Dog.bg Форуми : Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

#241 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2015 - 08:08 PM

Furia, само споделям. Не зная обстоятелствата, при които е ухапало детето. Но имам усещане, че по-скоро има проблем, вместо еднократна реакция. В общи линии нищо не зная за това куче. Копирам текста от поста във ФБ:

Рони, 2 годишен, порода Чау-чау, кастриран, ваксиниран, за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица. ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ, който да се справи с него. В противен случай ще бъде приспан. Има една седмица. Моля без излишни коментари, а реална помощ, кучето не е мое, аз само се мъча да му помогна, иначе щеше да е приспан още вчера. Има една седмица живот. Tel. 0889735158
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#242 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 June 2015 - 08:24 PM

Стига глупости, моя пес нагняви по главата малката ми дъщеря, и кво? Приспах ли го? Ще убия такива стопани.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#243 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2015 - 08:28 PM

Фурия,само това е публикувано :
Рони ,2 годишен,порода Чау-чау,кастриран,ваксиниран,за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица.ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ ,който да се справи с него .В противен случай ще бъде приспан Emoticono frown. Има една седмица.Моля без излишни коментари а реална помощ ,кучето не е мое ,аз само се мъча да му помогна,щеше да е приспан още вчера, Има една седмица живот.Tel.0889735158
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#244 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 June 2015 - 08:45 PM

desi79
говоря по телефона.
User's Signature

#245 Потребителят е офлайн   newsted Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 June 2015 - 08:46 PM

Копвам от фейсбук. Няма какво да обяснявам. Дано се намери кой да помогне :(

Рони ,2 годишен,порода Чау-чау,кастриран,ваксиниран,за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица.ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ ,който да се справи с него .В противен случай ще бъде приспан frown emoticon. Има една седмица.Моля без излишни коментари а реална помощ ,кучето не е мое ,аз само се мъча да му помогна,щеше да е приспан още вчера, Има една седмица живот.Tel.0889735158
Качена снимка

https://www.facebook...100004036586035

#246 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2015 - 09:07 PM

Така.... Кучето е във Велико Търново, на две години , мъжко, кастрирано. Ухапало собственика и детето и искат да се отърват от него.
Търсят се добри ръце или нормален треньор в Търново.
User's Signature

#247 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2015 - 09:08 PM

Копирам в бездом.
User's Signature

#248 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Chow chow

Публикувано: 19 June 2015 - 08:59 AM

Показване на мнениетоLexus, в 22 May 2014 - 11:01 PM, написа:

Госпожа Julie Mackie, която е наша приятелка във Фейсбук и има пет осиновени кучета, от които четири чаута, наскоро откри тази група във FB:

https://www.facebook...098610/?fref=nf

Целта на групата е да подпомага осиновяване в Англия на чаута в трудно положение от цял свят. Ако имате информация за такива кученца, опитайте с нея - може някой да има късмет!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#249 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2015 - 12:56 PM

Хапещо куче не е никак добра идея за чужбина.
Дано Таня намери свестен стопанин в BG.
User's Signature

#250 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2015 - 07:13 AM

Пуснах обяви в OLX и Bazar.bg.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#251 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 07:49 AM

Благодаря за помощта!

Ново инфо от Таня към днешна дата:

20.06.2015 - Кучето продължава да търси своя ЧОВЕК!!!! Стотици ми писаха, стотици ми звъняха, но повтарям - на кучето му трябва човек с опит с породата, който да е наясно с какво се захваща, който да е достатъчно търпелив, за да се справи със своенравния му характер!!!! Не се дава на семейство с деца, с други кучета, с други животни. Това не е сладко малко меченце, което да си гушкате и мачкате, когато си пожелаете. Това е куче с характер, което трябва да се превъзпита. Така че нека ми пишат само хора, които са наясно с какво се захващат!!! И за всички, които ме питат - КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА, ПОДАРЯВА СЕ!!! Но това, че може да се сдобиете с породисто куче без пари, да не е основният ви мотив да го искате!!! И повтарям - КУЧЕТО Е КАСТРИРАНО, за всички онези, които ми пишат: "имам женско чау-чау и сега си търся мъжко"...
А ако някой пожелае да ми помогне със сметката на хотела, нека ми пише!!!
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 07:52 AM

Ново инфо от Таня към днешна дата:

20.06.2015 - Кучето продължава да търси своя ЧОВЕК!!!! Стотици ми писаха, стотици ми звъняха, но повтарям - на кучето му трябва човек с опит с породата, който да е наясно с какво се захваща, който да е достатъчно търпелив, за да се справи със своенравния му характер!!!! Не се дава на семейство с деца, с други кучета, с други животни. Това не е сладко малко меченце, което да си гушкате и мачкате, когато си пожелаете. Това е куче с характер, което трябва да се превъзпита. Така че нека ми пишат само хора, които са наясно с какво се захващат!!! И за всички, които ме питат - КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА, ПОДАРЯВА СЕ!!! Но това, че може да се сдобиете с породисто куче без пари, да не е основният ви мотив да го искате!!! И повтарям - КУЧЕТО Е КАСТРИРАНО, за всички онези, които ми пишат: "имам женско чау-чау и сега си търся мъжко"...
А ако някой пожелае да ми помогне със сметката на хотела, нека ми пише!!!
User's Signature

#253 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 09:37 AM

о Господи... Драмата на нашата порода точно в плюшевата визия - хора взимат пухкаво мече, и не знаят че нашите атакуват при неправилно държание без предварително облайване, ежене, ръмжене и другите ритуални предупреждения.
За съжаление с нищо не мога да помогна, но новите кандидат стопани ако прочетат тази тема, дано да се замислят преди да вземат чау-чау. Ако не бях тръгнала да взема Адмирала сигурно щях да се захвана с този случай, но не искам тук с кутрето и децата да станем на кълбета. Само стискам палци на куч. И съм категорична че той не е за евтаназия, това не е агресия а е следствие на поведение от страната на неопитни стопани с първо куче...
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2015 - 06:50 PM

На кого е публикуваният телефон? Вече четири души по обявите искат да се свържат с него, единият човек казва, чи има голям опит с кучета и се интересува много от чауто, но никой не вдига.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 11:31 PM

.Tel.0889735158

Тя ми е адаш - Татяна.
User's Signature

#256 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 June 2015 - 10:14 AM

Коментарите на новата тема са тук. Просто си имеме такава.
А този сладур нали вече си имаше дом. Милият нещстник. Явно много зор е видял че да посегне на детето.
Вярвам че ще намери своя човек. Няма да забравя Лео хипер агресивният която скачаше на всеки. Накрая попадна на млади хора от Троян след три месеца търсене. Още на 2 седмица спеше по главите им в тяхната спалня а сега обикаля света.

#257 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 30 June 2015 - 08:23 PM

От днес кучето отново си търси дом. Проблема е ,че не може вече и в хотела да остане, няма места. Така че, който иска може да помогне.

#258 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 August 2016 - 08:09 AM

Търси нов дом!<br style="color: rgb(29, 33, 41); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19.32px;">Приятели, това е Роко.<br style="color: rgb(29, 33, 41); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19.32px;">Роко е чау-микс, на 5 години според стопанина му.<br style="color: rgb(29, 33, 41); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19.32px;">Всичко е било наред, докато Роко не е ухапал съседско дете, което е било на гости. При какви обстоятелсва е станала случката, никой не знае.<br style="color: rgb(29, 33, 41); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19.32px;">Факт обаче е - стопанина взима Роко и го води при негов познат. Без да пита, просто го води и го моли да го вземе защото иначе ще се наложи да го "оправи с лопата".
А не му се искало ...
Човека връзва Роко някъде в двора, но на него не му трябва още едно куче. Варианта с лопата остава и тук, ако не се намери подслон за момчето.
Ако има желаещи да предложат дом за Роко, моля пишете ни или се обадете 0882646551.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#259 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2017 - 10:55 AM

Хора, помагайте, Лори, осиновена от Богров, търси нов дом - стопанката работи и живее в Англия, кучето е кастрирано, почти сляпо, страхливо но не и агресивно...... Търси се временен или постоянен нов дом, животното е адекватно с хората, виждала съм я, ако моя Адмирал не бе такъв побойник с другите кучета аз щях да я прибера(((((((((((( Помагайте, мили мои, животното е за в къща с двор е идеално, навън е в паника и на повода се мята като риба на сухо. Ако имате някакви идеи - помагайте.......
User's Signature

#260 Потребителят е офлайн   yhi2005 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 June 2017 - 02:04 PM

Здравейте, намерен е мъжки кафяв чао чао в района на градинката "Кристал" В момента е прибран в един офис. За контакти - +359 88 9628664.

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни