Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 12 January 2009 - 06:38 PM
Всъщност, я първо кажи какви документи имаш? Паспорт, родословие? :blink:
Разкажи ни нещо повече за твоето куче...какъв пол е, на каква възраст, от къде сте и т.н. :blink:
Публикувано: 12 January 2009 - 09:53 PM
zaskata - чакай сега, значи имаме 2ма родители с експортни родословия ако това имаш предвид под всички документи и кученце, което вероятно е от тях, но връзката е нерегистрирана и кучилото (в България?) няма родословия, така ли? В такъв случай не можеш да изкараш родословие на кученцето, поради това, че отговорният за това кучило не си е свършил работата, нали разбираш, че в последствие няма как да се удостовери покриването на кучката от този мъжки. Иначе може да направиш ДНК тест за да се удостовери, че това куче е от тези родители, само че в България доколкото знам не се предлага. Това също няма да доведе до издаване на родословие така или иначе. Нормалната процедура е грижа за документацията предварително и паралелно с развъждането. Кои са родителите внесени от Италия?
Ха, сега да демонстрирам как споделя постелята с ближния милото ми момиче :wub: И забележете как гореспоменатия момък се е наместил като 5 пари в кесия ;D

Публикувано: 12 January 2009 - 10:58 PM
Моля, пишете на кирилица спрямо правилата на форума, има и кирилизатор над полето за писане на ново съобщение. Отговор на въпроса може да намерите в горния пост, както и на стр.5
Мод
Публикувано: 13 January 2009 - 10:41 AM
Защо тези редовни кучета внесени от Италия с всичко по реда си все са анонимни, нямат ли си имена като всяко родословно куче, даващи яснота за предците им? И защо на поколението не се издават родословия ако е такъв случая, не разбирам?
Публикувано: 13 January 2009 - 05:20 PM
Въпрос2: Кучката ми яде камъни, има кръв в изпражненията, доктора предписа лекарство сукралфат. Щом яде камъни значи ли че има нужда от някакви минерали например или калций или просто имам един малък каменояд ?
Публикувано: 13 January 2009 - 05:43 PM
Цитат
Въпрос2: Кучката ми яде камъни, има кръв в изпражненията, доктора предписа лекарство сукралфат. Щом яде камъни значи ли че има нужда от някакви минерали например или калций или просто имам един малък каменояд ?
Отговор 1: Родословията на поколението са грижа и отговорност на собственика на майката. За да се издаде родословие е необходимо преди това да са изпълнени различни условия и да са попълнени и заверени ред други документи.Собствениците на малките не могат да "вадят" родословия.
Отговор 2: Има нужда от корекции или от намордник в краен случай ;) За твое успокоение, не е първата дето се е наяла с камъни :blink: Стопанката на другата героиня може да сподели патилата си.
Публикувано: 13 January 2009 - 06:44 PM
Моята Алира съумя да глътне 9 камъка на 4месечна възраст - това при постоянно мое внимание на разходки и докато е била на повод, просто беше невероятно как е успяла, коригирах постоянно, бях с почти разтегнати сухожилия от корекции, а аз смея да твърдя, че имах идея какво е корекция. Просто откакто имам кане корсо представите ми се попромениха, позагърбих страхове да не форсирам кученцето - конкретно това кученце, сега да не натиснете вашето неподходящо :rolleyes: и напаснахме методите.
Та, по въпроса - НЕ, не значи, че и липсват минерали. Значи, че е бебе и слага каквото свари в устата. Те не умеят да се пазят, не е като да им е инстинкт да не гълтат безумни неща като камъни - ние стигнахме до операция тогава. Бих препоръчала при съмнение, че е погълнала нещо - на лекар, настояване за рентген и подсигуряване дали става дума за нещо погълнато или друг проблем. Както знаем акането на кръв хич не е в реда на нещата - може да е от това, че изхожда камъни :rolleyes:, но може да е какво ли не друго, в това число и особено опасни вирусни заболявания, без да искам да ви паникьосвам. Ако не сте сигурни в диагнозата, направете снимка за да се подсигурите, е няма чуждо тяло в стомаха. Мисля, че е време да си направим здравна тема.
А сега моят въпрос - да кажем 3. -защо си избрахте такъв "гаден" ник :o Чаках снимки на малката, но не очаквах да ги публикува "Изрод Гаден" :o
Въпроси относно здравето - в нова тема
Публикувано: 16 January 2009 - 08:07 PM
Публикувано: 16 January 2009 - 08:36 PM
Вече не сме ние с най-малките бебета... :yahoo: ще има и нашите фурфалаци на кой да се правят на батковци и каки ;D Цели две сме им приготвили... ;D
Публикувано: 16 January 2009 - 09:00 PM
Публикувано: 16 January 2009 - 09:06 PM
Публикувано: 29 January 2009 - 05:12 PM