От bezdom.info Коте с проблем
Публикувано: 11 January 2010 - 11:17 PM
Тук се глези:
http://www.youtube.c...h?v=Sg8vQ8Qm_Zk
С любимите клечки за уши:
http://www.youtube.c...h?v=scD-ClkrbiI
Иначе карантината им изтече, сега чакам отговор от мудните англичани какво и кога правим. Надявам се всичко и с тяхното пътуване да мине така гладко, както на трите муцунки.

Публикувано: 11 January 2010 - 11:55 PM
Не ме питай. Диарии ли не бяха, ваксини, имунитети, карантини...и тия туткави англичани. Писах им, че вече нищо не ни спира и ако все още имат нещо за тях да казват, ако не, да търся друго. Не е честно спрямо животните просто, не за друго. За Рижко няма да има проблем с адаптацията, но за Джак не съм сигурна. Пътят ни е отворен вече, време е. Да видим какво ще стане сега.

Публикувано: 12 January 2010 - 12:42 PM

Публикувано: 15 February 2010 - 07:40 PM
Hi Deni
It's more about Jack having medical problems in the future as she looked up his condition on the internet and she didn't want to have to deal with that.
Jenny
Не мога да изразя с думи колко бясна се чувствам след това уточнение и все още не мога да измисля точно какъв отговор заслужават тези хора. Сега се сетиха да проверяват болести и да си правят сметката. След обещанияа за къща и градина и какво ли още не. Единственото, за което съжалявам е даренията, които няколко човека направиха за тестовете. Искам пред тях да се извиня много и както днес им обещах в мейлове, аз ще възстановя тези 300 лв във времето като дарявам на различни случаи по малки суми от тяхно име.
Вече предложих двамата герои в Германия, откъдето казаха, че са имали такъв случай. Ще потърсят дом и за Рижко и Джак, като ме предупредиха, че вероятно ще отнеме повече време. Това си го знаем

Това е по тази история. Още веднъж се извинявам на всички дарители и подкрепящи ме!

Публикувано: 15 February 2010 - 08:06 PM

Публикувано: 25 February 2010 - 12:27 AM
Не се въздържах да го щракна в тази поза:

И красавецът в къщата:

И една съвсем гореща снимка. Без да подозира за неуспеха на не толкова временната си стопанка, Рижко продължава да си стяга багажа :)

Публикувано: 24 March 2010 - 02:18 AM

Публикувано: 24 March 2010 - 10:29 AM
Тази тяхната история няма как да не докосне някого. Винаги я отварям с нетърпение, дори за да разгледам малко техни снимки.
Може пък да е за добро, че до сега никой не ги е поискал...

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 24 March 2010 - 11:14 AM

Публикувано: 24 March 2010 - 11:24 AM
Без малко да забравя да похваля Рижко, който пък е котаракът мечта... такова любвеобилно и грациозно създание... иде ти да го грабнеш на момента и да си го прибереш у дома, за да го гушкаш /или по-скоро той да те гушка/ постоянно.
Публикувано: 24 March 2010 - 11:24 AM
Прекрасни са тези котета, не биха докоснали някой, който просто не си е направил труда да разгледа внимателно темата.
Все някоя добра, широкоскроена душа ще разбере за тях.
Трудно е да гледаш животинче със специални нужди, ако принципно си труден човек, иначе е прекрасно усещането, че си подкрепа и заедно си вървите по пътя.
Още повече, твоето коте ("различно") върви в комплект с личният си рехабилитатор, приятел и душеприказчик :)
Публикувано: 24 March 2010 - 11:40 AM
Още в началото, когато все още не знаех за този форум, прочетох за тях в Бездом. инфо и тяхната история ме трогна безкрайно. Още тогава предложих да помогна с парички за път, но ето че нещата се стопираха вече доста време. За съжаление. Стига да тръгнат на някъде могат да разчитат на финансова подкрепа от мен. Стискам им палци.
Публикувано: 24 March 2010 - 12:02 PM
Но на този етап ще продължа да ги предлагам заедно дори и само защото пътя и новото място ще е по-лесно да се понесе ако има познато същество до себе си. А там вече те ако решат и видят, че се налага ще си ги разделят.
Помрънках за банални глупости, ще извинявате.