А за породите смешно е да твърдите с такава сигурност кое малко куче каква порода е мисля, че и със seventh_son имаше такъв проблем, осъдихте човека, че си е взел домашния любимец от майка, която изглеждала болна, мисля, че беше нещо такова. Не ми харесват такива несправедливости, това е. Как може да кажеш на някого:
Цитат
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Има още много такива случаи недопустимо е такова отношение, това е моето мнение и исках да си го изкажа.
За кане корсо в България виждала съм 3 екземпляра с купирани уши и са супер чувстваха се добре, здрави са и до този момент, доколкото знам, нямат проблеми, свързани с това. Няма да пиша за такива работи, ако не съм сигурна. ;)
Shadow, никът ми е kpanama и нямам деца, а ако имах щях да ги защитя открито, както и ако беше познат човек, защото разбирам накъде биете. Явно не може човек да защити вижданията си без лична изгода според вас. Ако в този форум има ограничение за постовете, за да не стават чаршафи кажете просто темите, които ме интересуват са много. Който не желае да си предам вижданията тук, нека ми го каже направо виждам, че не съм приятна за повечето от вас, но тук е въпрос на принципи и свобода на мнението. А вашето отношение е лицемерно, поне това е моето мнение и отново не се обиждайте споделям, за да се вижда в историята на форума, че има и други виждания - не може да се твърди, че който вижда нещата по друг начин, има цедка на главата. ;)