Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци
Публикувано: 18 June 2015 - 08:08 PM
Рони, 2 годишен, порода Чау-чау, кастриран, ваксиниран, за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица. ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ, който да се справи с него. В противен случай ще бъде приспан. Има една седмица. Моля без излишни коментари, а реална помощ, кучето не е мое, аз само се мъча да му помогна, иначе щеше да е приспан още вчера. Има една седмица живот. Tel. 0889735158

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 18 June 2015 - 08:28 PM
Рони ,2 годишен,порода Чау-чау,кастриран,ваксиниран,за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица.ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ ,който да се справи с него .В противен случай ще бъде приспан Emoticono frown. Има една седмица.Моля без излишни коментари а реална помощ ,кучето не е мое ,аз само се мъча да му помогна,щеше да е приспан още вчера, Има една седмица живот.Tel.0889735158

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 18 June 2015 - 08:46 PM
Рони ,2 годишен,порода Чау-чау,кастриран,ваксиниран,за съжаление преди 2 дни е ухапал детето на стопаните си. Настанен на хотел за една седмица.ТЪРСИ СЕ ЧОВЕК С ОПИТ ,който да се справи с него .В противен случай ще бъде приспан frown emoticon. Има една седмица.Моля без излишни коментари а реална помощ ,кучето не е мое ,аз само се мъча да му помогна,щеше да е приспан още вчера, Има една седмица живот.Tel.0889735158

https://www.facebook...100004036586035
Публикувано: 19 June 2015 - 08:59 AM
Lexus, в 22 May 2014 - 11:01 PM, написа:
https://www.facebook...098610/?fref=nf
Целта на групата е да подпомага осиновяване в Англия на чаута в трудно положение от цял свят. Ако имате информация за такива кученца, опитайте с нея - може някой да има късмет!
Публикувано: 20 June 2015 - 07:49 AM
Ново инфо от Таня към днешна дата:
20.06.2015 - Кучето продължава да търси своя ЧОВЕК!!!! Стотици ми писаха, стотици ми звъняха, но повтарям - на кучето му трябва човек с опит с породата, който да е наясно с какво се захваща, който да е достатъчно търпелив, за да се справи със своенравния му характер!!!! Не се дава на семейство с деца, с други кучета, с други животни. Това не е сладко малко меченце, което да си гушкате и мачкате, когато си пожелаете. Това е куче с характер, което трябва да се превъзпита. Така че нека ми пишат само хора, които са наясно с какво се захващат!!! И за всички, които ме питат - КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА, ПОДАРЯВА СЕ!!! Но това, че може да се сдобиете с породисто куче без пари, да не е основният ви мотив да го искате!!! И повтарям - КУЧЕТО Е КАСТРИРАНО, за всички онези, които ми пишат: "имам женско чау-чау и сега си търся мъжко"...
А ако някой пожелае да ми помогне със сметката на хотела, нека ми пише!!!

Публикувано: 20 June 2015 - 07:52 AM
20.06.2015 - Кучето продължава да търси своя ЧОВЕК!!!! Стотици ми писаха, стотици ми звъняха, но повтарям - на кучето му трябва човек с опит с породата, който да е наясно с какво се захваща, който да е достатъчно търпелив, за да се справи със своенравния му характер!!!! Не се дава на семейство с деца, с други кучета, с други животни. Това не е сладко малко меченце, което да си гушкате и мачкате, когато си пожелаете. Това е куче с характер, което трябва да се превъзпита. Така че нека ми пишат само хора, които са наясно с какво се захващат!!! И за всички, които ме питат - КУЧЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА, ПОДАРЯВА СЕ!!! Но това, че може да се сдобиете с породисто куче без пари, да не е основният ви мотив да го искате!!! И повтарям - КУЧЕТО Е КАСТРИРАНО, за всички онези, които ми пишат: "имам женско чау-чау и сега си търся мъжко"...
А ако някой пожелае да ми помогне със сметката на хотела, нека ми пише!!!

Публикувано: 20 June 2015 - 09:37 AM
За съжаление с нищо не мога да помогна, но новите кандидат стопани ако прочетат тази тема, дано да се замислят преди да вземат чау-чау. Ако не бях тръгнала да взема Адмирала сигурно щях да се захвана с този случай, но не искам тук с кутрето и децата да станем на кълбета. Само стискам палци на куч. И съм категорична че той не е за евтаназия, това не е агресия а е следствие на поведение от страната на неопитни стопани с първо куче...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 21 June 2015 - 10:14 AM
А този сладур нали вече си имаше дом. Милият нещстник. Явно много зор е видял че да посегне на детето.
Вярвам че ще намери своя човек. Няма да забравя Лео хипер агресивният която скачаше на всеки. Накрая попадна на млади хора от Троян след три месеца търсене. Още на 2 седмица спеше по главите им в тяхната спалня а сега обикаля света.
Публикувано: 30 June 2015 - 08:23 PM
Публикувано: 28 August 2016 - 08:09 AM
А не му се искало ...
Човека връзва Роко някъде в двора, но на него не му трябва още едно куче. Варианта с лопата остава и тук, ако не се намери подслон за момчето.
Ако има желаещи да предложат дом за Роко, моля пишете ни или се обадете 0882646551.
Публикувано: 29 April 2017 - 10:55 AM

Чау - кучето, близнало небето...