Dog.bg Форуми : Фото, моля

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (150 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фото, моля

#161 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 December 2008 - 12:03 AM

е как  от всичко трябва да се опита иначе няма мира съдейки по мойто прасе,новата ни мания е тоалетната хартия кефа е страшен от разпарчетосването ;D
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 12:34 AM

Цитат

Брик нещо не те разбрах,я пак?!!
Казах, че и в Кинологията има много корупция.
И твоя пример също го потвърждава...

#163 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 01:43 AM

Цитат

е как  от всичко трябва да се опита иначе няма мира съдейки по мойто прасе,новата ни мания е тоалетната хартия кефа е страшен от разпарчетосването ;D

Нали? И моето е така. Ай докопа някаква хартия и я прави на парченца с диаметъс 2 - 3 мм, страшен е. Днес се сбихме за костилка от сушена слива... Прасешка работа.  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 01:01 PM

Цитат

Цитат

Брик нещо не те разбрах,я пак?!!
Казах, че и в Кинологията има много корупция.
И твоя пример също го потвърждава...
Не вярваш ли?

#165 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 01:29 PM

Любимото занимание....
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#166 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 05:36 PM

Цитат

няма да ти ходи на куатрото ако е без ;)

За твое сведение - това беше идеята така да се казва кученцето .... Затова така се регистрирах тук. B)

#167 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 10:35 PM

Момичета .. какво ви стана бе??? Алооо!! Съжалявам, че не съм влизала тези 2-3 дни да спра тези бесмислени спорове навреме. Не сте ме разбрали правилно и се нахвърляте като ..  :o
Обяснявам за последно и спирам, че ще се изядете. Първо, никъде не съм споменавала думата пумияр, боклуци и т.н. Нито съзнателна, нито подсъзнателна ирония съм влагала в мнението си. Исках да кажа, че това, че кученцето беше взето часове преди да напиша имейл "Кога да дойда да го взема?", ми даде още време да търся и мисля какво точно искам. Факта, че съм била готова да го купя Брик означава, че МЕ ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТИНЧЕТО. Ако съм искала с родословие още от началото, нямаше въобще да търся в обяви в нета в Бг, а щях да се насоча навън (както сега). Но впредвид, че си имам работа с други родословни животни, знам много добре какво значи да е с родословие. Затова се замислих и реших да успокоя малко емоциите си и да помисля реално освен, че ще си го гледам и обичам животинчето, дали ще го развъждам, дали ще го водя на имложби и т.н. Още понеже смятам да го водя на изложби - трябва родословие, щото там си нищо без такова. Най-малкото пък за да твърдиш, че имаш дадена порода куче или котка, единственото доказателство за това е РОДОСЛОВИЕТО. Можеш да твърдиш, че кучето в двора на село, което много прилича на немска или каракачанска овчарка е такова, но като не можеш да го докажеш - значи не е. Но родословното животно - знаеш какво взимаш и знаеш какво да очакваш като развитие. Щото всички кученца са сладки като малки и си приличат. Родословието е документ за произход. Може ли да твърдиш, че едно дете е твое като нямаш акт за раждане? Защото родословието е точно акт за раждане на животинчето (не говоря само за кучета, защото има и други видове животни с родословия).
И като толкова ви интересува породата и искате да спомагате за развитието й и разпространението й - КУПЕТЕ СИ РОДОСЛОВНИ КУЧЕТА. Защото с неродословните не само че не помагате, а даже и пречите и по-добре кастрирайте.

И понеже вече се ядосах как така незаслужено ме "оглозгахте", ще ви кажа: "ЗАЩО ПЪК ДА НЕ МОЯ СЛАДОЛЕТ ДА Е ПО-ВКУСЕН ОТ ВАШИЯ???"  :P

#168 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 12:05 AM

^Не съм чела някой от стопаните на мелезите да сме казали, че работим за развитието на породата. И аз пак да кажа (сигурно вече го казвам по навик и само за да си успокоя съвестта най - вероятно) купуването на родословно куче не винаги е въпрос само на доброто ми/ни желание. Пък тази кастрация... повдига ми се като я мерна тази дума. Дайте да направим една важна тема отгоре за родословията, развъждането и кастрациите и да приключим вече с въпроса. Ок, което и да е родословно куче винаги ще е класи над нашите само, защото си има документа. Съгласна! Да, винаги ще има хора, за които "гроздето ще е кисело" и с тях ще си говорим за корупция и прочие глупости. Айде да спрем да мелим вече едно и също.
User's Signature

Качена снимка

#169 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:33 AM

Ето снимките на Брик, които ми беше пратила Пепи  ;D

#170 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:44 AM

Цитат

Да, винаги ще има хора, за които "гроздето ще е кисело" и с тях ще си говорим за корупция и прочие глупости. 

Само дето , съм съгласна с това ,че има  корупция(за съжаление)и  не е до това, че "гроздето е кисело".Не се учудвам ,на това което каза raya_buldog.Защото тя е отказала , но хипотетично каква е гаранцията , че  други са също толкова отговорни ?Познавам човек , който може да разкаже много интересна история по този повод.
User's Signature

Качена снимка

#171 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:51 AM

Трудно се издържа на такъв сладур като Брик, надявам се някой ден да поиграем с него!
User's Signature

Качена снимка

#172 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 11:13 AM

lonesome,не ме познаваш,не бъди така найвен/найвна.Има корупция,не знаеш само колко много има....Аз причина да излъжа за такова нещо нямам. ;).Гроздето нито ми е кисело,нито ми е било защото до сега винаги съм можела да си позволя да имам куче с родословие и то не 1,а колкото си поискам .Както казах след тази случка родословието особено от България за мен е една голяма лъжа и нищо повече.И ако толкова държах на това щяхме да си стиснем ръцете с господина и Рая вече да има документи за родословие,но не.На мен нито ми трябва,нито искам по този начин.И внимавай как се изказваш по мой адрес,за да не започна аз с такива изказвания  :blink:

#173 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 12:37 PM

Нека да няма засегнати. Ако съм говорила за някой конкретно щях да спомена име, ник, каквото и да е. Не мисля, че съм казвала, че корупция няма. Ако така е излезнало, значи не съм се изказала правилно. Просто ми е направило впечатление не само в този раздел, но и на други места, че като се завърти натам приказката и винаги първото, което се намира като един вид оправдание е корупцията. Нея пък навсякъде я има и очевидно не пречи на хората, които искат и могат да си вършат работите съвестно. То по тази логика всеки трябва да въди каквото и както иска и после да си намери някой да му изработи документи. Исках да кажа, че разлика от куче до куче винаги ще има и като се кажат такива неща няма за какво да се сърдим. Още повече, че не всички потребители са толкова търпеливи и отзивчиви, колкото Чийта. Аз нямам какво повече да кажа по темата. Пожелавам на всички весели празници! И накрая да се изфукам със снимката, която изнамерих в интернет.  :wub: :wub: :wub:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 01:26 PM

Снимката е супер. А нали щеше да снимаш Спайк?Слагай му една червена шапка и си сменяй аватара ;)Все пак си собственик на френч...Какви са тези дакели ? ;D
ПП:Четейки поста ти ,lonesome, незнам с какво впечатление си останала , но ние с raya_buldog сме на едно мнение ;) (да не стават недоразумения)
КОмуникацията по форумите понякога е трудна.
User's Signature

Качена снимка

#175 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 01:47 PM

Оххх, щях да се изям от яд. Хиляда хиляди снимки наснимах в онази вечер, ама на сутринта изобщо не стоплих да снимам спящата чернилка. Няма да обещавам повече, да не излъжа пак, ама много съм се наканила да вземам фотоапарата.
User's Signature

Качена снимка

#176 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 05:10 PM

Как ги правите тези хубави снимки... само това не разбрах :rolleyes:
На мен ми е много трудно.. сякаш на пук ми прави :blink:

#177 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:05 PM

етои нашия френски далматинец ;)
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 December 2008 - 11:22 AM

Качена снимка
Качена снимка

#179 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 December 2008 - 11:32 AM

Еее, супер умилителни снимки  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#180 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2008 - 12:56 PM

Много са сладки  ;)

• (150 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9