Dog.bg Форуми : Спорове, разяснения, коментари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спорове, разяснения, коментари

#81 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2011 - 07:46 AM

[/quote]
За всички любопитни храната аз лично съм я давал на кучето ми и резултат 0 също така в които и магазин да попитам за тази храна ме гледат,като изпаднал германец.
Така,успех с рекламата но не на мой гръб.
Също така по горе ми говориш за мъжкарство,защо не кажеш истината за 500те евро и родословиата,като мъж а ми се правиш,че си получил амнезия.
[/quote]

Хей,не ми допада как не ме разбираш,храна не си ползвал и няма как да е :eg_033: .Как да те гледат ,то изпаднал германец няма как да изглежда.
Мисли какви ги дрънкаш,това ще е добро начало за теб в мисленето :eg_033: .Кой лъже е доказано,има постове назад които говорят това. Дребен търговец на таратайки в комбинация с гадни лъжи и се получава една помия .
А кучето което купи е в графа "домащен любимец",това което си заплодил е същото.Радвай им се ,но не се напиняй, аз ще направя всичко ти да не си вееш коня. Ако много искаш да си водим полемика пали и те чакам в София ,но си вземи пари за бензин ,а не като на коледа,куче купува ,а пари за бензин няма. Жалко е че се вързах на сълзите ти,ти си турбо наглец и манипулатор.Ще ми е за урок!!!! :ea_103:

#82 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2011 - 11:43 AM

Показване на мнениетоdanailov12, в 03 May 2011 - 08:57 PM, написа:

...Аз не мога да разбера,щом природата е отредила това животно да се разгонва и да ражда,какви сте вие да го спирате...

Това е то. В България всеки от всичко разбира и... "кои сте вие, че да ми казвате"? Поне да я бяхте завели на изложби кучката, да чуете мнение на съдии, щом хората от клуба пред Вас нямат авторитет. Ама то и "съдиите нищо не разбират" тогава, когато не дадат желаната оценка, камо ли да обявят куче за негодно за развъдна дейност. Много ми е интересно защо хора като Вас изявяват желание за членуване в клуб, след като предварително са наясно, че знаят повече, отколкото всички заедно в клуба. Защо Ви е членство в клуб, след като Ви е ясно, че няма да спазвате правилниците, ако не Ви устройват?
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#83 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2011 - 12:42 PM

А куче ми даде и то за 700лв. родословно смешник такава цена няма никъде.Но нали това на тебе ти е хоби и цената не е важна.За това продаде на бренда майка и", понеже окучи 4броя,Друго си е 10ка.Па ако се яват и балъци по едно чувалче храничка берекет.
Успех и не се надскачай.

Хей момченце,кучето ти го продадох да ти се радват децата защото ми рева ,че пари нямаш,че сте скъсани , нямате работа,колите не ви вървят. не ми се перчи и не набеждавай . кой и за какво съм продал майката си е моя работа,не е защото съм закъсал ,а да извадя един като тебе от заблудата да размножава кучета. кучето му го продадох за жълти стотинки с три шампионски сертификата за 1000 евро. питай колко е реалната цена на такова животно. НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ДА Я ПЛОДЯ ДО ПРИПАДЪК С МОЯ ХАДЕС И ДА СИ ШИТКАМ КУЧЕТА ПО 500-1000 ЛЕВА, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА СЪМ НА КЯР. МНОГО СИ ***. а сега кажи ,че съм закъсал !!!!!! Имам други цели и те не са като твойте да се издържам от продажба на кучета. УМНИКО,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН И РАЗМНОЖАВАНЕТО НА КАНЕ КОРСО, ЗАЩОТО АЗ ЩЕ СЪМ ТОЗИ КОЙТО НЯМА ДА ТИ ПУСНЕ ФАНДЪК. КАТО ТИ СЕ ОБАЖДАМ НЕ МИ ЗАТВАРЯЙ ТЕЛЕФОНА И ОЩЕ ЕДНА ДУМА ДА ЧУЯ ОТ ТЕБ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХРАНАТА С ЦЕЛ КЛЕВЕТЕНЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПО ДРУГ НАЧИН. СЕГА СЕ ИЗВИНИ ЗА КАЗАНОТО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХРАНАТА , ТЪЙ КАТО ТИ НИКОГА НЕ СИ Я ПОЛЗВАЛ, ЯСЕН ЛИ СЪМ !!!!!!!!!!!

Мод: Не използвайте червеният цвят, той е запазен за модераторският екип! Това ви е втора регистрация, първият път получихте бан. Внимавайте отново да се случи това! Спазвайте нететикета!

#84 Потребителят е офлайн   danailov12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2011 - 04:34 PM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 04 May 2011 - 12:42 PM, написа:

А куче ми даде и то за 700лв. родословно смешник такава цена няма никъде.Но нали това на тебе ти е хоби и цената не е важна.За това продаде на бренда майка и", понеже окучи 4броя,Друго си е 10ка.Па ако се яват и балъци по едно чувалче храничка берекет.
Успех и не се надскачай.

Хей момченце,кучето ти го продадох да ти се радват децата защото ми рева ,че пари нямаш,че сте скъсани , нямате работа,колите не ви вървят. не ми се перчи и не набеждавай . кой и за какво съм продал майката си е моя работа,не е защото съм закъсал ,а да извадя един като тебе от заблудата да размножава кучета. кучето му го продадох за жълти стотинки с три шампионски сертификата за 1000 евро. питай колко е реалната цена на такова животно. НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ДА Я ПЛОДЯ ДО ПРИПАДЪК С МОЯ ХАДЕС И ДА СИ ШИТКАМ КУЧЕТА ПО 500-1000 ЛЕВА, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА СЪМ НА КЯР. МНОГО СИ ПРОСТ. а сега кажи ,че съм закъсал !!!!!! Имам други цели и те не са като твойте да се издържам от продажба на кучета. УМНИКО,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН И РАЗМНОЖАВАНЕТО НА КАНЕ КОРСО, ЗАЩОТО АЗ ЩЕ СЪМ ТОЗИ КОЙТО НЯМА ДА ТИ ПУСНЕ ФАНДЪК. КАТО ТИ СЕ ОБАЖДАМ НЕ МИ ЗАТВАРЯЙ ТЕЛЕФОНА И ОЩЕ ЕДНА ДУМА ДА ЧУЯ ОТ ТЕБ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХРАНАТА С ЦЕЛ КЛЕВЕТЕНЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПО ДРУГ НАЧИН. СЕГА СЕ ИЗВИНИ ЗА КАЗАНОТО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХРАНАТА , ТЪЙ КАТО ТИ НИКОГА НЕ СИ Я ПОЛЗВАЛ, ЯСЕН ЛИ СЪМ !!!!!!!!!!!

. НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ДА Я ПЛОДЯ ДО ПРИПАДЪК С МОЯ ХАДЕС И ДА СИ ШИТКАМ КУЧЕТА ПО 500-1000 ЛЕВА, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА СЪМ НА КЯР. МНОГО СИ
Смешен нали се разбрахме да не се Убиждаме.Точно това ти писах едно е да роди 10 друго 4,ама оня балък си е купил ,,шампионка".
Тела ти затворих понеже така може да викаш на жена ти,а и какво да слушам да ми се обясняваш как жена ти искала да ми помогне а ти реши да ме оплюеш.А за говореното с удаволствие ама ела като мъжете а не се оплаквай като ученичка.
С това приключвам,че ми омръзна да правя сеир на цяла България.
п.п Това какво гледам и какво ще изкарам си е моя работа.Никога не съм ти изкал мнението.ЯСЕН ЛИ СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!

#85 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2011 - 07:39 PM

Показване на мнениетоFibsi, в 04 May 2011 - 09:43 AM, написа:

Показване на мнениетоdanailov12, в 03 May 2011 - 08:57 PM, написа:

...Аз не мога да разбера,щом природата е отредила това животно да се разгонва и да ражда,какви сте вие да го спирате...

Това е то. В България всеки от всичко разбира и... "кои сте вие, че да ми казвате"? Поне да я бяхте завели на изложби кучката, да чуете мнение на съдии, щом хората от клуба пред Вас нямат авторитет. Ама то и "съдиите нищо не разбират" тогава, когато не дадат желаната оценка, камо ли да обявят куче за негодно за развъдна дейност. Много ми е интересно защо хора като Вас изявяват желание за членуване в клуб, след като предварително са наясно, че знаят повече, отколкото всички заедно в клуба. Защо Ви е членство в клуб, след като Ви е ясно, че няма да спазвате правилниците, ако не Ви устройват?

Странното е това, че ако кучето беше водено на изложби, щеше да си вземе отличните оценки. Но както и да е, Данаилов не е член на клуба, така че може да прави каквото си иска без да се съобразява.

#86 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2011 - 06:59 AM

Странното е друго,че още седи аватара на измислените развъдници.Не е ли време модератора да си свърши работата.!!! Ако някой каже истината тук във форма с думи грозни и нецензурни,или която не се нрави на ....той мигновено е изключен от форума. Не знаех ,че този форум на кане корсо стимулира размножаване на кучета без произход и породна принадлежност!

#87 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 04:02 PM

Русев, хубаво е да си по - конкретен и да кажеш кои визираш с ''измислените развъдници''? .. иначе стават грешки

#88 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2011 - 04:46 PM

Може пък и теб да визира ?! Нали има защо ?!

#89 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 09:19 AM

Ванка , г-н Михаилов, казах ти още вчера по телефона като се обади какво имам като идея .Не мога обаче да разбере написаното "....иначе стават грешки" ,това не го разбирам!!!??? Ако има грешка то е при теб и ти много добре ме разбираш,не искам да го поставям на обсъждане,не е нужно да забавляваме някой хорица .Много добре знаеш ,че желанието да регистрираш и да си регистрирал са две различни неща. Когато в FCI списъка видя името на развъдник, тогава той съществува,не може всеки да се кръщава развъдник. Не поставям под съмнение работата на един човек и целите му,нито постигнатото. Не е хубаво и почтено някой да се поти да постигне нещо,а да има двоен стандарт, та ти самият си против това .Не е важно да парадираме с нещо,а да докажем,че е така.Това е моето виждане. Казах ти вчера ,че съм се напъвал две години да се промени нещо в клубчето и със задоволство виждам промените. На последното събрание групата присъстващи постигнахме някакъв консенсус за демократичен подход към приемане на бъдещите членове,но за спазване на устава от тях и настоящите членове, никой не трябва да си мисли ,че промените ще доведат до анархия и незачитане на правилата на клуба и българското законодателство , контрола във всички посоки ще се засили ,защото този клуб има много потенциал и трябва да се яхне вълната.Аз лично съм за това,но трябва да се казват нещата такива каквито са,за да се излезе от интригите,лукавството и толерирането .Нека всеки който иска да развъжда,който обича и милее за породата да е член,но чист и открит в общуването с другите . Времето ще урегулира нещата ,ще покаже качествата на всеки член ,на всеки развъдник ,едни ще се откажат, други ще се включат и ще берем плодовете.
Горното написах сдържано,дори меко!

#90 Потребителят е офлайн   IL DIO DI GUERRA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 09:55 AM

IL DIO DI GUERRA FCI 14/11 гр. Пазарджик соб. иван михайлов
http://www.fci.be/affixes.aspx /DIODI GUERRA(IL)/ справка развъдници във FCI

#91 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 June 2011 - 10:32 AM

Показване на мнениетоIL DIO DI GUERRA, в 03 June 2011 - 07:55 AM, написа:

IL DIO DI GUERRA FCI 14/11 гр. Пазарджик соб. иван михайлов
http://www.fci.be/affixes.aspx /DIODI GUERRA(IL)/ справка развъдници във FCI

Хубаво, имаш развъдник. Колко кучета си произвел досега и колко от тях имат 'истинско родословие' ?
Прав е Русев, имаш възможност да се коригираш, да станеш член на Кане Корсо Клуб България и да започнеш да действаш като развъдник.

п.п. Сега ще видим, при новото ръководство с какво ще се оправдаеш!

#92 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 June 2011 - 01:28 PM

Така..да изясним положението в момента.
Вече има решение и регистрация на развъдник,НО все още Иван не е член на КККБ и кучетата не могат да се предлагат като родословни.
Надявам се,че в най-скоро време Иван ще направи постъпки за членство,ще представи всички документи и нещата ще си дойдат на мястото. До тогава обаче не е редно да се рекламира развъдника и развъдната му дейност.
Моят личен съвет е много внимателно да се прочетат документите,които КККБ ще изпрати за ПОДПИС( при молба за членство),защото стриктно ще се следят действията на развъдчиците и при нарушения ще се взимат бързи мерки!

Колкото до казуса Данаилов - нека всички почитатели на породата да са наясно,че въпросният човек НЯМА развъдник,НЕ Е член на КККБ и кученцата,които предлага НЕ СА РОДОСЛОВНИ.Т.е нямат място за реклама в този форум!

#93 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 02:10 PM

Здравейте!
Аз имам въпрос извън разгорещилата се тема: знаете ли, дали куче с LIR родословие (от Италия) ще бъде вписано в племенната книга в БРФК?
И ако не го впишат какви са последсвията относно изложби и евентуално разплод за мъжко корсо? :dry:

#94 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:48 PM

Зависи от цвета на родословието.Изложбите за не членове на клуба са по скъпи,а развъждането на кучето зависи от цвета на родословието и дали е спазен правилника за развъдна дейност на КККБ.

#95 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 03:58 PM

Не става въпрос за бяло родословие, има си около 7-8 пояса за майката и бащата, в други държави нямало проблем с този тип родословия, но до колкото разбрах с БРФК може и да си имам проблеми относно вписването му в племенната книга. :dry:

#96 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 04:26 PM

Не говоря за бяло,а за светло кафяво което е признатото от БРФК,другото мисля е зелено и с него нещата са по сложни,необходима е експертна оценка от италиански съдия и то на място може би в Италия.

#97 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 June 2011 - 04:40 PM

БРФК не дават ПК номера на кучета с LIR родословия, искат LOI. Куче с LIR родословие може да вземе LOI като се яви на изложба в Италия, получи оценка поне мн.добър, собственика попълни формуляр и плати такса на ENCI.
User's Signature

Качена снимка

#98 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 05:02 PM

Bella C.N - точно за това говоря :ba_025:
Ако все пак кучето е с LIR родословие и няма номер в племенната книга, какви са последствията относно изложби и евентуално разплод?

#99 Потребителят е офлайн   angareva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 06:04 PM

Явявате се на изложби като чуждо куче,получавате необходимите оценки според правилника за Развъдна дейност на КККБ ( 3 отлични оценки на изложба с ранг CAC при различни съдии)и правите снимка за дисплазия .

#100 Потребителят е офлайн   lolera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 06:24 PM

Нека отговоря и аз, за да са ясни нещата.От проведения през семицата разговор в канцелярията на БРФК, именно по този въпрос, стана ясно, че към момента няма проблеми за вписване на кучета с италиянски родословия LIR в тяхната книга.Както и за посещения на изложби и използването на кучетата в развъдната дейност на КККБ.Стига да се спазват правилата на клуба, разбира се.Който има нужда от допълнителни разяснения по въпроса, нека се свърже с мен, лично.

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни