Dog.bg Форуми : Фото, моля

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (150 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фото, моля

#141 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 December 2008 - 06:36 PM

Дискриминация ?
Ако за дискриминация приемате изказването ми , против нерегламентираното развъждане , тогава за съжаление ще продължим да имаме конфликти тук.
Никой  не си е позволил да коментира кучетата тук, ако собственика не е поискал това.А и на какво основание да ги коментираме, нито имаме ценз за това , нито има за какво! По вероятно и интересно ще е, да си позволим да коментираме родословни(и го правим,поне тези които познавам и виждам често , знаем много добре недостатьците на кучетата си и никой не се обижда от това) , отколкото такива без родословие , разбираемо защо!

Заставам зад това :

Цитат

Форумът е за всички, които обичат кучета.  :blink:
Не се толерират само желание за развъждане на кучета без порода, продажбата на такива, както и постове, в които се обяснява колко не лошо е това.

Толерантна не мога да бъда към нерагламентираното развъждане ,лъжи , измами с животни и безхаберие на техен гръб, независимо за какви кучета става въпрос,пък ако ще и да са с родословие.
Родословието наистина е само една хартия с информация.Как ще я интерпретираме и използваме зависи от нас.
Някъде прочетох нещо интересно , ще се опитам да го цитирам по памет:
"Когато гледаме едно родословие и кучетата записани в него си представяме какво трябва да бьде кучето . Когато гледаме сьщото това куче в ринга , го виждаме какво е то в този момент , а когато виждаме неговото потомство, тогава разбираме , какво е наистина!"
Всеки сам решава от кьде и как да си вземе  куче,всеки има право на избор и сами си носим отговорност за този избор.Е, тук, можем  да представим  и другата страна , а не само тази от масовите обяви.
User's Signature

Качена снимка

#142 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2008 - 07:30 PM

И аз се чудя от каде се взе тази глупост,каква дискриминация какви 5 лева...???Само незнам и нещо не ми се връзва защо трябваше да се прави проблем от това,че едно момиче беше щастливо от факта че по стечение на обстоятелствата е направила най-добрия избор за СЕБЕ СИ......Никъде не видях да обижда вашия избор........хм но пък виж ти дискрминация.Вместо форума да е за растоварване и обмяна на информация се превърна в място за мерене на.....
User's Signature

Качена снимка

#143 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 07:45 PM

Цитат

И аз се чудя от каде се взе тази глупост,каква дискриминация какви 5 лева...???Само незнам и нещо не ми се връзва защо трябваше да се прави проблем от това,че едно момиче беше щастливо от факта че по стечение на обстоятелствата е направила най-добрия избор за СЕБЕ СИ......Никъде не видях да обижда вашия избор........хм но пък виж ти дискрминация.Вместо форума да е за растоварване и обмяна на информация се превърна в място за мерене на.....
Ти май постоянно си се чудиш и все не ти е ясно :blink:
Това, че изобщо не стопляш от разни намеци... си е твоя грижа :blink:

#144 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 07:47 PM

Всеки си има някакви мотиви да е чувствителен на дадена тема. А родословието е болна тема на всяка една порода, не само на французите. Чак ми е чудно, че все още има потребители, стопани на неродословни кучета, които се засягат. Аз отдавна съм се примирила, че си имам още един помияр. Мен обаче това не може по никакъв начин да ме засегне, истина си е все пак... Жалкото е, че от толкова много изприказвани приказки за тези родословия и развъждания не е попил нито един от тези, които е трябвало да попие, ами се създават комплекси на странични хора...
User's Signature

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 21 December 2008 - 07:59 PM

Мале,как оспамихте темата  :rolleyes: :huh: Искам да гледам СНИМКИ на Френчита,а не да ви чета дърляниците  :-
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:02 PM

Чийта... изобщо не визирам развъжданията. Нито имам желание да развъждам, нито ми е чак, такава голяма страст че да мисля за подобни неща. Просто не ми е приятно да се намеква... как не родословните са безпородни пумяри. И това в някакъв си подраздел на раздела в ОБЩ форум за кучета, където родословните Френски булдоци са само ТРИ и, които всеки знае кои са те.

#147 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:12 PM

Цитат

Всеки си има някакви мотиви да е чувствителен на дадена тема. А родословието е болна тема на всяка една порода, не само на французите. Чак ми е чудно, че все още има потребители, стопани на неродословни кучета, които се засягат. Аз отдавна съм се примирила, че си имам още един помияр. Мен обаче това не може по никакъв начин да ме засегне, истина си е все пак... Жалкото е, че от толкова много изприказвани приказки за тези родословия и развъждания не е попил нито един от тези, които е трябвало да попие, ами се създават комплекси на странични хора...
Комплекси ли?... в никакъв случай ;)
Проблема е, че се казва как не са Френски булдоци... ами от коя порода са тогава? Мелез ли? Ок... мелез ама от какво. По не да знаем как да отговорим ако ни питат :blink: Или напрово да казваме, че са Бостън териери... или Пинчери.
Не знам... да дадат идея вещите в занаята B)

#148 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2008 - 08:25 PM

Цитат

Цитат

Ти май постоянно си се чудиш и все не ти е ясно :blink:
Това, че изобщо не стопляш от разни намеци... си е твоя грижа :blink:
е ама моляви нали вие сте тук за това да обясните на хората и на мен като няй неразбираща за породата френски булдог.
благодаря ви предварително

User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2008 - 08:27 PM

И между другото са повече от три тези с родословията  :Pама май някой незнае ;D
User's Signature

Качена снимка

#150 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:38 PM

Цитат

И между другото са повече от три тези с родословията  :Pама май някой незнае ;D
Хайде изброй ги... ама си помисли добре :blink:

#151 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2008 - 08:47 PM

хахаахх добре-Фифа,Кай,Ипи,Икси и четирите бебета на Драгонес,а мойто няма кво да го броиме то според разбирач като теб не е родословно,ако съм пропуснала някой моля за извинение
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:51 PM

:samodovolen:

#153 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 December 2008 - 09:03 PM

Абе, хора вие сте се побъркали...какво ви става родословно, неродословно. Какво значение има-мойто си най хубаво и толкова, то е ясно!
А за хората с кученцата без родословие...защо така се засягате? Просто приемете, че сте допуснали грешка и това е...с това кученцето ви няма да стане по-лошо. Казвам го от личен опит...първото ми куче е без родословие, второто е със. Между двете няма никаква разлика, освен в това, че за второ се притеснявам много по-малко за здравословното му състояние и знам какво ще стане като порасне...нещо което с първото ми липсваше,до като беше бебе и тичахме постоянно до лекари и до последно не бях сигурна на какво ще заприлича.  ;D Важното е да се разберат предимствата на чистопородното развъждане и да се уважава труда на хората, които се борят за него. А пък ако щете и от егоистична гледна точка-няма да тичате по лекари и да треперите денонощно над кученцето си  ;)
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 10:47 PM

Ей страшни сте бе  :huh:Айде няма нужда да ги броим колко са родословните. Пък още по-малко с родословие от българия защото преди не повече от година, един уважаван в киноложките среди господин ми предложи да ми помогне да се сдобия с така ценния документ-"родословие" за неособено голяма сума  :o  :- Естествено отказах- просто не ми е необходимо и не ми е така важно,но винаги ще го помня и ще имам едно на ум за достоверността на родословията в нашата страна ;)!!!

#155 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2008 - 10:48 PM

и за оправяне на настроението да се върнем към темата ;D
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 11:25 PM

Цитат

Ей страшни сте бе  :huh:Айде няма нужда да ги броим колко са родословните. Пък още по-малко с родословие от българия защото преди не повече от година, един уважаван в киноложките среди господин ми предложи да ми помогне да се сдобия с така ценния документ-"родословие" за неособено голяма сума  :o  :- Естествено отказах- просто не ми е необходимо и не ми е така важно,но винаги ще го помня и ще имам едно на ум за достоверността на родословията в нашата страна ;)!!!
Дам... ;) И в Кинологията корупцията си цари като пич... няма проблеми :kuchence:

#157 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 11:25 PM

Тази ми е от любимите

#158 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 11:27 PM

Брик нещо не те разбрах,я пак?!!