Dog.bg Форуми : Спорове, разяснения, коментари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спорове, разяснения, коментари

#141 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 June 2011 - 09:51 AM

Едно ще ти кажа изродегаден.В теб няма капка мъжкарство или капка достойнство.Няма какво да ти кажа ,на съфорумците също.Казвам го за последен път-ника ти съдържа това описание ,което сам си направил за себе си,а то е че си ИЗРОДГАДЕН.
Тази наблюдателката от 3 години не я познавам,но всеки има право на мнение. Научих обаче,че в кинологията мнението е важно на съдиите. Всички знаят ,че това място кинологията е блато,но повече смърди от такива псевдо експерти като вас двама трима.
Опитвахте си да ме противопоставяте с определени хора през тези 3 години-например Пламен,Ваня ,Деси и тн.Създадохте конфликт ,който да ви обслужва през тези години,но сега съм циклоп и мога да виждам очите на хората,преживях много,направих си оценка.Не можете да си намерите място,защото преди 2 години казах ,че няма да Ви остана длъжен докато обиждахте съпругата ми и се гаврехте с нея,а аз бях сляпо момче и стоях и търпях простотиите ви. Пречехте на Диана да направи развъдник,търсехте под вола теле само да не я приемете в клуба и тн..,но не се получи.Сега ви боли,че прави поколения и продължава напред,учи се и трупа опит,а вие си седите на същото място.Твоята мастия е ялова/надявам се да е така/,на друг кастрирана,на трети кучето е с дисклалификационни проблеми и тн,много силни думи и накрая нищо.Никога не съм казвал ,че сме най-добрите в България,но ще станем и го помни!!Обещах го преди 3 години,жалко че сте изтрили това мнение или мненията,в които обявявахте жена ми за неграмотна ,тъпа ,а тя искаше да се забавлява ,да си ходи на изложби и тн...

#142 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 10:23 AM

Показване на мнениетоlolera, в 25 June 2011 - 09:14 AM, написа:

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 24 June 2011 - 11:22 PM, написа:

ПП Браво Митаченце,направи интригата ,а сега си мълчиш,жалко ,имах друга оценка за теб,но?!!

Каква интрига правя аз?Че съм изнесъл фактите.Каква интрига?Че не съм отговорил на нито една от провокациите ти, въпреки, че присъствам във всеки твой пост?Няма и да отговоря...разбери, че форумчетата не са моя приоритет, нито място задоказване.Знаеш, че съм те подкрепял винаги, не разбирам като какъв искаш да се докажеш и кого плюеш и клеветиш.Не разбираш ли, че губиш и последния човек в кккб с когото си в добри отношения?Не се напъвай да ми пишеш километрични постове,това беше последното ми мнение в тази тема.

пп дог.бг не е единственото място за комуникация по този въпрос, въпреки това кучилото ви ще бъде прието в срок с което приключват
компромисите в развъдната дейност на клуба.

Митак,провокацията е ясна,не знам кой пусна мнение ,което разбуди отново духовете тук,аз ли??????.Постигна да скочат всички обичайно заподозрени и отново да ме плюят и хулят.Е това какво е,нямам телефон или....Това,че казвам нещата такива каквито са,те обижда или аз клеветя?За кое клеветя,че не си плащаш членският внос и родословията си навреме или може би твоят приятел Владо не е отчел навреме парите? И ти ли си човека ,който ще решава в клуба,прочети устава и правилника за РД,нещо и ти се самозабрави!! Едно е ясно,трябва да се доведат нещата до край.Не търся добри отношения ,а коректни и законни. Твоята функция не е ръководна ,а изпълнителна. Не ти определяш правилата ,а клуба.Това ,че експредседателя те бутна да си на длъжността ОРД за мен е ясно,един малък сателит на бившите.Лошото е до колко си готов да поемеш длъжността!И да напиша нещо не е необходимо да се напъвам,това го отработих някъде до 8 клас
ПП Забравих,вчера ми се обади едно момче от Пловдив,на което си казал ,че трябва да внимава като си купува кученца от мен ,че може да са болни,ето това е срамно.Да ти дам телефона му или това е лъжа.От всичките кучета собственост на развъдника-6, само едно не е изследвано при вашият човек Георгиев. Благодаря за препращането на хора потребители,няма нужда!!Продавай им ти.Успех.Аз също спирам дотук.

#143 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 10:27 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 25 June 2011 - 08:00 AM, написа:

Колко много глупости написа и нито една по същество. Най явната е тази, в която се правиш на онеправдан пред форумците, как си бил привикван в полицията или са ти се били обаждали оттам заради мен! Може да е за някой друг при който си прекалил със заплахите. Затова ли ми звъниш снощи със скрит номер и започваш да си пееш позната на много хора песен? Продължавай да заплашваш, то накрая на някой много ще му писне!
Я се замисли как разбрах за Малинка Тодорова ? Ха много селско!
Хадес има най много титли, така е сигурно, но прави ли това Хадес най хубавото КК в България ? След като се оплакваше на всички от председатяля на клуба, който ти е помогнал да се сдобиеш с него и как едва ли не той те е прекарал. В последствие обаче, реши че ще му издействаш много титли и хората ще започнат да го мислят за супер екземпляр. Незнам дали хората започнаха да го мислят, но ти със сигурност и ако има някой който незнае ти ще му разкажеш подробно!

Да обясня на тук пишещите и четящите, че съм получавал доста заплахи на лична от русев, накрая дори бях заплашен със съд отнего. Отидох при адвокат със събраните писаници от форума за консултация. Не съм подавал никакви сигнали в полицията!

Писах за връзките, при които родителите са снимани при друг доктор, а не при Георгиев ! Също така ще призная резултатите на потомството снимани пак отнего! Трудно ли е ? Само че като се замисля, за какво да го правиш, аз не съм в управителния съвет, не съм фактор, защо да ме впечатляваш? Е може пък да впечатлиш останалите!

Вземи отговори на нещата от предишните постове, а не като има някаква тема, която е неприятна да я подминаваш. Тук има интелигентни хора, които сами могат да си направят изводите.

Дори не ме познаваш.Е ,вече се убедих :ти страдаш от раздвоение на личността, едно доста тежко заболяване :db_046: .
От къде имаш тази мръсна уста ....Лъжи,клевети ,интриги ........
"Ти маймунке мръсна ,колкооо си долна......"

Е ,ми хайде давай с доказателствата стига само си драскал по монитора.То всички те опознаха що за човек си?
Хайде със здраве маймункеее

#144 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 10:41 AM

Показване на мнениетоMalinka Todorova, в 25 June 2011 - 10:27 AM, написа:

"Ти маймунке мръсна ,колкооо си долна......"

Е ,ми хайде давай с доказателствата стига само си драскал по монитора.То всички те опознаха що за човек си?
Хайде със здраве маймункеее

Да, и аз вече се обедих, че това е Русев :)

#145 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 10:58 AM

Не е в моят стил,обикновено ги моля да спрат да се самозадоволяват пред монитора.Това момиче е доста тактично.Не съм толкова прост ,имам идея откъде си вадиш изводите,но нямам нищо общо.Ти нямаш ли си бобър вкъщи та си толкова нервна,не изпускаш случващото се пред монитора. :ed_142:
Има едно нещо,действително лафчето с маймуната ми е любимо ,но не бих обидил животното с подобно сравнение за него,а и ту има правила във форума.Решил съм да му ги кажа лично.

#146 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2011 - 11:39 AM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 25 June 2011 - 07:51 AM, написа:

Едно ще ти кажа изродегаден.В теб няма капка мъжкарство или капка достойнство.Няма какво да ти кажа ,на съфорумците също.Казвам го за последен път-ника ти съдържа това описание ,което сам си направил за себе си,а то е че си ИЗРОДГАДЕН.
Тази наблюдателката от 3 години не я познавам,но всеки има право на мнение. Научих обаче,че в кинологията мнението е важно на съдиите. Всички знаят ,че това място кинологията е блато,но повече смърди от такива псевдо експерти като вас двама трима.
Опитвахте си да ме противопоставяте с определени хора през тези 3 години-например Пламен,Ваня ,Деси и тн.Създадохте конфликт ,който да ви обслужва през тези години,но сега съм циклоп и мога да виждам очите на хората,преживях много,направих си оценка.Не можете да си намерите място,защото преди 2 години казах ,че няма да Ви остана длъжен докато обиждахте съпругата ми и се гаврехте с нея,а аз бях сляпо момче и стоях и търпях простотиите ви. Пречехте на Диана да направи развъдник,търсехте под вола теле само да не я приемете в клуба и тн..,но не се получи.Сега ви боли,че прави поколения и продължава напред,учи се и трупа опит,а вие си седите на същото място.Твоята мастия е ялова/надявам се да е така/,на друг кастрирана,на трети кучето е с дисклалификационни проблеми и тн,много силни думи и накрая нищо.Никога не съм казвал ,че сме най-добрите в България,но ще станем и го помни!!Обещах го преди 3 години,жалко че сте изтрили това мнение или мненията,в които обявявахте жена ми за неграмотна ,тъпа ,а тя искаше да се забавлява ,да си ходи на изложби и тн...

O я стига с глупостите и не ме намесвай, все едно от мен е зависило нещо. Само да ти припомня, че в началото бях един от малкото хора които ви подкрепяха. Никога пък не съм обиждал съпругата ти!
Сам настройваш хората срещу себе си!
В този си пост търсиш отново съжаление и се изкарваш за пореден път онеправдан, като я повтаряш тази лъжа много пъти и току виж стане истина.
За другото няма да коментирам, сам си сипа да ядеш!

#147 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2011 - 12:55 PM

Хора,спрете се.Излагате се,излагате и Клуб Кане Корсо България,на който сте членове и сте се подписали,че ще се борите за увеличаване на престижът на КККБ и популяризиране на породата.В момента се дискредитирате взаимно,а с това и самият клуб.
На всички ни стана ясно,че част от правилата явно не се спазват,разбрахме кой плаща,кой не плаща,кой къде изследва,къде трябва да се изследва,кой ходи на събрания,кой не ходи-информация бол.
Жалко,много жалко.Тук освен жлъч,злоба и помия един към друг.......
Това ли е Кинологията?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#148 Потребителят е офлайн   Pr1nc3ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2011 - 12:29 PM

Интересни са ми няколко отделни момента. Колко струва да станеш ОРД и дали ти правят и дискаунт за да се опитват да ти наложат развъдника(казвам опитват, защото до сега не са успяли благодарение на други заинтересовани към тази вид дейност) или ако обещаеш да си верен на старата власт. Стана ясно, че от 180лв част са за определени членове на клуба иначе в условия на свободна пазарна икономика такъв монопол средностатистическия българин не би приел. Още повече стана ясно, че няма такова чудо като сертифициран от FCI лекар. Има такива, който са карали семинарче или курсче. От FCI признават снимките на всички ренгенолози завърчили и анестезиране(тук имам една изненада за вас, я да видиме кой не е завървил анестезиране и дали са му валидни снимките при това положение пред FCI). Отделно от това в Италия и на други места даже не ти трябва снимка за дисплазия за родословие. Каква е точно връзката с прехваления Георгиев(популяризирането на определена марка кучешка храна, близка връзка, родственост или гарантирано преминаване на категорията за дисплазия на кучета на ОРД). И защо е тази злоба към професора му - Аминков, преподавател и многоуважаван ветеринарен лекар? Нима Георгиев с едната квалификация е по-добър лекар(и тук имам една изненада за вас, но като му дойде времето)Дали този модел на работа може да се определи като развиване породата? От цялата работа разбрах, че ОРД не са си вършили работата стане ли дума за тяхни кучила. Предния отговорник изкара 1 или 2 кучила с кучета който са далеч от очакванията, но понеже властта бе в негови ръце, това бяха най-прехвалените кучета.Резултата го видяхме в Сърбия(съгласен съм че не всеки е застрахован и може и случайност да е, но поне върни част от парите на купувача). Техните родители имат снимка от Георгиев минават дисплазия, но дали е трябвало? И сега какво поставиха пак приближен с условие да пуска на тия който са го избрали кучилата. Смешни сте. По този начин заробвате породата. Защо се убиждате от работата на Митко(God of Troy)? Нима неговите кучета са лоши(или не ви е изгодно да го има на пазара)? Нима няма желание за работа в породата? Нима го прави за пари и е печелбар(да той ще почне да изкарва скоро, благодарение на собствените си сили и труд, а не защото е ОРД)? Лошото е че тези неща могат да се кажат за вас и вашия кръг! Хората могат да сметнат 4 по 4 и отговора не е ДЖИП. Ръководите клуба на принципа не ме гледай какво права слушай ме какво ти говора. Без майтап. Радвам се че има един отговорен човек(Митака от София) който се опъва на вашата простотия драги ми ръководители на клуба.

#149 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2011 - 01:31 PM

Хайде да не пишем толкова силни думички за "ръководителите на Клуба",моля! В момента никой не пречи с абсолютно нищо за разъждането на клубни кучета,нито си прави реклами за сметка на другите членове!Държи се единствено на СПАЗВАНЕТО НА ПРАВИЛНИКА ЗА РАЗВЪДНА ДЕЙНОСТ И УСТАВА!
Че е имало проблеми и неразбирателства преди - имало е! Но в КККБ се направиха промени с единствената цел да се прекрати тази безсмислена борба с вятърни мелници и да се работи за идеята,благодарение на която се създаде този Клуб!
Стига вече измислени борби и силни думи,хвърлени на вятъра!

Ако някой гони само печалби от кучетата си - винаги ще си проличи..хората не са чак толкова глупави!
Всеки сам си преценява какво иска да прави и постигне!
Лично за мен е супер некоректно и дразнещо да се обсъждат кучетата на другите.Всеки приема своето куче за най-хубавото и всички други му се струват недостойни. .По тази причина и моето е "най хубавото куче в България",а сега де! За това има съдии,които поставят оценки и всички други мнения са безсмислени!
Стига вече и с тези сертифицирани ветеринари и повтарянето на едно и също безброй пъти!

В момента има Правилник за развъдна дейност с точни и ясни изисквания! Докато УС не вземе решение за промяна - с пълна сила важи написаното в този Правилник и всеки член е длъжен да се съобразява с него. Точка!

Д.Генкова - зам.председател на КККБ

#150 Потребителят е офлайн   Pr1nc3ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2011 - 03:05 PM

Явно доста от случилото се е останало скрито за Вас. Може би Вие е трябвало да проверите квалификациите на д-р Георгиев и има ли право да анестезира и тогава да го приемате за специалист. Или сте били подведени, но нещата са далеч от регламентирани и спазвани от вашия клуб. Ако не спрете с тези пропаганди и спекулации не само няма да успеете да привлечете нови членове и клубни кучета, но и сегасъществуващите ще се преориентираме.

Поздрави

И.Митев собственик на Nina Della Valle Degli Orsi Ali

#151 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2011 - 03:56 PM

И.Митев, не смятах да пиша повече по тази тема след клеветите и лъжите за мен по-нагоре. Но понеже е видна клеветническата кампания ще се наложа да разясня повече пред колегите.

- Нелепо е да се твърди за далавера при програмата за снимане на ТБД. Фирмата, в която работя подаряваше по един чувал. Ако за теб е далавера да подаряваш, няма да ти откажа няколко далаверки.
- Решението да се снима при официално сертифицирани лекари е отпреди Георгиев да стане такъв. Даже имаше спорове, дали той да може да снима преди да си вземе дипломата. Обратно на твърденията ти, не можеше. Ако има 10 доктора със сертификат, то можеха да снимат всичките. И да - клубът има право да определя доктора, независимо какви специализации има. Можеш да попиташ за всичко това първата собственичка на кучето ти, ако имаш очи за това.
- Единственото кучило за сега в моя развъдник е направено по абсолютно всички изисквания. И двамата родители са със степен А на ТБД и са снимани в Белград. Да - кучката ми също. Не за 160 лв, а за 150 евро. Сигурно и д-р Новак ми е някакъв? Какви са кученцата, може да съди само съдия, а не, някой, който не е участвал нито веднъж в изложба и не пускаше кучето си на изложби.

С оглед на тези малки разяснения ти предлагам или да се извиниш или да напишеш отново клеветите си на лист хартия и да се подпишеш отдолу. Ако си убеден в правотата си, предполагам, че няма да е проблем да го направиш.

Не е лошо да знаеш, че Принцес, можеше да бъде мое куче. Единственото, което ме спря е високият риск. Развъдчикът й не прави изследвания за ТБД, а освен това е с много висока степен на имбридност. Т.е. не е лошо да се замислиш добре за потенциалните рискове, вместо да търсиш лесен начин.
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2011 - 04:44 PM

Страхотно изявление от страна на Владо! Браво!

п.п. Какъв е келипира на новия ОРД да настоява, изследванията за дисплазия да се правят при дипломиран лекар ?
п.п. Сега какво излезе, ОРДто избран единодушно на общо събрание бил поставено лице на старото ръковдство ?

Хахахахахахах егаси филма!

#153 Потребителят е офлайн   Pr1nc3ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2011 - 05:32 PM

Очаквах включване и от теб, като отговор на мойте думи за ОРД.
-фирмата в която работеше си е твоя фирма. Доколкото знам си с ортак и ти вкарваш тази храна. Така че далаверата на твойта фирма си е твоя далавера. Зашо пропагандирахте с най-добра храна против болести тип ТБД твоята храна при най-добрата клиника? На 3ни цени? Това не е ли конфликт на интереси? Нямате споразумение с Георгиев!
-Мира не е била собственик от 31.12.2008год. Оттогава Принцес си е моя и на сестра ми. Имахме договор според който Принцес е наша, оставена от Мира при определени условия. А защо не и я давах ли? Мира не знае как се гледа куче! След всяко даване на кучето ми на нея(единия път за 2седмици) си го взимах сдухано, стресирано,нахапано(единия път беше доста зле), разлигавено. Прецених, че щом не се грижи както трябва за него, няма да го давам(може да го е тренирала и заради това Принцес да се е променяла така). Но на мен не ми харесваше резултата и като нейн СОБСТВЕНИК прецених че няма защо да и я давам повече. Какво да правиш, така си реших. Ако беше нейна щеше да дойде и да се пробва да си я вземе нали? В крайна сметка сестра ми и я доплати за да вземе и родословието. Много време докато се е биеле в гърдите че има куче имаше един жълт лист с родословие Мира. С Алекс се видях случайно(нали сме горе долу съседи) и си говорихме. Лично той ми каза че не се е карал с мен и няма да взема страна.
-гледал съм снимки на твойто кучило и ме избива на смях(засягай се колкото искаш) аз на черното бяло не казвам. Срам за ОРД на КККБ. Интересно защо след като по вашите правила е трябвало да си снимаш кучето при Георгиев ти си го снимал в Белград(ти като ОРД най-добре знаеш и трябва да си пример за поддържание). Съмняваш се в неговите умения и дипломи или знаеше, че той е неспособен да извършва анестезиране? Ако е второто защо си траеш? Ако е друго кажи го?
-имбридинга на мойто куче си го знам, а ти знаеш ли че с Хадес нямаме застъпни точки? Не виждам проблем. Пропусна да ме питаш за прегнацията - и тук ще ти кажа че и се изправи захапката колкото и да те е яд. Природа понякога стават и чудеса. И друго да ти кажа - нашата снимка за ТБД показа че сме в норми :) нищо притеснително.
-относно печалбата и печелбарството сам си помисли дали тия сърби са доволни от покупката.
-пак ти казвам аз съм собственик, не развъдчик обикновен човек, за който няма лесно. Не съм кръг, обръч, картел и тн, не пропагандирам монопол. Нямам лекар, връзки във вашата федерация, нито в клуба. И въпреки това гледайки, слушайки ми стават ясни много работи. Явно съм досетлив ;)
-лично аз съм водил Принцес 2пъти на изложба. На втората тази година в Асеновград сам можеш да провериш какво спечелихме(даже май и за породата). Но нямам претенции, че мойто куче е еди какво си еди що си. Ти си този с тези претенции, не забравай.

И малък анонс до новия ОРД. Вземи си плати първо родословията не излагай стария ОРД. Доста хора се смеят на твойте подли действия. Не знам кой луд те сложи теб на този пост - доказал се нечестен човек :?

#154 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2011 - 06:11 PM

Не знам откъде извира негативизма ти и не ме интересува. Добре е да проверяваш източниците си на информация, обаче, за да не се излагаш.
Eukanuba е спонсор на FCI. Нормално е да спонсорира и изследвания за дисплазия за развъдчици. Само със сертификат, не всички. Ако, това те успокоява - няма да спосорира специалката на КККБ тази година, например. И не, не съм ортак, ако това е толкова важно. Ясно е, че всяко благородно начинание ще си намери плювците.
Не ме интересуват отношенията ви с Мира. Запознат съм с условията, при които се даваше Принцес, както и произхода й. Кучката е много хубава, но е и доста трудна за развъждане. Дано с Хадес да има успех. Това е нещо, което аз не бих се наел да прогнозирам. Само казвам, че не бих направил никакъв компромис в изследването.
Когато снимах Фиона, д-р Георгиев още не беше взел дипломата си. Нямаше и права за лакътна дисплазия. Имах насрочен час за снимка много преди това. Както не говоря за кучета, така не го правя и за доктори. Само давам пример, че ако по някаква причина не ти харесва някои - има алтернатива. Не е монопол и никога не е бил. Ако четеше по-внимателно щеше да разбереш, че тогава клуба признаваше всички, защитили пред панела за изследване.
За Сърбия нещо не си разбрал - пак. Кучето, изведено там е моя собственост. Живее на съсобственост при мои приятели, които не са сърби :) . Аз лично много харесвам именно това животно. Оценката, която получи точно при този съдия е ОК за мен.
Надявам се, кученцата, които ще произведеш да намерят толкова добри стопани, колкото всички мои. Всичките са в идеално здраве и гледани с много любов.

Това е от мен. Успех в развъдната дейност! Пожелавам ти здрави кученца и много да те радват!
User's Signature

Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2011 - 06:23 PM

Може ли някой да ми посочи къде в ПРД или Устава пише,че трябва да се правят снимки само и единствено при д-р Георгиев?
Беше записано,че се изисква да е при "сертифициран" лекар, пък ако ще и да е в Пакистан!

Стига вече скандали и спекулации!

От цялата тая простотия печелят единствено търгашите на безродословни кучета!

#156 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2011 - 06:27 PM

Показване на мнениетоelrisha, в 26 June 2011 - 06:23 PM, написа:

Може ли някой да ми посочи къде в ПРД или Устава пише,че трябва да се правят снимки само и единствено при д-р Георгиев?
Беше записано,че се изисква да е при "сертифициран" лекар, пък ако ще и да е в Пакистан!

:ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   Pr1nc3ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2011 - 06:40 PM

Няма как да говора по друг начин, просто приеми че имам мнение обсновано от факти. Много грозни неща се случиха в този клуб и не мога да стоя отстрани и да ви слушам повече. За храната колко време я храних и мойта с Eukanuba, като съвет от мен е да пробваш Imperial. Аз взех за проба и на Принцесата толкова и хареса, че ще ми се разсърди ако пак й купя Eukanuba. Резултатите са видни още от първия чувал - кучето стана с по-мека козина, има уникален блясък, качи няколко килограма. Като цяло има повече енергия, по спокойна е. Не знам виждал ли си я, но е една мазна и мирише на месо империяла. Много е добра. Мога да говора с Митко да почнеш да продаваш и от нея. И стига сме се обяснявали с теб. Искрено се надявам да си си взел изводи и за напред да покажеш добри резултати. Не убиждам Фиона(много я харесвам), но нещо не се получи както трябва с кучилото(един пример че не е гаранция 2хА ТБД за добро кучило). Знам че следващия път ще извадиш нещо добро. Тогава може и аз да си купа едно момче от нея, яко искаш да ми продадеш де.

пп Аз не извършвам развъдна дейност, правя го за кучето нали трябва да роди и за това избрах най-добрия според мен мъжки в БГ.

#158 Потребителят е офлайн   Pr1nc3ss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 June 2011 - 06:45 PM

Показване на мнениетоelrisha, в 26 June 2011 - 06:23 PM, написа:

д-р Георгиев няма тапия за анестезиране! Неговите изследвания са нелегетимни според правилника на FCI. Той има право да прегледа снимката и да даде мнение нищо повече.

#159 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2011 - 07:03 PM

Както вече се написа в един друг пост, не е проблем да си водите личен анестезиолог. Всеки проблем има решение! За Клубът е важно КРАЙНОТО мнение на сертифициран доктор.
Защо продължава този спор,искрено не разбирам?!

#160 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2011 - 07:16 PM

Показване на мнениетоvlado zoo, в 26 June 2011 - 03:56 PM, написа:

И.Митев, не смятах да пиша повече по тази тема след клеветите и лъжите за мен по-нагоре. Но понеже е видна клеветническата кампания ще се наложа да разясня повече пред колегите.

- Нелепо е да се твърди за далавера при програмата за снимане на ТБД. Фирмата, в която работя подаряваше по един чувал. Ако за теб е далавера да подаряваш, няма да ти откажа няколко далаверки.
- Решението да се снима при официално сертифицирани лекари е отпреди Георгиев да стане такъв. Даже имаше спорове, дали той да може да снима преди да си вземе дипломата. Обратно на твърденията ти, не можеше. Ако има 10 доктора със сертификат, то можеха да снимат всичките. И да - клубът има право да определя доктора, независимо какви специализации има. Можеш да попиташ за всичко това първата собственичка на кучето ти, ако имаш очи за това.
- Единственото кучило за сега в моя развъдник е направено по абсолютно всички изисквания. И двамата родители са със степен А на ТБД и са снимани в Белград. Да - кучката ми също. Не за 160 лв, а за 150 евро. Сигурно и д-р Новак ми е някакъв? Какви са кученцата, може да съди само съдия, а не, някой, който не е участвал нито веднъж в изложба и не пускаше кучето си на изложби.

С оглед на тези малки разяснения ти предлагам или да се извиниш или да напишеш отново клеветите си на лист хартия и да се подпишеш отдолу. Ако си убеден в правотата си, предполагам, че няма да е проблем да го направиш.

Не е лошо да знаеш, че Принцес, можеше да бъде мое куче. Единственото, което ме спря е високият риск. Развъдчикът й не прави изследвания за ТБД, а освен това е с много висока степен на имбридност. Т.е. не е лошо да се замислиш добре за потенциалните рискове, вместо да търсиш лесен начин.

И на мен много ми хареса поста ти! Как си личат интелигентните хора и как също така се открояват простаците.

Pr1nc3ss, аз предлагам да свалим сегашния ОРД и да си сложим Русев, навитак?

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни