Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 26 November 2008 - 05:11 PM
Цитат
Цитат
Хохохо да го вземе ,да го вземе ;D тамън ще си останем само ние и мечо ;D :wub:
Е стига де, толкова ли е страшен мечо :o
На мен ми изглежда доборушно сладко меченце, само за целуване и мачкане, ама започнахте да ме стряскате :(

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 26 November 2008 - 05:15 PM
Цитат
Такъв си е нашия батко Мечо :wub: Радва се на хората, играе им ръченица, целува, дава да го мачкаш :blink: Само има особено мнение спрямо някои мъжки кучета, които както се досещаш на изложбата ще са доста нагъсто ;)
Публикувано: 27 November 2008 - 06:53 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 07:15 PM
Цитат
Ако дойда,ще съм с Тиара.Иска ми се и малкия да взема но нямам място,пък и той вече не е толкова малък ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 11:47 AM
Цитат
Ехеее, май изкарах късмет-ще видя много от вас на изложбата :yahoo:
Да докладвам и Айк как е-оправя се вече магарето, козината взе да расте-малко бавно де, но и това е нещо. Дразнене няма, но вече го къпя с Алермил-наистина върши страхотна работа, доволна съм много.
П.П. Сега погледнах в представянето и видях Ленард - много е пораснало момчето :o Красавец! :wub:

Публикувано: 28 November 2008 - 04:45 PM
Цитат
Май да! :blink:днес докато се записвахме са питали дали не си правим специалка ;D, защото има 9-10 записани корсовци :yahoo:
Стела, много се радвам за Айк! :wub:
А Ленард е пораснал много!няма я вече бебешката муцунка :blink:
morski, ще ви видим ли скоро на някоя изложба?
Публикувано: 29 November 2008 - 11:26 AM
Цитат
Публикувано: 01 December 2008 - 11:56 AM
Изложбата ще се проведе от 10.00.ч. в зала *Локомотив* на стадион Локомотив - ж.к. *Свобода* бул. *Рожен* 23 /до Илиенци/
След CACIB изложбата, на същото място ще се проведе Парад на Шампионите.
Да разбирам ли ,че парада на шампионите ще е в същия ден ,в който е изложбата? :huh:
пп.Честит ден, ден на Греко и Айк! :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 11:57 AM
Цитат
Цитат
Май да! :blink:днес докато се записвахме са питали дали не си правим специалка ;D, защото има 9-10 записани корсовци :yahoo:
Ехеее, ето това вече е новина :yahoo: Ще има материал за мачкане-поне с shadow ще има какво да правим покрай викането за всички канета ;) Не знам как е времето при вас, но тук го обръща на пролет,изгледи за сняг няма, а небето е кристално синьо без нито един облак. Ще е прекрасна "зима" :rolleyes:
П.П. Норче, добре че ти напомни този път :blink:
Честито на Греко от мен. Целувки много на момчето и да го нагушкаш от мен :wub:

Публикувано: 01 December 2008 - 12:14 PM
Цитат
И тук е така :blink:ако вярваме на прогнозите до края на седмицата трябва да стигне до 18гр. :->) ей на това аз му викам прекрасна зима :yahoo: ;D
Bella C.N. и мен ме спохождат същите помисли :-дано поне времето да е хубаво ,та да стоим на паркинга като предния път, инак не ми се мисли какво "чудо на чудесата" ще е :rolleyes: