Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 12 June 2009 - 09:13 AM
Вече сме на 1г. и 1м. Предишното разгонване беше декември.И на мен ми си
вижда скоро, ама нали на 6м. ставало.И аз не знам.Притеснена съм.
Иначе си е добре. Изтечението си е чисто, имам предвит кръвта не е
мътна или нещо такова, няма миризма.
Аз нали съм майка идиотка и все я гледам.Леко се е подула, но това е от два дни.
Първо реших, че е от някой нокът, задните много са протрити, почти до живеца.
Снощи просто я погледнах по от близо, в цикъл е,няма спор.
Аз нали съм майка идиотка и все я гледам.Леко се е подула, но това е от два дни.
Публикувано: 12 June 2009 - 09:36 AM
Marfieta, в Jun 12 2009, 08:13 AM, написа:
Вече сме на 1г. и 1м. Предишното разгонване беше декември.И на мен ми си
Не се притеснявай, това не е нещо, което може да се контролира и е индивидуално за всеки организъм. Според мен си е съвсем навреме. Подуването също е нормално и се предизвиква от самото разгонване. Просто се пазете от мъжкарите и всичко ще е 6.

Публикувано: 29 June 2009 - 06:01 PM
уф...днес не беше много хубав ден.....Джими започна постоянно да се чеши...погледнахме мястото на което се чеши (вратлето) и видяхме червено петно на пъпчици и точици кръв.......тогава веднага го заведохме на ветеринар...там ветеринарите казаха че ще му вземат проба...и така взеха му и казаха след 1 час да отидем за резултатите....след 1 час отидохме и ветеринарят ни каза че има някаква болест (забравих и името) и каза че тази болест е някакъв вид гъбички...и каза че за да се оправи трябва да му се бият 2 инжекции...и да се маже с някакви лекарства... и така биха му инжекцията ....
но най лошото е че ветеринарят каза че е заразно за хората...и каза много да внимаваме...каза колкото се може по малко да го пипаме...и след всяко пипане да си мием рацете с сапун....
много ме е страх да не се зарази някой член от сеемейството ми ...и също ме е страх да не се усложнят нещата...
ухх добре че веднага го заведохме на ветеринар иначе...
много ми е гадно че немога да си о гушкам и милвам...
а също ветеринарят каза че до 2 седмици би трябвало да се оправи...дано..
но най лошото е че ветеринарят каза че е заразно за хората...и каза много да внимаваме...каза колкото се може по малко да го пипаме...и след всяко пипане да си мием рацете с сапун....
много ме е страх да не се зарази някой член от сеемейството ми ...и също ме е страх да не се усложнят нещата...

много ми е гадно че немога да си о гушкам и милвам...
а също ветеринарят каза че до 2 седмици би трябвало да се оправи...дано..

Публикувано: 29 June 2009 - 08:41 PM
ETRO, в Jun 3 2009, 04:32 PM, написа:
Здравейте!
Имам 40 - дневно, френско булдоче, момиченце! Прекрасна е, но нещо ме гони параноята, че може би не чува!
Не се впечатлява и не реагира от никакъв шум, дори като спи сме и пляскали на ушите и не се събужда. Мисля си, че защото е бебенце и не реагира още на шум, но и ме е страх, че може да е глуха...
Имал съм и други кученца, но не са били толкова малки, когато съм ги взимал....
Имам 40 - дневно, френско булдоче, момиченце! Прекрасна е, но нещо ме гони параноята, че може би не чува!

Не се впечатлява и не реагира от никакъв шум, дори като спи сме и пляскали на ушите и не се събужда. Мисля си, че защото е бебенце и не реагира още на шум, но и ме е страх, че може да е глуха...
Имал съм и други кученца, но не са били толкова малки, когато съм ги взимал....
Чисто бяло ли е кученцато ? Ако пляската с ръце, реагира ли ? Заведете я на ветеринар, но не кварталния, по възможност специализирана клиника за евентуална диагноза, има възможност да и се направи и тест за тлухота, повече можете да прочетете тук.