Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#1861 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 September 2009 - 10:23 PM

Цитат(DessyD @ Sep 30 2009, 11:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
сигурно означава, че е травестит ... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

E това не ми беше хрумвало....ама има хляб в това..... be_107.gif be_107.gif be_107.gif
Подозирам обаче, че проблема май е в цвета на косата разправят, че изглаждал успешно мозъчни гънки.... db_046.gif
Както казва един български класик: "Колко мъка има по този свят Боже..."
User's Signature

Качена снимка

#1862 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 09:12 PM

Цитат(DessyD @ Sep 30 2009, 11:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ceasar, подозирам, че съзираш някаква прилика с твоя позната ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ... не смея да гадая коя ... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ....

И имаме зрител РАЗпознал точният резултат....Моля след предаването да се обади в редакцията, за да уговорим получаването на наградата си.... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Аз лично се радвам, че този форум е толкова четен..... af_089.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#1863 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 09:17 PM

И поздрави за всички фенове на Левски.... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#1864 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 02 October 2009 - 05:18 AM

...ceasar, ако продължаваш така да разстройваш 'най-нежните' струни на човешката душа, може и да се видим в 4-то РПУ!

#1865 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 02 October 2009 - 11:47 AM

И аз съм на такава вълна тия дни и искам да ви поздравя. ab_041.gif af_089.gif

Всяка прилика с други лица да се счита за случайна tb_195.gif и не нося отговорност за нея.

#1866 Guest_LucaB_*

Публикувано: 02 October 2009 - 08:57 PM

#1867 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 09:32 PM

Цитат(LucaB @ Oct 2 2009, 09:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Да не са ви прегрели линиите?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1868 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 October 2009 - 10:04 AM

...o-o-o, телекомуникациите никога не са ми били страст, виж наказателно- правните пикантерии ги харесвам, напр.
различни видове официални и частни документи /протоколи/, които имат по смисъла на чл.106 от НПК значението на веществени доказателства. Интересно е как в хода на изследването на документите се откриват признаци, носители на информация за обстоятелствата на извършеното престъпление. Еййййй, много експертизи на фалшиви документи има бе- калиграфска, белегоописателна, графометрична и т.н. Ама знаеш ли какво ми е най-интересно, как доказват един документ кога е издаден - луминисцентен анализ във видимата и инфрачервената зона на спектъра, микроскопски методи, фотографски и т.н. И източниците на информация в хода на едно разследване са много интересни, фото-, видео- и киноснимки те били много ефективен метод! Така де, Вие ми пълните главата с чалга- клипове, нека и аз малко напълня Вашата!

Хайде време е за пробуждане....

#1869 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 03:55 PM

Цитат(LucaB @ Oct 3 2009, 09:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...o-o-o, телекомуникациите никога не са ми били страст, виж наказателно- правните пикантерии ги харесвам, напр.
различни видове официални и частни документи /протоколи/, които имат по смисъла на чл.106 от НПК значението на веществени доказателства. Интересно е как в хода на изследването на документите се откриват признаци, носители на информация за обстоятелствата на извършеното престъпление. Еййййй, много експертизи на фалшиви документи има бе- калиграфска, белегоописателна, графометрична и т.н. Ама знаеш ли какво ми е най-интересно, как доказват един документ кога е издаден - луминисцентен анализ във видимата и инфрачервената зона на спектъра, микроскопски методи, фотографски и т.н. И източниците на информация в хода на едно разследване са много интересни, фото-, видео- и киноснимки те били много ефективен метод! Така де, Вие ми пълните главата с чалга- клипове, нека и аз малко напълня Вашата!

Хайде време е за пробуждане....

Добре, добре, информирали сте се за методите за получаване на информация за времето на извършване на престъплението. На мен пък лично ми е по- интересно как получават информация за извършителя на престъплението чрез изледване на косвените източници на информация, тъй като те реално не същестуват на това място, но се възпроизваждат чрез анализ на конкретната обстановка, т.е. определя се всяко едно действие на извършителя. Определяне на пол, възраст, номер на обувки, дефект на крайник, пломба на зъб, плешивост, прегърбеност, счупен нокът, та дори и бременност само от една празна стая, с леки изменения в средата, си е направо изумително :) за да продължа мисълта Ви ;) Аз лично от криминалистическите експертизи уважавам най- много дактилоскопната, виждал съм как се прави, бях приятно изненадан, как мастилото изчесва от папиларните линии чак след седмица :)

#1870 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 October 2009 - 05:05 PM

....да-а-а-а, експертизи да щеш - Експертиза на почерка и подписа; Експертиза на писмената реч; Експертизи за изследване материалите на писмени доказателства; Трасологични експертизи; Балистична експертиза; Биометрични криминалистични експертизи; Дактилоскопна експертиза; Портретна експертиза; Експертизи на звукозаписи и видеозаписи (фоноскопна експертиза); Съдебномедицински експертизи ; Компютърно техническа експертиза; Съдебна ветеринарномедицинска експертиза и т.н. и т.н - аз все пак съм все още лаик в тази област, ама виж как специалистите си разбират от работата

...всичко виждам, всичко знам..

#1871 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 October 2009 - 05:42 PM

Виждам,че тук има хора, които се интересуват и желаят да станат специалисти в определена област! Нека да ви дам поле за изява! Може ли да направите компютърно-техническа експертиза на тази снимка и да я обследвате пряко и косвено? И да представите научно обоснован доклад!

#1872 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 October 2009 - 06:24 PM

Съгласно Exchangeable Image File Format, който е част от DCF стандарта, снимката е правена на 24.07. 2008г. ;
Производител на апарата/устройството: SONY; Модел на апарата/устройството: DSC-W55; Ползван софтуер: Adobe Photoshop CS4 Windows; Време на експозиция: 0,0025; Бленда (F): 4,5; Програма на експозиция: 2; Светочувствителност (ISO): 100, 100; Максимален ъглов обхват на лещите: 3; Режим на измерване: 5; Светкавица: 16
Толкоз от дилетантите! Компютърно-техническа експертиза и научно- обоснования доклад оставяме на експертите- те пък с какви чудесии боравят, ау-у-у........

#1873 Guest_LucaB_*

Публикувано: 03 October 2009 - 06:30 PM

Пробвай и ти!!!

#1874 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 October 2009 - 06:59 PM

Яяя интересно, даже имам подобна. Правени са със Samsung Digimax S500, дата: 29.07.2008ма година.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1875 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 October 2009 - 07:06 PM

Цитат(Vesela_5 @ Oct 3 2009, 06:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Виждам,че тук има хора, които се интересуват и желаят да станат специалисти в определена област! Нека да ви дам поле за изява! Може ли да направите компютърно-техническа експертиза на тази снимка и да я обследвате пряко и косвено? И да представите научно обоснован доклад!

Поморие, града, на 200 метра от кея. Е .. може и малко повече да са, но кея е в ляво. ab_041.gif

#1876 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 08:57 PM

Много образователни теми сте заразнищтвали...Браво! Признавам си, че ме впечатлихте с толкова много експертизи. Звучи интересно и още по-интересно ще стане ако се направят такива на определени конкретни документи...Даааа дали да не се намери някои специалист и да се плати за определено проучване просто ей така от чисто образователна цел... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1877 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 October 2009 - 10:24 PM

Уааау, много сте задобряли в експертизите бре хора !!! ud_009.gif ab_041.gif ae_085.gif

Е разбира се, аз нямам за цел да се меря с някого другиго и за
това ще да ви постна някоя и друга аматьорска снимчица на едно мое
производство, собственост на голямият ми приятел Искър Илиев от Силистра...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1878 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 11:28 PM

Весела, демек тук "палетата" са на 3,5 месеца... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif хванала ги е радиацията ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif сигурно за това са толкова голями ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ...
Тихомире, ти току няма,няма и извадиш нещо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif .
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1879 Guest_LucaB_*

Публикувано: 04 October 2009 - 05:10 AM

Цитат(bulldogmen @ Oct 3 2009, 10:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Весела, демек тук "палетата" са на 3,5 месеца... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif хванала ги е радиацията ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

...не бе, това е просто шега !

#1880 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2009 - 07:26 AM

"Ние сме руси, ужасно руси..." ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

За сутрешно събуждане, че иначе вечер може да не спи човек.... smile.gif
User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +
  • « Първа