Храната ..
Публикувано: 24 August 2009 - 01:56 PM
Minkmink порбвай да ги смесиш двете храни, като постепенно увеличаваш частта на новата храна. Така няма да му се разстрой коремчето, и няма да усети смяната така драстично.
Преди два дни и сменихме храната от Royal Canin на някаква немска храна Belkando. Някой има ли наблюдения върху тази храна. Пише че е с 80% месо и има съставка Имун Про. Подсилва имунната система.На хартия ми изглежда много добра. И кучето я харесва много. На по големи гранули е, и дъвче, което си е феноменално направо.
Но моля споделете дали има пробвали я, доволни или не.
Преди два дни и сменихме храната от Royal Canin на някаква немска храна Belkando. Някой има ли наблюдения върху тази храна. Пише че е с 80% месо и има съставка Имун Про. Подсилва имунната система.На хартия ми изглежда много добра. И кучето я харесва много. На по големи гранули е, и дъвче, което си е феноменално направо.
Публикувано: 24 August 2009 - 03:00 PM
minkmink ако решиш да и сменяш храната наистина трябва да е постепенно.
Ден 1 и 2-75% стара храна+25% нова храна
Ден 3 и 4-50% стара храна+50% нова храна
Ден 5 и 6-25% стара храна+75% нова храна
Ден 7 и след това-100% нова храна
Sparky_TabY нямам мнение за тази храна.
Ден 1 и 2-75% стара храна+25% нова храна
Ден 3 и 4-50% стара храна+50% нова храна
Ден 5 и 6-25% стара храна+75% нова храна
Ден 7 и след това-100% нова храна
Sparky_TabY нямам мнение за тази храна.
Публикувано: 25 August 2009 - 02:10 PM
Цитат(DJAKO_ @ Aug 25 2009, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
хУбава ли е храната на Chicopee.. ? дО сега дори не знаех, че съществува, но вчера я видях в един зоомагазин..
ние използваме само консерва на тази храна, смесваме си я гранулките по малко веднъж на няколко дни и засега нито повръщане, нито разтройство, аз лично съм доволна от нея. На външен вид изглежда добре, големи късчета от нещо, което пирлича на месо, сос и мирише апетитно..
тук пише повече за храната http://www.dogmenu.e...p?categoryID=78
пише, че е high premium, така че би трябвало да е добра, поне на хартия звучи добре
Публикувано: 26 August 2009 - 10:04 AM
Я да ви питам открили ли сте зависимост м/у миризмата на кучето и храненето с гранули. Чърчил доста мирише и започвам да си мисля, че и гранулите имат вина за това. Както при хората, когато ядът определени неща и им се засилва телесната миризма?
Публикувано: 26 August 2009 - 11:03 AM
Цитат(Sparky_TabY @ Aug 24 2009, 02:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Minkmink порбвай да ги смесиш двете храни, като постепенно увеличаваш частта на новата храна. Така няма да му се разстрой коремчето, и няма да усети смяната така драстично.
Сега видях това...
Фифа от време на време яде Белкандо, а Кай от доста време е само на нея.Храната е добра.
Публикувано: 26 August 2009 - 02:24 PM
Цитат(DJAKO_ @ Aug 26 2009, 02:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
дО сега не се бях замисляла за това Канибалка.. нО може и да има.. 

Незнам, но въпреки къпането и редовното хигиенизиране мирише не мирише на малко куче... Няма и /да чукам на дърво/ кожни проблеми.
Лошото е, че в рояна, в който живея няма друга храна от класа на Р.Канин за да мога да направя съпоставка...
Публикувано: 26 August 2009 - 09:03 PM
Аз лично не съм фен на Роял Канин,естествено не според моя вкус,а на кучетата ми.
Нито едно от трите не я харесва,както вече съм казвала доволна съм от Еукануба,
но по съвет на развъдчицата,от която взех Хелена смених храната с Про План и също
съм доволна (жената храни кучетата си с тази храна,а те изглеждат чудесно) със сигурност
има и други качествени храни,кучетата ми да миришат не съм усещала,освен ако не са
се овъргаляли някъде
Нито едно от трите не я харесва,както вече съм казвала доволна съм от Еукануба,
но по съвет на развъдчицата,от която взех Хелена смених храната с Про План и също
съм доволна (жената храни кучетата си с тази храна,а те изглеждат чудесно) със сигурност
има и други качествени храни,кучетата ми да миришат не съм усещала,освен ако не са
се овъргаляли някъде

Публикувано: 29 August 2009 - 04:09 PM
http://www.happydog....e=BG&kat=Africa
Една нова , интересна храна ,особено за алергични кучета.
А Фифа опита една мостра и "каза", че е вкусна
,но за сега ще си остане само с мострата
Една нова , интересна храна ,особено за алергични кучета.
А Фифа опита една мостра и "каза", че е вкусна

Публикувано: 31 August 2009 - 02:46 PM
Да попитам, на каква възръст кучето може да премине на обща храна. Не изцяло разбира се. Чувала съм, че е добре около 20% от храната да е обща и 80% гранули. Предполагам се дава ориз, картофи, месо, всичко без мазнини и подправки предполагам. За сега даваме само гранули и лакомствата на Педигри като награди.