Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 20 December 2008 - 09:44 PM
Само че аз за утре няма да мога, се оказа... :( Но пък сега има почивни много и може да си организираме една по-сериозна разходка :) Ще се радвам много на бебчето ти с копринената козинка :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 09:46 PM
Цитат
Бебешка му работа :blink:сега го пазиме батко му да не се зарази щото 2 носа за бърсане ще ми дойдат множко ;Dще ги нацелувам и двамцата :wub:
Цитат
п.п. с бебо имам предвит :blink:
Еееее хубава работа... баш сега като отсъстваме ли ще го водиш плюшко :(знаех си ,че трябва да го намачкам докато беше на гости при братчето си ;) ;Dама на...по-нататък ще чакам реванш ;) :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 10:03 PM
Цитат
Сега си бяхме само двамата с Ари и мислехме да се присламчим към вашата разходка, да се разнообразим, че само вътре е скучно :izcherven:
Ти внимавай с Ари- само ако е пораснал... :angry: Искам си го такъв малък, целуващ и кадифен!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 11:04 PM
Аз предлагам да направим една разходка другия уикенд, между празниците. Пада се 27...какво ще кажете?
eleanor_a ти гледай до тогава да си го излекувала малкия заразоносител...нещо прави там, бай му, масажче с ракийка и чорапки с оцетче и да спира цифките ;D
Публикувано: 20 December 2008 - 11:22 PM
Ама давам го и за две вечери, моля ви се, може ли! Ама правим трампа за Сърито :P
А учудващо козината му май е още по мека :o :rolleyes:
Миналата година имаше страхотни корсови картички за празниците, тая нещо си ги стискате :'(
Публикувано: 21 December 2008 - 12:18 PM
Аааа Мира да не се стиска, миналата година Алира просто ми беше събрала очите :wub:
Тя Мира голяма стисла е станала...има снимки, ама си ги кътка само за нея...даже и на мойте бебета снимките не ми ги дава...Мира, вече е обявено публично и сега си длъжна да предадеш снимките! :P
Публикувано: 21 December 2008 - 06:19 PM
Няма нормални снимки, щото тез всъщност са стартов кадър от клипчета, т.е снимки хич няма, аз както се подразбира не мога да снимам, пък в тоз мраз всичко живо крие ръцете. По празниците ви предизвиквам - всички екипирани, на дълга разходка, допускаме и облечени бебета ;)
Публикувано: 21 December 2008 - 06:34 PM
Цитат
иии ми пусни клипчетата де ;)да я видим момата в действие :yahoo:
Публикувано: 21 December 2008 - 06:38 PM
След това ги поразходихме един до друг на повод и Алирка се успокои. Е, не посмя да играят, ма другия път вече ще знае, че и той е куче, нищо че малко мутирало. ;D