От bezdom.info Коте с проблем
Публикувано: 11 January 2009 - 06:19 PM
Сега сме на нови хапове за едноклетъчни паразити. Дано те помогнат най-сетне.

Публикувано: 14 January 2009 - 09:50 AM

Публикувано: 14 January 2009 - 07:45 PM

Весело е с тия двамата. И Сиси като заподскача като диво прасенце около тях, картинката става пълна. Вечер ме посреща цяла глутница. Нали сме на хранителен режим, наложи се да го приложа за всички, тъй като за Рижко вече и шкафовете са достъпни, качва се и омита храната на големите. Гледа с едни очи "Гладен съм бе, умирам, припадам". Явно по-длъжко ще си поживеем с тия двамцата. Имам лекото съмнение, че след като си тръгнат, ако изобщо дойде този славен ден, ще се наложи просто да изхвърля остатъка от драскалката. И кошчето, което си беше относително ново и непредназначено за борба "тежка категория".

Публикувано: 15 January 2009 - 09:03 PM
Отново да благодаря на Mamiha и mrtn за транспорта и помощта.
И две снимки. Джак отново започна подобрение с акото, но Рижко е все така, макар и да не му личи :(

Публикувано: 15 January 2009 - 09:39 PM
Целувки на двамата "посерковци", фенка съм им голяма ;D
Стискам палци да се оправят най-сетне!
Публикувано: 15 January 2009 - 10:13 PM

Публикувано: 15 January 2009 - 10:23 PM
Цитат
Нищо не си пропуснала. Теоретично имаме, да. Само дето не знам кой работещ на пълен работен ден човек може да се възползва от тях. Те, естествено, работят от понеделник до петък и то не до 7 вечерта, когато ние в най-добрия случай можем да стигнем до там. Даже ако не ме лъже паметта бяха само по 2-3 часа на ден на линия и за записвания и за самите кастрации.
ПС: Писали сме едновременно.
Публикувано: 15 January 2009 - 10:35 PM
Цитат
Това са 320 лв, които ако се попита тук предварително, след като се знае записания час, дали няма някой свободен с кола - са доста спестени пари.
Проблема със стационара обаче е нерешим, ако котките ще се пускат после на улицата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2009 - 07:50 AM
Един приятел, който продаваше коли на старо, веднъж се изказа за климатика така :
"По-добре да има и да не работи, отколкото хич да няма!"
Та и във вашият случай. Дано някой успее да се възползва от въпросните безплатни кастрации.
Пожелавам ви успех, момичета!
Джако, извинявай, че ти разсеих темичката! ;D :wub:
Публикувано: 17 January 2009 - 01:40 PM

Публикувано: 17 January 2009 - 01:44 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 06:11 PM

Публикувано: 17 January 2009 - 07:31 PM
Цитат
Не бъди недоволна, не мисля,че те мразят много.Виж ако някой ден намериш под възглавницата не клечка за зъби ,а....тогава вече може да недоволстваш :sarkastichen:Айде оправяйте се,че много се изтормозихте и тримата :palec:
Публикувано: 17 January 2009 - 07:40 PM
Цитат
Цитат
Айде оправяйте се,че много се изтормозихте и тримата :palec:
Преди малко Рижия ака. Как ми се искаше да снимам...да ви покажа...Ама айде, ще ви го спестя. Мисля, че сме на една идея разстояние от звука "туп, туп", идващ от тоалетната. Да не бързам, но рижия отдавнааа не бе акал такова нещо. Не знам каква е причината, жалко, че не се разбра. Сменихме всички видове храни, най-доволна съм от Хилс ай ди. Това е интестинал варианта им. Започнах последните дни като последен опит да им го смесвам с лайта докато минат изцяло на него. Разликата бе поразителна. Започнаха да акат само по 2 пъти, тоест да задържат храната в себе си, да я смилат, иначе в акото съм им виждала и цели несмлени гранули. Само за сведение и двамата бяха на Роял Канин интестинал доста време...Ако избирате между двете , аз съм с две ръце и два крака за Хилс.
Сори за оффа-, Бушката ще ме бие вече. Следващия пост ще е да се похваля, че съм чула специфичния звук ;D