ами така е то, като си живеят спокоен нормален живот в нормална държава.
Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 17 July 2009 - 09:13 PM
Откакто се появиха снимките влизам, гледам, рева и излизам. Лейла е голямата ми бездомна любов. Тя стана причината да се застоя в подфорум "Без дом". Толкова съм щастлива за нея, а и за Пърси, че тя пък колко мъки изживя, за да види Лейла белия свят...
Еееех....
Еееех....
Публикувано: 18 July 2009 - 06:26 AM
Илит не бях се замисляла над тази страна на нещата, ти сега ме насочи на там. Всъщност и при мен се получи нещо такова, аз благодарение темата на Лейла се запознах с Марина и нейната голяма мечта да види Лейла в едно любящо семейство в белия свят. Радвам се на щастието и на двете - Лейла и Марина. Да сте живи и здрави и много години да се радвате на това щастие....
Публикувано: 04 June 2010 - 11:37 AM
Сигурно си спомняте за Лейла, моето Грозно пате?
Днес получих снимки на момичето от Виена и един мноооооооого дълъг мейл от Михаела,нейната осиновителка,
,който чакам синът ми да ми преведе, тъй като е на немски.
Лейла вече от една година е виенчанка.Живее с още едно кученце и с две деца.
Хора, много съм щастлива да видя Лейла спокойна,обичана,вън от всякакви опасности и далеч от лоши хора.
Днес получих снимки на момичето от Виена и един мноооооооого дълъг мейл от Михаела,нейната осиновителка,
Лейла вече от една година е виенчанка.Живее с още едно кученце и с две деца.
Хора, много съм щастлива да видя Лейла спокойна,обичана,вън от всякакви опасности и далеч от лоши хора.
Публикувано: 04 June 2010 - 12:00 PM
Вижте я колко е хубава,напълняла,лежи като принцеса в новото си кожено легло
Искам отново да благодаря на хората от форума,които помогнаха тази хубава приказка да се случи на Лейла, особено на:
д-р Димов, който направи двете тежки операции на тазобедрената дисплазия и уреди един месец безплатен престой на стационар,
Мариета Станкова, която се грижеше за нея перфектно,
на всички приятели от форума,които ми помогнаха с парички за хотела- Илит, Vanyan, Wind и [/b]Grima,дано не пропускам някой,извинявам се предварително!
на Соня Митрева,която направи Лейла виенчанка
на Силвана от Австрия,която одобри осиновителите на Лейла
[b]на всички от този форум, които ме подкрепяха!
Искам отново да благодаря на хората от форума,които помогнаха тази хубава приказка да се случи на Лейла, особено на:
д-р Димов, който направи двете тежки операции на тазобедрената дисплазия и уреди един месец безплатен престой на стационар,
Мариета Станкова, която се грижеше за нея перфектно,
на всички приятели от форума,които ми помогнаха с парички за хотела- Илит, Vanyan, Wind и [/b]Grima,дано не пропускам някой,извинявам се предварително!
на Соня Митрева,която направи Лейла виенчанка
на Силвана от Австрия,която одобри осиновителите на Лейла
[b]на всички от този форум, които ме подкрепяха!
Публикувано: 04 June 2010 - 02:58 PM
Имам вече и превод на писмото на Михаела, което е много мило написано и е много дълго.
Михаела пише, че Лейла доста време,след като е пристигнала,е имала проблеми-първо кожни,на места чак се е виждала кожата й (предполагам, че е от стреса)и е ходила несигурно (като замина, тя още не се беше възстановила напълно след операциите).След добра "лекарска намеса" тя вече е добре.
Всеки ден Лейла ходи с Михаела на работа в студиото й за ноктопластика, където се познава с всички клиентки и всички много я обичат. Имало три пенсионерки, които редовно я разхождали по 2-3 часа наоколо.Студиото се намира в голям комплекс от магазина и когато Лейла огладнеела, просто си слизала на долния етаж в магазина за животни и те й давали да хапне.
Всички клиенти й носели разни лакомства и много я обичали.И всички в комплекса я познавали.
Лейла ходи и да плува, първоначално не с голямо желание, но вече свикнала и се забавлявала.
Не обичала много деца, особено момчета, но с двете деца на Михаела била "като едно цяло"
Не обичала много други кучета ,но прекрасно се разбирала с тяхното друго куче и го приемала като свое дете.
Жената непрекъснато пише "Лейла явно е преживяла доста", защото още в някои ситуации реагира като травмирано куче.Наскоро нещо си играела с нея и Михаела й казала "Баф", а Лейла се изплашила и се скрила под една кола и излязла оттам след големи увещания и предложени лакомства.
Изключително мило и подробно писмо, направо не съм очаквала!!!И сама ми предлага, ако искам още снимки или да ми разкаже още нещо, да й пиша.
Ще й благодаря и ще й пратя на Лейла двете снимки, когато беше на 3 месеца като плюшена играчка.
Михаела пише, че Лейла доста време,след като е пристигнала,е имала проблеми-първо кожни,на места чак се е виждала кожата й (предполагам, че е от стреса)и е ходила несигурно (като замина, тя още не се беше възстановила напълно след операциите).След добра "лекарска намеса" тя вече е добре.
Всеки ден Лейла ходи с Михаела на работа в студиото й за ноктопластика, където се познава с всички клиентки и всички много я обичат. Имало три пенсионерки, които редовно я разхождали по 2-3 часа наоколо.Студиото се намира в голям комплекс от магазина и когато Лейла огладнеела, просто си слизала на долния етаж в магазина за животни и те й давали да хапне.
Всички клиенти й носели разни лакомства и много я обичали.И всички в комплекса я познавали.
Лейла ходи и да плува, първоначално не с голямо желание, но вече свикнала и се забавлявала.
Не обичала много деца, особено момчета, но с двете деца на Михаела била "като едно цяло"
Жената непрекъснато пише "Лейла явно е преживяла доста", защото още в някои ситуации реагира като травмирано куче.Наскоро нещо си играела с нея и Михаела й казала "Баф", а Лейла се изплашила и се скрила под една кола и излязла оттам след големи увещания и предложени лакомства.
Изключително мило и подробно писмо, направо не съм очаквала!!!И сама ми предлага, ако искам още снимки или да ми разкаже още нещо, да й пиша.
Ще й благодаря и ще й пратя на Лейла двете снимки, когато беше на 3 месеца като плюшена играчка.
Публикувано: 04 June 2010 - 09:47 PM
Никога няма да забравя първия ден,в който видях Лейла,когато Марина я доведе в клиниката за първия преглед.Въртеше дупето като манекенка
После и всички операции и тревогите около това ще има ли къде да бъде настанена.Марина ти направи толкова много
Бъди жива издрава и продължавай в същия дух
и на всички,без чиято помощ сегашния живот на Принцеса Лейла не би бил възможен!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 21 June 2010 - 04:06 PM
Здравейте всички почитатели на ЛЕйла!
Имам ново писмо от Михаела, стопанката на Лейла и много искам да ви зарадвам с нови снимки.
Лейла е много добре, след двете тежки операции, които д-р Димов направи тук,тя се е възстановила напълно,тича и се движи съвсем стабилно, и играе на воля с другото куче на стопаните си.
Имам ново писмо от Михаела, стопанката на Лейла и много искам да ви зарадвам с нови снимки.
Лейла е много добре, след двете тежки операции, които д-р Димов направи тук,тя се е възстановила напълно,тича и се движи съвсем стабилно, и играе на воля с другото куче на стопаните си.

Вход

Горе
Цитиране +