Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 29 January 2009 - 05:31 PM
Bella C.N. Ами Софи снима с телефона, но трябва да я питам какво е станало и ако има хубави ще кача :blink: Ако не ще разчитаме отново на Мира за фото-репортаж ;D
И трябва да ти кажа, че Сър е изключително доволен от това ;D А и с нея си играе страхотно...много брутално, но и двамата умират от кеф. ;D
Публикувано: 29 January 2009 - 05:48 PM
Публикувано: 30 January 2009 - 11:02 AM
Shadow - ще ти я предоставим за мачкане в съвсем скоро време, поемам ангажимент ;)
Публикувано: 30 January 2009 - 11:39 AM
Цитат
:->) :yahoo:
Цитат
:o :rolleyes:ужасТ ;Dизпуснахла съм го.... :-
Публикувано: 30 January 2009 - 11:48 AM
Публикувано: 30 January 2009 - 12:04 PM
Всъщност теб те имаше докато се караш на преводача :P
Ами нямам запис, но редовно повтарят по някое време предаванията от изложбите. Може все пак да пробвам да поискам и да го кача някъде, за да се видиш Норче ;D

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 31 January 2009 - 11:33 PM
Публикувано: 05 February 2009 - 03:15 PM
Дълго отсъствие..., породено предимно от мързел, отчасти и от ангажименти... :rolleyes:
Поздрави на всички пораснали деца!
Ние също растем, предимно на ръст, надявам се по-късно и на акъл, възпитание и добри обноски ;D
Продължаваме да си скучаем сами в Голямото Село, но не задълго! Преди два дни случайно забелязахме прекрасна млада дама Корса !!!!! Представяте ли си! Вече ДВЕ Корси в нашия град!!!! В най-скоро време ще търсим начин да се запознаем със собствениците, вече знаем къде живее. А ако случайно те се ровят из форума - нека пишат на ЛС. Става дума за сладкото сиво 5-6 месечно момиченце от оранжевата къща зад Халите (Русе).
p.s. И не знам къде е точното място но да споделя тук - филмче за нашите животинки
- нужна е обаче регистрация в torrents.ru
Публикувано: 10 February 2009 - 11:40 AM
Сега за имената ;Dимето на моето куче е Греко по родословие и би ми било изключително неприятно да го бъркат след време с вашето, за вас не знам... :-При толкова малко на брой кучета от породата на този етап ми изглежда абсурдно да има повторение на имената :rolleyes:Лично аз преди да го взема бях проверила с какви имена са мъжките кучета от породата ,за да избегна това.Но явно трябва да свиквам ,че повечето нови собственици не се интересуват от къде взимат кучето, как трябва да го гледат, пък какво остава за името... :-
Публикувано: 10 February 2009 - 01:05 PM