Всеки убеждава, че родословието удостоверява, че кучето НЯМА НАСЛЕДСТВЕНИ БОЛЕСТИ!!!!!
Всеки гарантира, че онзи лист хартия ти е дарил най - прекрасното животно, за което си мечтал, само защото имаш този лист хартийка, която не струва нищо!!!!!
Всички знаете кой са родителите на Арис, но аз бих искала да ви ги кажа още един път:
Майка - BRETA VON PELIA STAFF 2 - CAC, 1 - EXEL;
Баща - HADES OF ANGELS STAFF 3 - CACJ, 1 - CAC, 1 - BOB;
При вземането на родословието на Арис от човека който издава самите родословия ни беше съобщено, ча Майката ( чието име споменах по-горе) ражда кученца с "дефектни уши" и че децата й нямат "всички зъби"!!!! Ами да попитам аз защо ми се връчи родословие на куче ЧИЯТО МАЙКА по думите на самия предцедател не става за селекциониране!!!! Как може човека който издава родословия да знае за проблем който има дадено куче, но то да продължава да създава поколения с "дефектни уши и без зъби"!!!!
На 30 декември Арис претърпя операция, от която за щастие е вече възтановен, което е НАЙ ВАЖНОТО ОТ ВСИЧКО ДРУГО!!!!!!
Говорех с много лекари тук, бях по едни от най реномираните немски клиники за да се вземе най - доброто решение за кучето ми!!!!
Единия тестис на Арис не падна, и си остана в корема му!!!! Нямаше никакъв шанс да се направи интервенция с която да се предизвика принудително падане на тестиса - единствения вариант - премахване!!!!!
Със всичките лекари - специялисти, с който говорех казаха, че 96 % от кучетата който се раждат с този проблем е ГЕНЕТИЧНО ПРЕДАДЕН ОТ СТРАНАТА НА БАЩАТА!!!!!
Когато купирахме ушите на Арис, много хора от КЛУБА писаха " аман от безоотговорни стопани ", съжелявам че трябва да върна тези думи, по този гаден повод, но АМАН ОТ БЕЗОТГОВОРНИ СЕЛЕКЦИОНЕРИ, РАЗВЪДЧИЦИ, ПРЕДСЕДАТЕЛИ И УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ КЛУБ!!!!!
Твоето и моето куче имат много сходни родословия! Майката на моето куче е от майка BRETA VON PELIA STAFF, само че бащата на майката е Oziris, a ne Hades, имате кръв по бащина линия от Дон, ние пък имаме от INT AND MULTI CH Milwaukee De Ngorong-Ngorong- все добри кучета. Да ви кажа, че аз също открих неща в моето куче, които не би трябвало да са така. Най- вече що се отнася до харакер! За това и изказвам такива мнания относно този начин на действие на кинологията!