ветеринаря каза че като остареят имат слаби сърца ,и бащата гледах ама го откраднаха,просто не мога да се откажа да гледам хинчета,за друга порода не искам и да чуя:)
Публикувано: 05 November 2007 - 12:40 PM
Ооо страхотно! Честито на вас и на ксюшка :wub:
Да ви е живо и здраво! :wub:
Да ви е живо и здраво! :wub:
Публикувано: 06 November 2007 - 09:22 AM
Цитат
На 31.10.07 Ксюшка роди бебче хинче, момченце! :wub:
Ехеее,чудесна новина :yahoo: Да е живо и здраво малкото момченце и чакаме снимки :kuchence:
Публикувано: 06 November 2007 - 05:34 PM
Честито бебче! Пожелавам да е живо и здраво и да си намери любящи стопани! :wub: :kuchence:
Публикувано: 21 November 2007 - 09:57 AM
Цитат
На мен ми казаха, Че ако погалиш такова сладурче по главичката щели да му паднат очите но на мен това ми се струва пълна глупост!Но искам да се уверя.Моля кайете
Това са глупости. Галя моите хинове непрекъснато, галят ги и нои приятели.
По скоро съм чувала такива страхотии за пекинезите, но смятам, че и при тях слуховете са силно преувеличени ;D