Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 19 December 2008 - 05:02 PM
Под майка му имах впредвид стопанката му!!!Проучвам настроенията във форума.Все пак празници идват хората трябва да са мили и добри!!!А и нали е говорилня а аз имам и Кане Корсо и ми беше и малко скучно ;)Сърдечно Ви благодаря за бързото включване!!!Redika извинявам се ако съм внесъл смут в душата ти!!! :huh:Ама и аз съм един за това не пиша във форуми.

The Devil made me do it!
Публикувано: 19 December 2008 - 05:21 PM
"norma - хайде да не обсъждаме колко "Халтурен" е вашият зов за помощ. Опитният ви, както сте го рекламирали мъжки дог вероятно също има нужда от спешна помощ - и за него търсите такава?! А ваймаранерче намерихте ли? Няма да водим дискусии относно размножителната ви политика, защото има малко общо с кане корсо, обявите си пуснете в dalavera.net - там нямат правила и ограничения за подобен тип зов за помощ."
Twoofo, не Ви познавам и засега не държа на това, но явно сте от еснафските душички, които "си врат гагата" навсякъде. Не си създавайте врагове, ако не можете да си създадете приятели.
Никога не съм Ви отправяла "реплика", за да ми връщате "дублика".
И не си въобразявайте, че съм поласкана от вниманието с което ме обгрижвате относно личните ми дела.
Ако съм Ви толкова интересна, можете да ми се обадите на лични, а не да афиширате "общата" си култура и детективски способности Тук!
Twoofo, не Ви познавам и засега не държа на това, но явно сте от еснафските душички, които "си врат гагата" навсякъде. Не си създавайте врагове, ако не можете да си създадете приятели.
Никога не съм Ви отправяла "реплика", за да ми връщате "дублика".
И не си въобразявайте, че съм поласкана от вниманието с което ме обгрижвате относно личните ми дела.
Ако съм Ви толкова интересна, можете да ми се обадите на лични, а не да афиширате "общата" си култура и детективски способности Тук!
Публикувано: 19 December 2008 - 05:23 PM
Това е някакъв заговор! Всички знаехте и се изгаврихте с мен! Не ви е срам!
k_ristian внесе смут в бедната ми душичка и още как!
Ама айде, заради щерката, ти е простено :P Нали сме рода и трябва да си прощаваме, а и както каза, празници идват. Но не мисли, че ще се размине без някой СОЛИДЕН подарък ;D
shadow интересчии сме и още как! ;D
k_ristian внесе смут в бедната ми душичка и още как!
Ама айде, заради щерката, ти е простено :P Нали сме рода и трябва да си прощаваме, а и както каза, празници идват. Но не мисли, че ще се размине без някой СОЛИДЕН подарък ;D
shadow интересчии сме и още как! ;D
Публикувано: 19 December 2008 - 05:26 PM
norma - напротив отправихте реплика. Не са нужни детективски способности за да ви четем обявите под път и над път. Просто спазвайте правилата на платформата от която се опитвате да правите бизнес, ако искате да я ползвате. Това е. Какво внимание...
Шашнахте клетото момиче, ей - k_ristian ама моля ви се.....
Шашнахте клетото момиче, ей - k_ristian ама моля ви се.....
Публикувано: 19 December 2008 - 05:42 PM
Цитат
Оооо някой се опитва да ни развали хубавата седянка ;D
norma браво, браво...обичам хора, които умеят да говорят само с клишета и заучени фразички, защото не им достига нещо (какво ли?), за да си измислят собствени :->)
norma браво, браво...обичам хора, които умеят да говорят само с клишета и заучени фразички, защото не им достига нещо (какво ли?), за да си измислят собствени :->)
Е как какво не й достига, че то е повече от ясно - кучета ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 19 December 2008 - 08:30 PM
Здравейте на Всички корсовци!Това което е написано по повод че се изкарват кучета на пазара в Подуяне е пална лажа.Незнам кой го е кзал но това нее вярно.Да се надявам че това е лоша шега .Аз живея в този квартал.

Аз мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 19 December 2008 - 09:28 PM
Aми и аз се надявам да не е истина, ама и за загубени съм чувала че търсят и там :rolleyes: Както и да е, да не хукне сега някой към пазара за кучета, пък бил той и не в Подуяне :-
Публикувано: 20 December 2008 - 08:50 PM
Цитат
Нас не ни бройте :(сополите му текът като водопад :rolleyes:такова чудо за първи път виждам :o със сигурност ще ви заразиме :-