Ето че се сбъдна моята мечта отново да се срещна с Лейла
Знаех, че рано или късно отново ще я видя.Видяхме се в ателието на Михаела, нейната стопанка, където те всеки ден заедно прекарват работния ден. Когато влязохме в ателието Лейла я нямаше и изведнъж Михаела я повика и тя излезе иззад рецепцията-оказа се, че това е нейното място.
В първите няколко секунди Лейла не ме позна и беше объркана, но в момента, в който й проговорих на български, не само, че ме позна, ами започна такава радост, такива целувки, непрекъснато се въртеше и подскачаше и ме целуваше, и едвам я снимахме.Бях й взела бисквитки, тя с огромна радост ги взимаше една по една и ги носеше на нейното място.Когато започваше да лае от радост, жената само й казваше "Лейла" и тя веднага спираше.
Лейла е прекрасна, лъскава, красива и в много добра форма, само когато тичала повечко й личало, че е имала тежка операция.
Ето няколко не много добри снимки, защото тя не се спря от вълнение на едно място
Лейла изпраща на всичките си почитатели най-топлите си Виенски целувки!
Най-специални на Илит, която много я обичаше и много ме подкрепяше през цялото време, докато траеха тежките премеждия на куклата.