Фото, моля
Публикувано: 17 August 2009 - 02:49 PM
развъдникът от който взех Харли е много малък...и дори нямат сайт.......незнам но за първи път виждам развъдник без сайт... ано да не са някакви измамници..но за Харли съм 100% сигурна че е чист френски булдог,защото видях мйка му,баща му и братчетата и сестричетата му....бащата и майката на Харли са също светло бежави и са много хубави...дано Харли като порасне да прилича на тях..
името му по родословие е : Harley of HetteFrench...
майка : Sanda of HetteFrench
майка: Franko of HetteFrench

Обичам те Харли...
Публикувано: 17 August 2009 - 03:08 PM
Трябва да провериш в тяхната киноложка организация (мисля , че абревиетурата и е АКС) дали развъдника е регистриран-така е най-сигурно.
За въпроса с цените -наистина, не мога нищо да кажа.Цената се определя от доста неща и е индивидуална за всяко едно кученце,кучило, развъдник и т.н.
На родословието му какво пише за цвета "fаwn" или "cream"?
Тези снимки на Харли -актуални ли са?
Публикувано: 17 August 2009 - 03:16 PM
ето още снимки на Харли ...тези ги правих днес .... и да не са развъдник....за мен няма значение...щом френчито ми е чистокръвно...и толкова си го обичам...
Прикачени снимки

Обичам те Харли...
Публикувано: 17 August 2009 - 03:33 PM

Обичам те Харли...
Публикувано: 17 August 2009 - 03:59 PM
ето още снимки на Харли ...тези ги правих днес .... и да не са развъдник....за мен няма значение...щом френчито ми е чистокръвно...и толкова си го обичам...
Хейй, мацка , я пак си разкажи историята
http://www.frenchbul...h-bulldog-ears/
...че от линка излиза , че кученцето ти се казва Тъкър и вече при всички положения е минало годинката(коментара е писан преди година,когато е бил на 8 месеца)
тц,тц кви неща ставали -днес си правила снимката , а тя още преди година се появява в нета
Ха ха ...Тук има снимка и на "другото" ти френчи
Публикувано: 17 August 2009 - 04:35 PM
Най-много ме учуди, че се окъпа. Къде по по грешка, къде да спаси мен и любимата играчка от удавяне
Публикувано: 17 August 2009 - 04:52 PM
Публикувано: 17 August 2009 - 08:09 PM
Публикувано: 17 August 2009 - 08:26 PM
Абе смятам , че някой са го излъгали много сериозно.
магиз не сьм модератор
Публикувано: 17 August 2009 - 09:00 PM
чета и не вярвам на очите си
хората май че наистина са се побъркали и с каква цел го пише това и лъже тази девойка.
Рени ти много бързо си разгадала тази въобразителка
Хе,много са сладки плажуващите булдочета

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +