Потребителя си споделя лични проблеми, това все пак е неговото куче. ... лично аз бих изтрил това заключение, защото не е вярно, не за друго, а и всички знаем колко малко трябва, за да излезе име на едно куче ... не зная дали потребителите разбират, но това е така. И ми е болно, защото хора, които гледат тази порода, просто си мълчат и не реагират, дори когато става дума за куче, което много добре познават и познават и неговите наследници. Това ме учуди, просто ... наистина в един момент омразата засенчва реалния поглед и всичко, което е вярно или не вярно, се тиражира и превръща в клюка, само и само да бъде засенчено и обидено "семейството", както го наричате.
Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.
Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.
За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.
Но това е друга тема ...
Отлично писание.
За жалост тук не се гради информация ,
за породата,а само и единствено се "п.юе"
в/у БРФК и Български Кинолож.Клуб.АСТ.
Всяко второ изречение започва с това или
пък се руши авторитета на Бг развъдниците............