Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 22 January 2010 - 11:49 PM
Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.
Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.
За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.
Но това е друга тема ...
Публикувано: 22 January 2010 - 11:59 PM
Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.
Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.
За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.
Но това е друга тема ...
Отлично писание.
За жалост тук не се гради информация ,
за породата,а само и единствено се "п.юе"
в/у БРФК и Български Кинолож.Клуб.АСТ.
Всяко второ изречение започва с това или
пък се руши авторитета на Бг развъдниците............
Публикувано: 23 January 2010 - 12:06 AM
В болката на тези хора има много истина, която трябва да се знае. Всеки сам може да си направи изводите и да намери пътя си, ако иска да върви напред.
И да, много от тези хора имат български развъдници за други породи. Но както започнах, полемиката е безсмислена и продължава в всяка тема, нещо повече - умишлено се предизвиква и подклажда от всички.
Публикувано: 23 January 2010 - 12:10 AM
п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !
Публикувано: 23 January 2010 - 12:12 AM

Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам!

Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли?

Публикувано: 23 January 2010 - 12:16 AM
п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !
Само да напомня, че в случая никъде не ставаше дума за "семейството", а за Дон.

Публикувано: 23 January 2010 - 12:21 AM

Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам!

Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли?

Чета всичко, или почти всички теми ... даже и в Другата България. Мани ..

Статията по горе е интересна, взех я от тук
Публикувано: 23 January 2010 - 12:22 AM

Публикувано: 23 January 2010 - 12:24 AM

Публикувано: 23 January 2010 - 12:30 AM

Публикувано: 23 January 2010 - 12:33 AM

Публикувано: 23 January 2010 - 12:40 AM
Публикувано: 23 January 2010 - 12:45 AM
Публикувано: 23 January 2010 - 12:54 AM

Този харесва ли ти Илко, нищо че не е тиграк?

Страхотен е наистина!!!! Такова кутре скоро не съм виждал - булдозерче

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 23 January 2010 - 12:58 AM
Публикувано: 23 January 2010 - 01:00 AM
Публикувано: 23 January 2010 - 01:17 AM

...пак по мазола

Публикувано: 23 January 2010 - 01:23 AM