Кучета от Гоце Делчев
Публикувано: 25 December 2008 - 10:53 PM
[quote author=borislav71 link=topic=20422.msg548603#msg548603 date=1229846631]
;)...Чапар и баба Мор
здр.Това куче мъжко ли е?много ми хареса имам същата женска но е малка още.на 7 месеца е.можели още някоя снимка ,да сложите,мерси. :blink: :blink: :blink:
;)...Чапар и баба Мор
здр.Това куче мъжко ли е?много ми хареса имам същата женска но е малка още.на 7 месеца е.можели още някоя снимка ,да сложите,мерси. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 26 December 2008 - 01:30 PM
Цитат
ремзи ти кога ще имаш такива кангали?ще ти кажа -никога.ако искаш да ги разбереш какви са питай твоя приятел Сербюлент,той знае за каква висша лига става въпрос.
срещу две три хиени и лъва отстъпва ;D
да такива никога, НО КАНГАЛИ ВИНАГИ ;)
пп.ква висша лига та аз съм в "Б" селска :wub:
Публикувано: 26 December 2008 - 05:09 PM
Цитат
ето и в Севлиево има кангал (караяка),женска на 7 месеца. :blink: ;) :blink: ;)
Гоше, щом има яка дори да е бяла няма да и е студено ;D
Публикувано: 27 December 2008 - 01:05 PM
Цитат
Remzi харесвали ти моята TIGRA как ти се струва за 7 месеца добре ли се развива.Поздрави на всички които имат кангали!!!!!!!!!!!!Да ви радват дълго дълго!!!!!!!!!
докато не видя родителите нищо не мога да кажа,а ще си проличи след 24 месеца като спре растежа на костната система,ако до тогава се развива де ;)
Публикувано: 28 December 2008 - 04:21 AM
Цитат
Remzi харесвали ти моята TIGRA как ти се струва за 7 месеца добре ли се развива.Поздрави на всички които имат кангали!!!!!!!!!!!!Да ви радват дълго дълго!!!!!!!!!
Публикувано: 28 December 2008 - 10:18 AM
Цитат
Цитат
Гошо, не е сляп а и доста породи отглеждал за да знае кое какво е
а критерий за КАНГАЛ Е САМИЯ КАНГАЛ,да ли е при мен или при тебе е без значение
стига да отговаря на стандартите за породата
и в турция 80 % са кърми с МАЛАКЛЪ, а аз имам честа да ги отглеждам и двете КАНГАЛ И МАЛАКЛЪ
ЕТО ТИ КОМЕНТАРА НА Сербюлент под моя клип на АСТРА http://www.youtube.c...h?v=Np6Yrgoj_i4
Публикувано: 28 December 2008 - 10:10 PM
еи не се дърпаите сега ,на мене ми харесеват всички кангали,били те в Гоце Делчев или в Средоселци,я сложете някоя снимка от Гоце Делчев на кангалите,тези на Rmzi ги видях на живо много едри и високи.Весело посрещане на новата година :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->) :->) :->) :->)