Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 13 June 2009 - 06:23 AM
redika, в Jun 12 2009, 01:12 PM, написа:
Всичко мина чудесно. Оченцето е прибрано и дай Боже, да не се показва пак :) Малката хич и не разбра, че е била оперирана...като я взех от кабинета вече търчеше и се зъбеше на един батко 

Страхотна новина

радвам се, че бебка е добре

айде давай пресни снимки!

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 17 June 2009 - 03:52 PM
Ей, я пускайте доклади как са песовете, че ше се тепаме!
П.П. Мислех да се въздържа от коментар, но още ме държи беса. Снощи в парка видяхме кутре на 10 месеца с много тежка дисплазия- познайте откъде е взето...Ботевград. Татко Хан, майка жълтата кучка, набедена за корсо. Ако случайно собствениците на Хан четат в този форум, то дано се замислят каква болка са причинили на животинките, които са произвели. Това кутре никога няма да може да тича и играе нормално със себеподобни, а болката ще търпи до края на живота си. Поздравления!

П.П. Мислех да се въздържа от коментар, но още ме държи беса. Снощи в парка видяхме кутре на 10 месеца с много тежка дисплазия- познайте откъде е взето...Ботевград. Татко Хан, майка жълтата кучка, набедена за корсо. Ако случайно собствениците на Хан четат в този форум, то дано се замислят каква болка са причинили на животинките, които са произвели. Това кутре никога няма да може да тича и играе нормално със себеподобни, а болката ще търпи до края на живота си. Поздравления!
Публикувано: 17 June 2009 - 04:01 PM
shadow, в Jun 17 2009, 04:52 PM, написа:
Ей, я пускайте доклади как са песовете, че ше се тепаме!

Шадоу, аз знам момичето, което е собственичка на кучето-казва се Парк. От много време я карам да пише тук, но тя нещо не може да се оправи с регистрацията. Лошото е че по думите на ветеринарния лекар, преглеждал Парк, цялото кучило е така...Ужасно е просто, тея хора са пълни малоумници да развъждат болни кучета, а и хич не им пука

Нямам снимки тук, но ако собственичка реши може да качи
П.П. Иначе ние с Айк сме на гости на майка. Малкия зверо го глезят безкрайно много...то не бяха пържолки, телешко варено за гранулките и кокал играчка голям колкото главата му

Публикувано: 20 June 2009 - 08:18 PM
Излизам да разхождам кучето, при което се мярка едно хлапе на около 10г. Кара бясно тротинетка, запътил се директно към нас и спира на 1м от Айк, мяукайки. Аз съответно дръпнах кучето и му казах да седне. Пикльото обаче не спира до тук и започва да лае срещу Айк, тръгвайки рязко към него. Пак дърпам кучето и казвам на хлапето да се махне. При което една лелка вика момчето и му казва да не заяжда кучето, защото щяло да го ухапе. А детето казва: "Е как ще ме ухапе, нали като му ПРАСНА една тротинетка в главата няма да се сети от къде му е дошло". Лелката продължава да му обяснява, аз в това време се обръщам и тръгвам в другата посока и го слушам тоя дребния: "Ама няма нищо да ми направи де, нали прави сметка, че като хвана ножа, ще му го забия във врата и до там" ?????? Това идва от хлапе на 10г, бе мама му стара! И после от къде това насилие над животните! Оказва се, че бащата на този гледа НОК, вързан на верига в колиба, не се разхожда никъде, защото е агресивен към хора и към животни или е агресивен, защото е завързан!!! И така, казах на хлапето да си вдига чукалата, защото бях на крачка да му се развикам мн сериозно, а той ми се хили нагло и ми вика: "А МА, не ми говори така, защото ей сега пускам мойто куче и твойто ще е на салата" ?!?
Коментар нямам!!!
Коментар нямам!!!