Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 27 January 2009 - 09:48 AM
Като видях последната снимка на Алира и Ред,се сетих,че и ние имаме подобни от аматьорските ни тренировки по послушание ;)
Публикувано: 27 January 2009 - 01:57 PM
Ами благодарение на килограми кашкавал....
Публикувано: 28 January 2009 - 06:49 PM
Цитат
Брех, брех ма много е сериозен малкия ;Dкога ще го доведете да го намачкаме?
Март,април...живот и здраве :blink:
Публикувано: 29 January 2009 - 04:01 PM
Няма вече бебета :'( Колко бързо пораснаха и Греко /той си ми е на сърцето/ :wub: , и Арон /него пък колко го мислих,докато го вземе Lolera/ Много се радвам на прекрасните ви кучета /на всички/ и още не съм се отказала един ден да имам и аз такъв другар :blink: Сега все още набирам инерция ;) Извинявам се за спама,но не се сдържах! :blink:
Публикувано: 29 January 2009 - 04:17 PM
Megian - като насъбереш достатъчно инерция да се обадиш, да се похвалиш ;)
Posi - няма определено място, разбираме се според случая.
Има бебе как!
При това днес е на първата си разходка и по пресни данни е една смела принцеса :wub: в което не съм се съмнявала ;)

Posi - няма определено място, разбираме се според случая.
Има бебе как!
При това днес е на първата си разходка и по пресни данни е една смела принцеса :wub: в което не съм се съмнявала ;)

Публикувано: 29 January 2009 - 05:35 PM
Цитат
Леле, колко е възмъжал Греко
Ами!грам не е възмъжал ;Dпо-скоро мяза на бесен пубертет ;D какъвто е де ;)
Аз съм впечатлена от Рамон, не го бях виждала повече от половин година и промяната е тотална :->)
Сега чакам снимки от първата разходка на Принцес :Танц:ако някой се е сетил да направи ;D
Публикувано: 29 January 2009 - 05:40 PM
eleanor_a Греко е бесен пубер, ама от красивите :P Не всички са така мъжествени и едновременно сладки в най-грозната си възраст :wub:
ехх, Рамончо, Рамончо....а какво бебе беше... :kuchence: А сега си е цяло магаре... ;D Но поне си е все така красив...а очичките какви са му? Последно като го виждах, бяха започнали да позеленяват ;D
А Алирка на последната снимка е :rolleyes: Наоми Кембъл пасти да яде ;D
ехх, Рамончо, Рамончо....а какво бебе беше... :kuchence: А сега си е цяло магаре... ;D Но поне си е все така красив...а очичките какви са му? Последно като го виждах, бяха започнали да позеленяват ;D
А Алирка на последната снимка е :rolleyes: Наоми Кембъл пасти да яде ;D
Публикувано: 29 January 2009 - 05:48 PM
Цитат
Един специален поздрав за родата... :P Да видите колко си приличат на тази снимка ;D тук бебе Съри е на около 2 месеца и малко
Аз пък съм пропуснала поздрава от роднината и ми се разсърдиха :o Те освен, че си приличат /то кръвта вода не става де/ ами и тази поза за лежачка май им се предава по наследство ;D
Греко е възмъжал доста, ама като го виждам често и все по тъмно и не ми прави впечатление. Сега на снимките си личи наистина :wub: