Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 28 March 2009 - 02:55 PM
Най-после оправих интернета вкъщи и ми остана време да попиша тук :)
Айк е в страхотна форма, няма и помен от проблема с козинката, расте и лудее. Имам няколко пресни снимки, но за с лощо качество (от тел. са). Но скоро ще го наснимам. Целувки на всички корсовци

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 28 March 2009 - 03:11 PM
Съгласна съм с всички писали до момента.Не е редно да заплождате кучка със здравословен проблем.Имам булдог в къщи,купен от човек,като Вас.Втори месец ходя по ветеринари,за да могат да излекуват наследствен проблем по кожата...Знаете ли какво е да искате да имате здраво куче,което да галите и целувате,а не да тъпчете с лекарства?Знаете ли какво е да обяснявате на двугодишно дете че кучето му е болно и не бива да играе с него?Да видите сълзите му и да пита дали кучето му ще умре?На такива хора като Вас трябва да им се отнемат животните,за да не страдат и те,и собствениците на малките им.
Въобще не ми трябва да Ви познавам,за да ми е тъжно и болно за поколението на Вашата кучка,въобще не искам и да Ви познавам,щом сте напълно наясно че кучето Ви има проблем,нищо не правите,пък даже и поколение създавате.
Аз пък си мисля че не сте се регнали тък,за да искате съвет.А да си направите реклама:"Загрижения стопанин с болната кучка,търси съвет,за по-добро поколение".Ако желаете ще Ви дам телефон на трима ветеринари,за да се оправи кучето,но по форумите решение няма да успеете да намерите(казвам го от личен опит).Останете със здраве и не съсипвайте животните.

Няма нищо по-важно от засмените детски очи и четириног верен другар!
Публикувано: 28 March 2009 - 03:13 PM

Ще пусна снимки на мъжа в най-скоро време, обещавам :)

Публикувано: 28 March 2009 - 06:27 PM
Ние сега се прибираме от една дълга и весела разходка в Западния парк....някои даже и поджапаха малко в "рекичката"... Надявам се да има някои станали снимки, за да докажем :)
Публикувано: 29 March 2009 - 12:29 PM

Ние днес си направихме дъждовна разходка с цялата глутница на IzrodGaden плюс Купър. Купър е страшен бегач

Снимки нямаме

Публикувано: 29 March 2009 - 02:14 PM
Bella C.N., в Mar 29 2009, 11:29 AM, написа:

Нищо против нямам, идвайте!Ще се радвам много.
А пък ние днес именно заради дъжда се прибрахме-Айк мрази да се мокри и като го наваля направо се ориентира към блока. Сега се е проснал на леглото и се облизва, сакън да не е останала някоя капка по него. А аз като гледам какво е времето, току виж пак завалял сняг при нас. Весело изкарване на остатъка от почивния ден на всички

Публикувано: 29 March 2009 - 05:29 PM

Публикувано: 29 March 2009 - 05:35 PM

Публикувано: 01 April 2009 - 02:43 PM

maria_joy68 - това е темата за кане корсо, съвети относно избор на порода трябва да потърсите в друг раздел на форума, тук може да питате какво ви интересува около кане корсо породата, която едва ли е най-подходящата за 3 деца искащи куче. Тия искания често завършват с осъзнаване на ангажимента за родителя, който се е поддал на еуфорията на децата - обмислете добре дали може да се справите с четвърто детенце

Публикувано: 09 April 2009 - 09:41 AM
Публикувано: 09 April 2009 - 09:51 AM
norma, в Apr 9 2009, 10:41 AM, написа:
Членството в клуба и продажбата на кученца по пазари са взаимноизключващи се неща.
Публикувано: 09 April 2009 - 09:57 AM