Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#2481 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 January 2010 - 09:37 PM

Цитат(dog_boy @ Jan 22 2010, 10:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
прави впечатление че има много анонимни и гости дето впе се появяват като става напечено когато се пише за клуба.....

Абсолютно,вие сте един от тях ae_085.gif

#2482 Потребителят е офлайн   dog_boy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 09:39 PM

Цитат(Bluray_dog @ Jan 22 2010, 09:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dog_boy @ Jan 22 2010, 10:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
прави впечатление че има много анонимни и гости дето впе се появяват като става напечено когато се пише за клуба.....

Абсолютно,вие сте един от тях ae_085.gif

хахахахаха оценявам чуството ти за хумор.....хахахаха

#2483 Потребителят е офлайн   grisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 09:39 PM

Цитат
Понеже искате да пътувате заедно с друг
за световно или европейско,а аз имам
транспорт,и ще ходя,за това попитах ; )

Абе човек много несвързани ги пишеш, хората тук говорят важни и смислени неща ab_041.gif а ти кво бизнеш искаш да правиш,че да ти излезне танкана пътуването!!!!! ab_041.gif
User's Signature

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"

#2484 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 22 January 2010 - 11:00 PM

Тук омразата минава всякакви граници. Сега и Don King of Ring's започнахте. Лудост някаква ...

#2485 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 January 2010 - 11:17 PM

Абе аз цяла вечер се чудя и мая, дали въобще може някой доктор да са ти е казал, че
нещеш ли крипторхизма се онаследява чрез бащата? Той е генетично предаван, обаче аз
си мислех до сега че може би се предава от страна на майката понеже ако бащата не е такъв,
неговите баща и дядо не са били такива как може да се твърди такова безумно нещо? Хм, странно...
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2486 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2010 - 11:27 PM

Хубава статия за крипторхизма

Генетичните причина за крипторхизъм е известна и тя може да бъде причинено от обикновено автозомно рецесивен ген, въпреки че може да има някои незначителни доказателства, че то може да бъде polygenic (причинена от повече от един ген, действащи заедно). Тя е секс ограничен черта, защото тя може само да се изразява (т.е. вижда) в единия пол, в този случай мъжете, защото дори и ако една жена има гени, необходими, за да бъде крипторхидни тъй като тя няма тестиси тя не може да изрази състояние. Това е автозомно, тъй като не включва секс хромозоми. С други думи, тя не е достигнала определени от един пол или други, но и от двете - така че не обвинявам само мъжко куче или просто кучка, и двамата имат еднакъв принос към проблема.

#2487 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:29 PM

Цитат(dog.bg @ Jan 22 2010, 11:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тук омразата минава всякакви граници. Сега и Don King of Ring's започнахте. Лудост някаква ...

Дог,намесих Дон,понеже се разисква проблема
с крипторха,за който потребител твърди,че
се предава генетично от таткото.Е в крайна
сметка не разбрахме сега,дали черно белите
кучета,които публикувах татко и син / Дон и Хадес/,
си имат атрибути,или нямат...
Споменах,че на изложби не се допускат кучета
крипторхи,камо ли да побеждават,пък и световни
шампиони да стават.От страна на майката е
абсурт да се предаде.Нали се сещате,че просто
е изключен факта за крипторхи кучета,участващи
в родословията???!...та - мисля си,че това е
УМИШЛЕНА провокация?!

#2488 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:36 PM

Цитат(grisha @ Jan 22 2010, 09:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Понеже искате да пътувате заедно с друг
за световно или европейско,а аз имам
транспорт,и ще ходя,за това попитах ; )

Абе човек много несвързани ги пишеш, хората тук говорят важни и смислени неща ab_041.gif а ти кво бизнеш искаш да правиш,че да ти излезне танкана пътуването!!!!! ab_041.gif

Пази боже сляпо да прогледа...
Това е типично българската черта,
веднага мислиш за далавери.
Сори-не съм толкова дребнав.
Ще поканя някого,за да ми е компания
не за да печеля от него,мили ми приятелю
Гриша! tb_195.gif

#2489 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:38 PM

Bluray_dog,аз пък си мисля,че ти бягаш от неудобните въпроси...и като говорим за провокации,помисли кой играе ролята на провокатор ae_085.gif ! Не съм чувал Дон да дава кучета с крипторхизъм,ама сме чували доста други неща ! Кажи ми защо клубното ръководство бяга от въпроси относно болестта "атаксия" ???
И Арис сам виждаш,че има проблем и то генетичен...за съжаление,той няма да има поколение !
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#2490 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:39 PM

Цитат(LilTed @ Jan 22 2010, 07:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
roughdog,я да те попитам и аз нещо.Казваш,че не ти харесват изложбите,а защо си си взел куче от родители,които са изложбени кучета? Не било важно дали кучето ти е истинкси стаф,а защо си си взел куче от развъдник? (без значение,че е пет-клас куче)

Та това са моите въпроси....много е странно,когато човек сам си противоречи.Питам те не за да се заяждам,просто ми е интресно да чуя мнението ти по тези въпроси smile.gif

Още по- лошо е да пишеш, без да знаеш за какво става въпрос! Кучето ми не е от развъдник! От частна обява е, 200 лева струваше кучето, да си чувал нещо такова? Кучето съм си го взел защото харесвам питоподибни- питбул, стафрдширски териер или стафбул! Без значение е за мен, за мен е ценна същината- сърцето! Майката не се е явявала на нито 1 изложба, бащата е известния в двойката. Като си взимах кучето, даже не знаеш какво предствавлява една изложба, просто познавах породата! Познавах питбула, за да бъда по- точен, но се разубедих, че за мен ще е проблем да си взема куче с такъв твърд и упорит характер, за това предпочетох по- лесния вариант! Както сам знаеш родословен стаф- по всички правила, не струва 200 лева! Просто ми се показа, че кучетата имат произход, за това си го взех! И не ми вкарвай думи в устата! Никъде не казвам, че не е важно кучето да има доказателство за произхода си- на хартиен носител. За мен в важно, казвам го за хиляден път, може би, разбери ме вече, моля те, за да не го пиша пак- добре е да има физ. тест! Моля те, преди да съдиш, питай! И да не искаш спор, начина по който си задаваш въпросите- незапознато, няма как да не привлича такава реакция от мен! И не съм казал, че не харесвам изложбите, а че НЕ МЕ ИНТЕРЕСВАТ! Дано отговорът ми те удовлетворява!

#2491 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:45 PM

roughdog,какъв трябва да бъде теста според теб ? smile.gif
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#2492 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2010 - 11:49 PM

Потребителя си споделя лични проблеми, това все пак е неговото куче. ... лично аз бих изтрил това заключение, защото не е вярно, не за друго, а и всички знаем колко малко трябва, за да излезе име на едно куче ... не зная дали потребителите разбират, но това е така. И ми е болно, защото хора, които гледат тази порода, просто си мълчат и не реагират, дори когато става дума за куче, което много добре познават и познават и неговите наследници. Това ме учуди, просто ... наистина в един момент омразата засенчва реалния поглед и всичко, което е вярно или не вярно, се тиражира и превръща в клюка, само и само да бъде засенчено и обидено "семейството", както го наричате.

Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.

Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.

За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.

Но това е друга тема ...

#2493 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 11:59 PM

Цитат(dog.bg @ Jan 23 2010, 12:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Потребителя си споделя лични проблеми, това все пак е неговото куче. ... лично аз бих изтрил това заключение, защото не е вярно, не за друго, а и всички знаем колко малко трябва, за да излезе име на едно куче ... не зная дали потребителите разбират, но това е така. И ми е болно, защото хора, които гледат тази порода, просто си мълчат и не реагират, дори когато става дума за куче, което много добре познават и познават и неговите наследници. Това ме учуди, просто ... наистина в един момент омразата засенчва реалния поглед и всичко, което е вярно или не вярно, се тиражира и превръща в клюка, само и само да бъде засенчено и обидено "семейството", както го наричате.

Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.

Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.

За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.

Но това е друга тема ...

Отлично писание.
За жалост тук не се гради информация ,
за породата,а само и единствено се "п.юе"
в/у БРФК и Български Кинолож.Клуб.АСТ.
Всяко второ изречение започва с това или
пък се руши авторитета на Бг развъдниците............

#2494 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2010 - 12:06 AM

И това не е вярно, а и полемиката е безсмилена. Всеки има своята правда, лошото е че личната правда води до неправда при любителите и хора, българи, трябва да се чубстват като чужденци в собствената си страна, защото така някой е решил.

В болката на тези хора има много истина, която трябва да се знае. Всеки сам може да си направи изводите и да намери пътя си, ако иска да върви напред.

И да, много от тези хора имат български развъдници за други породи. Но както започнах, полемиката е безсмислена и продължава в всяка тема, нещо повече - умишлено се предизвиква и подклажда от всички.

#2495 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:10 AM

dog.bg,ами нас не ни интересува какво произвеждат,а защо пречат на другите,които иска да развъждат и имат друго виждане за породата.Какво сега ни да се убием ли,че не мислим като тях ? Аз никога не съм плюл по техните кучета,понеже те не са виновни за постъпките на собствениците си. Но мойте кучета многократно бяха обиждани на "помияри", "брака на европа", "сръбски мастии", "шар-пеи" и т.н. Във други форуми бяха трити техни снимки,понеже не били ,забележи "КЛУБНИ",А СЪЩЕВРЕМЕНО ИМАШЕ ПУБЛИКАЦИИ НА ХОРА ОТ ЧУЖБИНА! Е техните да не би да са клубни ??? Само се питам,защо се омаловажава факта,че не само ние,но и много други са принудени да се борят,а някои направо са се отказали,само и само да имат куче от тази порода. Няма как да не ги иронизираме, това , което те правят е наистина жалко ! Жалко за нас,за кучетата и за развитието на породата като цяло . Всички търсят причината някак все в нас,да речеш, че ние самите сме виновни за това отношение. Виновни сме да, май не търпим някой да ни маниполира и да ни ръководи като марионетки...

п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !
User's Signature

Качена снимка

#2496 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:12 AM

След като няма нищо градивно в този подфорум защо го посещаваш, че и даже пишеш в него? tb_195.gif

Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам! ae_085.gif

Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли? ud_009.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2497 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2010 - 12:16 AM

Цитат(bulldogmen @ Jan 23 2010, 12:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
dog.bg,ами нас не ни интересува какво произвеждат,а защо пречат на другите,които иска да развъждат и имат друго виждане за породата.Какво сега ни да се убием ли,че не мислим като тях ? Аз никога не съм плюл по техните кучета,понеже те не са виновни за постъпките на собствениците си. Но мойте кучета многократно бяха обиждани на "помияри", "брака на европа", "сръбски мастии", "шар-пеи" и т.н. Във други форуми бяха трити техни снимки,понеже не били ,забележи "КЛУБНИ",А СЪЩЕВРЕМЕНО ИМАШЕ ПУБЛИКАЦИИ НА ХОРА ОТ ЧУЖБИНА! Е техните да не би да са клубни ??? Само се питам,защо се омаловажава факта,че не само ние,но и много други са принудени да се борят,а някои направо са се отказали,само и само да имат куче от тази порода. Няма как да не ги иронизираме, това , което те правят е наистина жалко ! Жалко за нас,за кучетата и за развитието на породата като цяло . Всички търсят причината някак все в нас,да речеш, че ние самите сме виновни за това отношение. Виновни сме да, май не търпим някой да ни маниполира и да ни ръководи като марионетки...

п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !

Само да напомня, че в случая никъде не ставаше дума за "семейството", а за Дон.

rc_036.gif

#2498 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2010 - 12:21 AM

Цитат(TORMENTOR @ Jan 23 2010, 12:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
След като няма нищо градивно в този подфорум защо го посещаваш, че и даже пишеш в него? tb_195.gif

Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам! ae_085.gif

Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли? ud_009.gif

Чета всичко, или почти всички теми ... даже и в Другата България. Мани .. ab_041.gif

Статията по горе е интересна, взех я от тук

#2499 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 12:22 AM

dog.bg rc_036.gif ...време е да поговорим за породата !
User's Signature

Качена снимка

#2500 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 January 2010 - 12:24 AM

Цитат(bulldogmen @ Jan 23 2010, 12:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
dog.bg rc_036.gif ...време е да поговорим за породата !

rc_036.gif

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема