С какво храните кучето си?
Публикувано: 25 June 2008 - 04:54 PM
Сега и взимаме по цели човали Royal Canin Golde Retriever :)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 25 June 2008 - 08:55 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 25 June 2008 - 09:11 PM
Цитат
Публикувано: 25 June 2008 - 09:12 PM
Цитат
ГОЛДЪНИТЕ И ВЪОБЩЕ РЕТРИВЪРИТЕ СА СКЛОМНИ КЪМ НАПЪЛНЯВАНЕ В ТАЗИ ХРАНА НА РОЯЛ КАНИН СЪДЪРЖА ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩАСТВА КОИТО НЕ ПРАВЯТ ТАКА ЧЕ КУЧЕТО ДА НАПЪЛНЕЕ
ТАЗИ ХРАНА СЪДЪРЖА И МНОГО ДРУГИ ПОЛЕЗНИ ВЕЩЕСТВА КОИТО СА ЗА ТАЗИ ПОРОДА И НЕ ПРАВЯТ ДЕФЕКТИТЕ НА РЕТРИВЪРИТЕ ТАКА ЧЕ ИМА СИ ЗНАЧЕНИЕ С КАКВО ХРАНИШ КУЧЕТО !
ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ НА ЕДИН МИНИ-ПИНЧЕР ДА ЯДЕ ХРАНА СПЕЦИАЛНО ЗА НМСИ ДОГ :huh:

Публикувано: 25 June 2008 - 09:14 PM
Поддържа защитната функция и здравето на кожата чрез изключителен комплекс от витамини, цинк, мастни киселини и амино киселини.
Защитава ставите благодарение на увеличеното съдържание на хондроитин и глюкозамин, мастни киселини с противовъзпалително действие и антиоксиданти за борба със стареенето на клетките.
Подпомага контрола на телесното тегло чрез пониженото съдържание на мазнини за сметка на увеличено съдържание на протеини и обогатяване с L-карнитин, за по-лесно усвояване на мастните резерви.
Помага за запазване на доброто зрение на кучетата, чрез включване на пигментите Бета Каротин, Лутеин (4мг/кг), Ликолен и Ксантофил. Те намаляват вредното въздействие на ултра-виолетовите лъчи.
Специалната форма и структура на гранулата предотвратяват лакомото поглъщане на храната и осигуряват поддържането на добра устна хигиена.
Ако ги има тези неща наистина е хубаво.
Публикувано: 25 June 2008 - 09:25 PM
Цитат
И не викай - главните букви се приемат като крещене във форумите.
Цитат
То е ясно, че е хубаво да ги има. Ма не само за голдъните, а за всяко едно куче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 June 2008 - 10:55 PM
Цитат
:blink: От теб очаквах. :blink: Благодарско.
Валя, мерси за извадките. :palec: Явно има хубав замисъл в породните храни, но за мен са си комерсиално трикче и излишно изхвърляне, дори да може човек да си позволи 20лв повече за манджа.
Софи-Хана, внимавай с главните букви и емотиконите, когато пишеш във форум. Имам лека алергия към тях.
Публикувано: 30 June 2008 - 03:08 PM

Публикувано: 13 August 2008 - 11:33 AM
На сухите се мръщи, независимо какви са, а съм му давал всичко. Едно приятелче работи в склад за храни та ми даде малко от една чешка - Puffins. Харесва я защото за джоб гранули, ама... май не ми е по джоба.
Та в крайна сметка - май с каквото и да храня - цената си е все една.
Публикувано: 13 August 2008 - 10:18 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 15 August 2008 - 10:02 AM