Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 19 December 2008 - 04:58 PM
Това момче как го харесвам! Разпитах още вчера приятелите с кучета из квартала, но се правят на ударени всичките, съжалявам! Аз не мога да го взема заради родителите си, на втопо куче и тримата ше ни изхвърлят! :sos:

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 23 December 2008 - 11:00 PM
Цитат
Какво стана с Бимбо :'(, добре ли е
Бе добре е .
Само дето няма място в София за него.Щото светли празници и прочее такъми-трябва да освободи настоящото си боксообитаване.
Освен - някъде да евакуирам двете котки ,че да дойде временно у нас Бимб - за сега нямам друга опция..ще измисля нещо

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 December 2008 - 10:41 PM
Какво става с красавеца? Много ми е любимо това куче... Не може просто да си представите. Не съм писала досега в темата, защото не намирах думи да изразя... какво поражда в мен. Още не намирам, но пиша, защото не издържам, имам нужда от информация :)

Don`t contemplate life, live it.
Публикувано: 06 January 2009 - 01:18 AM
Vupreki 4e togava ne mi go dadoxte da go osinovq moga da go vzema pri men dokato ne si nameri dom ... Samo predlagam ...
A razbira se idvaite i go vijdaite kogato pojelaete
Vie precenete... Toq put ne se natiskam
http://dog.bg/forum/...sa=view;id=6056
мод
мод
Публикувано: 06 January 2009 - 01:47 PM
Цитат
Vupreki 4e togava ne mi go dadoxte da go osinovq moga da go vzema pri men dokato ne si nameri dom ... Samo predlagam ...
мод
мод
здравейте. какво куче сте гледала преди? от къде сте?
Публикувано: 06 January 2009 - 04:10 PM
Az i sega imam ku4e no to e pri roditelite mi (tova koeto e na snimkite) i te mn sviknaxa s nego premestix se da jiveq v sf i sled kato ve4e imam sobstveno jili6te iskam da si vzema ku4e togava ne mi dadoxte Bimbo po va6i suobrajeniq ... az vi kazax nito se natiskam da go osinovqvam ve4e nito da go vzema prosto vidqx 4e agelina e pisala 4e nqma kade da jivee i iska pomo6t az tova moga da predloja ... ot tuk natatuk vie si re6avate
Публикувано: 06 January 2009 - 04:31 PM
Веси простете за въпроса, но от любопитство само......на колко сте години?
Гледали ли сте и преди куче, сериозно, до толкова че да го водите всяка сутрин рано на разходка, а докато е малко се разхожда и по няколко пъти на ден, нали знаете че това си е отговорност........
е в случая кучо не е малък, а можеби това е още по-зле защото има вече някакви изградени навици които вие тепърва ще откривате, а евентуално и ще коригирате ако може, готова ли сте за всичко това?
Гледали ли сте и преди куче, сериозно, до толкова че да го водите всяка сутрин рано на разходка, а докато е малко се разхожда и по няколко пъти на ден, нали знаете че това си е отговорност........
е в случая кучо не е малък, а можеби това е още по-зле защото има вече някакви изградени навици които вие тепърва ще откривате, а евентуално и ще коригирате ако може, готова ли сте за всичко това?
Публикувано: 06 January 2009 - 04:54 PM
Da opredeleno znam kakvo e da nosi6 otgovornost za ku4e za6toto kogato vzeh moito vseki den zima prolet lqto navun nqma xora a az izmruznala go razhojdam po edin 4as ... taka 4e opredeleno znam kakvo e da ima6 ku4e i znam kakvi griji iziskva predi tova su6to sam imala ku4e 8 godini i naistina ne sam na 40 i ne sam imala 100 ku4eta no opredeleno tvurdq 4e obi4am ku4eta i znam kakvi griji iziskvat. A za Bimbo ve4e ne iskam da go osinovqvam za6toto se zamislix 4e tova e vuzrastno ku4e i dosega e jivqlo edin jivot s edni navici i t.n. a az te purva edva li 6te moga da gi promenq i ako moga 6te iziska mn dulgo vreme ... az pisax pak za6toto vidqx 4e imate nujda ot VREMENEN dom za nego ne da go osinovqvam ...
A na vupresa na kolko godini sam na 21 sam ...
Пишете на кирилица. Следващите постове на маймуница ще бъдат трити.
мод
A na vupresa na kolko godini sam na 21 sam ...
Пишете на кирилица. Следващите постове на маймуница ще бъдат трити.
мод