Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 23 January 2009 - 09:52 PM
Сигурна съм, че го мислят и много хора, които не пишат в темата. И аз се въздържах, за да не спамя, като не мога конкретно да помогна, но............как да не го мислиш, толкова е красив тоя Бимбаки, дано му минава............като на кученце и да се появят неговите хора.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 28 January 2009 - 09:11 PM
Ехо привет от Бимбо :blink:
В неделя му бях на гости,момчето е добре и как няма да е вече е видимо подмладен-има направен фейс лифтинг ;Dоперация на очичките,изглежда много добре,няма ги вече и брадавичките :yahoo:
Бимбо в момента се възтановява,иначе си е щурчо ;) ;D
После ще пусна малко снимки.
В неделя му бях на гости,момчето е добре и как няма да е вече е видимо подмладен-има направен фейс лифтинг ;Dоперация на очичките,изглежда много добре,няма ги вече и брадавичките :yahoo:
Бимбо в момента се възтановява,иначе си е щурчо ;) ;D
После ще пусна малко снимки.
Публикувано: 04 February 2009 - 11:02 AM
Бимбо е добре.Както разбрахте -тунингован е :blink:-с чудесна пластика на очите поради ентропиум- и образуванията по муцата вече ги няма.Играе ,лае, пръска се от енергия милия.Поналял се е, косъмът е загладил ,хубавец голям!.
Горещо моля всички, които следят съдбата на Бимбо и се тревожат за него - помогнете да му намерим дом, попитайте приятели ..че то не е добре момчето дълго да е в бокс- ден и нощ ,отделно че няма да остискам още дълго финансово с него и с Краси ,въпреки огромната подкрепа на клиниката "Син кръст" и всичите отстъпки ,които тези хора ми правят ,да са живи и здрави :wub:!
Горещо моля всички, които следят съдбата на Бимбо и се тревожат за него - помогнете да му намерим дом, попитайте приятели ..че то не е добре момчето дълго да е в бокс- ден и нощ ,отделно че няма да остискам още дълго финансово с него и с Краси ,въпреки огромната подкрепа на клиниката "Син кръст" и всичите отстъпки ,които тези хора ми правят ,да са живи и здрави :wub:!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 February 2009 - 07:04 PM
днес се видяхме с бимбака и се поразходихме на слънчице. момчето е започнало да заглажда косъм и козинката му става невероятно красива- тъмнокафяво с черно и беличко на врата и лъскава...страхотен куч ви казвам! започнал е да се окопитва, чувства се у дома и е започнал да се глези, не че преди не се умилкваше ама сега си е "истински". сладур от всякъде. няма ли кандидати? мисля, че бъдещият му собственик ще бъде обект на благородна и не толкова благородна завист като ходят да се разхождат ;D
Публикувано: 09 February 2009 - 09:22 AM
А той сега всъщност прекарва дните си в клетка ли, що ли? Как се държи на разходка като го пуснете свободно..? Разкажете повече за поведението му навън.. и вътре, ако някой има по- конкретни впечатления :)

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 23 February 2009 - 01:06 PM
AnubisA, в Feb 9 2009, 09:22 AM, написа:
А той сега всъщност прекарва дните си в клетка ли, що ли? Как се държи на разходка като го пуснете свободно..? Разкажете повече за поведението му навън.. и вътре, ако някой има по- конкретни впечатления :)
живее в хотела, в бокс. не е претенциозен т.е. не мрънка като пешката, седи си. манипулациите от рода на чистене на очи капане на капки и т.н. ги приема без агресия. е, не стои като статуя, но е добро куче. на разходка се държи стандартно-нормално. не се блъска. е, понякога подръпва, но не винаги. не знаем как би се държал откъм пишкане и акане в дом-не е бил в дом да го наблюдаваме. жизнен и добронамерен към хора. с женски кучета се разбира. добро куче е бимбака, надявам се по-скоро да бъде ощастливен с дом :-)
пп. свободно, извън заграждение не е пускан по разбираеми причини :-)
Публикувано: 23 February 2009 - 06:22 PM
Ако момчето има "кръв" на Стаф ,то той наистина ще е един страхотен любимец дори за апартамент.Истината е,че с тази порода много се злоопотребява ....Иначе животинките са сташно любвеобвилни и спокойни .Не съм мислила ,че ще го кажа,но Лора по-характер и маниери е почти копие на Кета.Не го отдавам на друго а на тази жилка в "кръвта".Така че хора -ДАВАЙТЕ,дайте шанс на Бимбака да се докаже.....Ние знаем ,че който и да го вземе ще се радва на перфектния любимец .....