Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 02 March 2009 - 10:38 PM
Публикувано: 03 March 2009 - 12:33 AM
Публикувано: 03 March 2009 - 10:08 PM
SMitreva, в Mar 2 2009, 11:10 AM, написа:
Виждам аз днес, че Лейла не е в новото си креватче, защото малките хулиганки са я изгонили! Значи хем ще е гладна, хем ще спи на пода! :D Моля, да се вземат мерки и да се наложи ред в тяхната спалня! (шегувам, се, но Зендра е малка нахалница!). Лейла си намери там и един ухажор, малко дребен и невзрачен за нейната красота, но тя гледа на нещата отвисоко
Публикувано: 04 March 2009 - 09:29 AM
Публикувано: 10 March 2009 - 10:42 AM

..и тя не остава по-назад с играчките... :)
http://www.youtube.c...h?v=9oJUIPkZvl4

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 10 March 2009 - 11:25 AM
Илит, в Mar 4 2009, 10:39 AM, написа:
Не е търговски трик, ето че на толкова много мейли, пратени от мен и от Илит до разни приюти, имаме само две запитвания за нея. Просто не впечатлява с външността си, което компенсира с характера си, но той не се вижда на снимките. Не е малка, дребничка, с някаква сладка муцунка, дето ти идва да я изядеш! Като малка беше бонбон, после като опъна тези дълги крака и развали всичко! Тя ми е най-грозното улично куче-факт! Но пък е кротка, гушкава, супер любвеобилна!!!
Публикувано: 10 March 2009 - 12:44 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 10 March 2009 - 01:16 PM
Публикувано: 10 March 2009 - 02:14 PM

А за заминаването, не се отчайвай, някои кучета и само с едно запитване удрят шестица от тотото, та Лейличка ли няма... Искрено вярвам, че още преди лятото да дойде, Лейла, щастлива и доволна, ще ни праща снимки от чужбинско (е, то ако замине за Норвегия, лято е силно казано, ама...).
Публикувано: 10 March 2009 - 02:36 PM
Публикувано: 10 March 2009 - 03:01 PM
И аз веднъж бях подведена при положение, че сама ми беше предложила. Добре, че я има nort2005 тя го прати в Швейцария (но остана във Франция).
Никога не съм писала в тази тема, но Лейла е просто чудесна, ще му провърви на момичето.
п.с. не мога както беше в стария форум да вмъквам цитати, за което се извинявам, че така във въздуха стой цитирания текст.
Натисни "отговор" на поста, на когото отговаряш. Така в твоя пост ще се появи като цитат този пост.
мод

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 10 March 2009 - 03:23 PM
PURSY, в Mar 10 2009, 02:46 PM, написа:
Е, ти пък сега. Повечето от нас биха убили, за да имат такива дълги, изящни крака като нея!

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 16 March 2009 - 10:42 AM
да бе да, при нас тези не минават
PURSY я е страх някой да не я хареса за това така говори да заблуждава

тук има още снимки не само на Лейла , но и на приятелите и Фери, Джина, Мила, Зендра, Кики
Голямата банда