Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 03 December 2008 - 11:32 PM
Дано го мернем Ленард догодина :wub:
Публикувано: 05 December 2008 - 11:53 AM
както си знам, не трябваше да правя сметки без кръчмар - оказа се, че няма как да дойда за изложбата, но при първи възможен случай, ще дойда да ви досаждам :P
Пожелавам много успех на всички :->)
Също така ще чакам снимки, резултати и подробни разкази за изложбата!
Целувки на всички малки и големи меченца :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 05 December 2008 - 01:27 PM
Цитат
:'( Недей де, не зависи от мен :'(
На работа съм, няма как.
Но ще се появя някой слънчев ден, ама ако така ми се заканваш, няма да е скоро :P

Публикувано: 05 December 2008 - 03:22 PM
Цитат
Е как с кой - с twoofo и останалите. Само twoofo да не подари мегадерма на теб, вместо на мен, че няма да го преживея ;D :P
Много да нагушкаш Съри и баткото :wub:
п.п. twoofo, ракийката ще си я пийнете след изложбата-тогава вече вместо да ядат пуканки другите, ще са спретнали салатка, ракийка и вечеря в твоя чест ;)

Публикувано: 05 December 2008 - 03:39 PM
twoofo на тебе след изложбата, в зависимост от резултатите, ще ти се полага едно голямо черпене ;D А аз мисля солетки да хрупам...и кафенце ще пийвам, но ти трябва да се държиш! ;D А и естествено, ще се пречкам около ринга де!
Bella C.N. писали сме едновременно...и не ме издавай сега деее ;D
Публикувано: 05 December 2008 - 04:58 PM
Цитат
Ми да, то лято ще стане докато се наканиш ;) ;D ще те чакаме в комплект с Айк обаче :wub:
Цитат
ей сега започвам да му редя ролките ;Dпосле ще го пудря :P
Около изложба все за ядене и пиене почва да се говори ;Dщо направо не пропускаме излагането, потенето ,тоновете нерви и дирекно да си ходим на маса ,те наще така или иначе всички са си шампиони :->) ;Dможе и купи да си раздаваме

Публикувано: 13 December 2008 - 07:22 PM
Публикувано: 14 December 2008 - 08:12 PM
Цитат
Оххх, и аз досега се сдържах да пиша, с надеждата собственика да го направи, но при нас също има едно бебе-момченце (тигрово). Натурално, без хирургическа намеса. Казва се Неро. Сега трябва да е на около 5 месеца. Докарано е от Унгария. За документи - няма. Малко съм говорила със собственика, защото не спирах да мачкам бебешора, който само чакаше да се отскубне от ръцете ми и да закача мойта, носейки й клечки. ;D Живеят близо до Западен парк.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 15 December 2008 - 03:19 PM
Мернах Шадоу с Белия в неделя зад Хилтън, ама тя явно не е очаквала да се мятаме с Алира на 2та края на един повод, та да дойде да ми обади за бебето. Иначе веднага щяхме да го вербуваме малкия. :rolleyes: